- 6 Şubat 2014
- 483
- 309
- 63
güle güle kullanın travel sistem çok kullanışlı bizde bundan düşünüyoruz ne kadara aldınız acabakizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullanın travel sistem çok kullanışlı bizde bundan düşünüyoruz ne kadara aldınız acabakizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
güle güle kullanın çok güzel duruyor sağlıkla kullansın bebişkizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
güle güle kullanın travel sistem çok kullanışlı bizde bundan düşünüyoruz ne kadara aldınız acaba
güle güle kullanın çok güzel duruyor sağlıkla kullansın bebiş
Solda kis sagda erkek derlercinsiyeti henüz belli değil ,dr pipi yok ama emin olmak için erken dedi. kız olabilir bence :) ben sol tarafta hissettim aşağıda
kizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
rengi falan çok hoş cidden güle güle kullansın meleğin inşallahkizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
Solda kis sagda erkek derler
Ben ilk cocugumuda sagda hissettm ve erkek
Bakalim hayirlisi
Evet cevizde gunde 3,4 adet yiyorumbende çok yiyemiorum ama en azından haftada 1 kez yemeye özen gosterıorum. buarada cevız yiyor musunuz ?
Ben cogu zaman cinekop aliyorum. Ama bugun uskumru aldim :)Teşekkürler canım
Hangi balıkları yiyorsunuz hanımlar? Doktorum kesinlikle dip balığı yeme dedi ama mezgit ve barbundan başka balık yiyemiyorum. O yüzden balık da yiyemiyorumonun yerine ceviz tüketmeye çalışıyorum hergün
Evet genellikle gebelikte yuzey baliklarini tercih etmeliyiz .. somon baligini dip baligi oldugunu biliyordum.. Arada azda olsa tuketebiliriz aslindaBalık biraz riskli bir konu. Derin su balıklarında civa oranı yüksek olduğu için pek önerilmiyor. Somon tavsiye ediyor doktorlar genelde.
kızlar bişe sorcam,
cinsiyeti söylemek için vajinal ultrason ile mi bakıyorlar ?
o zaman seni tebrik ediyorumm:))
O bende de var ama sürüyorum mecbur
Benim doktorum omega3 açısından zengin ve civa oranı düşük olduğu için lüfer ve somon öneriyorEvet genellikle gebelikte yuzey baliklarini tercih etmeliyiz .. somon baligini dip baligi oldugunu biliyordum.. Arada azda olsa tuketebiliriz aslinda
Benim bir kızım var 3 yaşında. Kızımdada ultrasonda bacak arasında hiçbişey yoktu doğal olarakSelam cnm genelde ilk tahminler doğru oluyor dr banada erkek dedi ikili testte de erkek dedi net konuştu ama bakalım herşeyden önce hayırlısı tabisi..![]()
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin cnm bir kız olunca haliyle bir de erkek isteniyor dimi..Benim bir kızım var 3 yaşında. Kızımdada ultrasonda bacak arasında hiçbişey yoktu doğal olarakbu gebeliğimde pazartesi ultrasonda bacak arasında resmen bir çıkıntı gördüm yani netti doktoruma erkek dedi ama bakalım bekliyoruz
![]()