- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
kızlar ben hep ekmek yemek istiyorum boş ekmek. sanki diğerlerini yersem midem bulancak gibi hissediyorum. et ve tavuktan çok tiksindim. bi sürü kuruyemiş aldım yüzüne bile bakmıyorum
ben kilo almadım 5 kilo verdim. o biraz avantajım olcak. zaten çok kilolu hamile kaldım. korkuyorum o yüzden. doktorda ekmeği yasaklamıştı ama başka bişey yiyemiyorum bu ara
Canım etten bende bıksam artık kendimden gına geldi inaneşim etsiz nerdeyse sofraya oturmazdı o bile bıktı benden. Hamile kaldığımdan beri et et et. Valla bıktım. Gece rüyama bile giriyor
Dr büyük ihtimal kız ama 16. Hafta kesinleşir dedîKız canım kesin diyorum.
ben kız olursa dusunuyorum ama cok fazla eylül var dediğin gibi...eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki
Sidelyacım sen ne yaptın iyileştin mi? Bebek için tekrar doktora gittin mi?
krem verdi mantar vardı ilk şimdi enfeksiyona dönmüş bulantım çok ve kasıklarımda ağrı başladı yarın ilaç vericek bişey olmadıysa tedavi olucam
çok şükür daha iyiyim cnm. progestan a devam ediyorum. pazartesi tekrar kontrolüm var ama heran birşey olacakmış gibi dkkatli davranıyorum. bol bol dinleniyorum cnm
Ben de etin her türünü sabah akşam verseler yerdim eskiden, o kadar çok severdim. Şimdi düşününce bile midem kalkıyor. Ne süt ne yumurta ne meyve sebze ne de başka bişey. Tek yiyebildiğim ekmek zeytin simit kraker ve çok nadir börek filan. Zaten kilolu başladım, sonum ne olucak bilmem
Bende eskiden ete öyle düşmezdim hatta olmasa bir yıl aramam. Ama hamile kaldığımdan beri inan bir et bir de acı. Hadi acı zamanla geçti ama şu et bir türlü düşmedi yakamdan. Aynen bir de hamur işleri. Ben normal kiloyla hamile kaldım ama inşAllah patlamadan doğururum. Bu gidişle çok kilo alırım gibi
Keşke şu bulantılarım bitse de normale dönsem. Ev yemeği yemeyi özledim resmen. Hep hamur hep hamur. Düzene giremedi bi türlü beslenmem. Yediklerimin de ne bana ne bebeğe faydası var
CAnım resim güzel çıkmış ama sanki ters mi duruyor..?Banada yorum yapicak varmi cinsiyet icin
Çok tatlı, güle güle kullanın ana oğul, bizim cinsiyet belli olsa keşke bende çok istiyorum birşeyler almak artıkArdanin yeni cicileri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?