Ah bi anlasam bende nasi durdugunu Allahim cumlemize saglikli bi sekilde kucugimiza almayi nasip etsinCAnım resim güzel çıkmış ama sanki ters mi duruyor..?Cinsiyet anlama konusunda da tecrübeli değilim hiç.
Ins canimBen de bunları almıştım, kullanmak nasip olmamıştı, bu sefer sağlıkla, keyifle kullanabilirim umarım.
Eki Görüntüle 1453030 Eki Görüntüle 1453029
Sağol canım, hepimiz her aldığımız parçayı doya doya, keyifle kullanırız inşallahIns canim
Ay bide biz ogrensek prensmi prensesmi :)Çok tatlı, güle güle kullanın ana oğul, bizim cinsiyet belli olsa keşke bende çok istiyorum birşeyler almak artık
Insallh canim benimm guzel dmi bornozu yumusacik kalin kisin yikanck usumesin yavrm :)Çok tatlı, güle güle kullanın ana oğul, bizim cinsiyet belli olsa keşke bende çok istiyorum birşeyler almak artık
Evet bornoz cok guzel gule gule eskitsin prensinInsallh canim benimm guzel dmi bornozu yumusacik kalin kisin yikanck usumesin yavrm :)
Kendini zorlama hic ilerleyen haftalarda kendin zevkle yersin. Bende gorunce bile dayanamiyordum ama son bir haftadir canim istemeye basladi yedim.Balık yiyor musunuz hanımlar ?
Balıktan iğrendim yiyemiyorum
Eşim de ye diyip duruyor..
Insallah canm benimm :)E
Evet bornoz cok guzel gule gule eskitsin prensin
benimde ayni sekilde yatiyor. Bazen deli oluyorum donsun rahat rahat gorelim diye. Her gittigimde sirtindan bir resim aliyoruz. Cinsiyet icin bile 25dk boyunca doktoru deli etti :) atladim zipladim yan yattim en sonunda rahatsiz oldu diger tarafa donerken bacaklar acildi :)kızlar selam bugün 2li test için tekrar gittim doktoruma.. benimki hala yüzüstü yatıyordu ama neyseki bu sefer ölçümleri alabildik.. bebişim 7 cm olmuş ensesi de 1,7 çıktı.. doktor gayet güzel dedi.. ama yüzüstü yattığı için cinsiyetle ilgili hiçbirşey söyleyemedi.. umarım doğmadan önce kızımız mı oğlumuz mu olcak öğrenebilirim :)) ultrason fotosunu buraya da yüklüyorum :) tahminlerinizi bekliyorum kızlarcım :)
Erkek buyuk ihtimalle :)Kızlar bize cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? 10+5 diye gittik doktorumuza 11+1 çıktık bu arada.
Gule gule kullanin :)Çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah
12 14 ve 15.haftalarda hep kiz denildi. Degismedi sukur :)Kızlar aranızda kesin olarak cinsiyeti değişen var mı? 12-13. Haftalarda kız denilip erkek olan ya da erkek denilip kız olan?
Hepsi çok cici..Ardanin yeni cicileri :))
Bana da bir çıkıntı var gibi geldi.. O yüzden bende erkek dedimErkek buyuk ihtimalle :)
yok ya benim hiç alakası yok sürekli enfeksyn oluyrm ben normaldede yapımla alakalı hatta doktor bi sene bebek düşünme dedi kürtajdn sonra enfeksiyon olurum diyede dinlemedim :) yarın sonuçlarım çıkıcak bakalım bugün ultrsnda rahim normal gözüktüaksatma onu cnm benm de vardı gecti simdi :/ yediğim bişey tetikliyo onu
yok ya benim hiç alakası yok sürekli enfeksyn oluyrm ben normaldede yapımla alakalı hatta doktor bi sene bebek düşünme dedi kürtajdn sonra enfeksiyon olurum diyede dinlemedim :) yarın sonuçlarım çıkıcak bakalım bugün ultrsnda rahim normal gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?