2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ben hep ekmek yemek istiyorum boş ekmek. sanki diğerlerini yersem midem bulancak gibi hissediyorum. et ve tavuktan çok tiksindim. bi sürü kuruyemiş aldım yüzüne bile bakmıyorum

Canım etten bende bıksam artık kendimden gına geldi inan eşim etsiz nerdeyse sofraya oturmazdı o bile bıktı benden. Hamile kaldığımdan beri et et et. Valla bıktım. Gece rüyama bile giriyor

Ben de etin her türünü sabah akşam verseler yerdim eskiden, o kadar çok severdim. Şimdi düşününce bile midem kalkıyor. Ne süt ne yumurta ne meyve sebze ne de başka bişey. Tek yiyebildiğim ekmek zeytin simit kraker ve çok nadir börek filan. Zaten kilolu başladım, sonum ne olucak bilmem
ben kilo almadım 5 kilo verdim. o biraz avantajım olcak. zaten çok kilolu hamile kaldım. korkuyorum o yüzden. doktorda ekmeği yasaklamıştı ama başka bişey yiyemiyorum bu ara

Canım etten bende bıksam artık kendimden gına geldi inan eşim etsiz nerdeyse sofraya oturmazdı o bile bıktı benden. Hamile kaldığımdan beri et et et. Valla bıktım. Gece rüyama bile giriyor

krem verdi mantar vardı ilk şimdi enfeksiyona dönmüş bulantım çok ve kasıklarımda ağrı başladı yarın ilaç vericek bişey olmadıysa tedavi olucam

aksatma onu cnm benm de vardı gecti simdi :/ yediğim bişey tetikliyo onu

12. haftada erkek denilen bebeğime 14. haftada kız olabilir dendi :) pazartesi 16. haftada olucam, bakalım ne olacak :)

çok şükür daha iyiyim cnm. progestan a devam ediyorum. pazartesi tekrar kontrolüm var ama heran birşey olacakmış gibi dkkatli davranıyorum. bol bol dinleniyorum cnm

Canım inşAllah iyileşir toparlanırsın en yakın zamanda.

Bende eskiden ete öyle düşmezdim hatta olmasa bir yıl aramam. Ama hamile kaldığımdan beri inan bir et bir de acı. Hadi acı zamanla geçti ama şu et bir türlü düşmedi yakamdan. Aynen bir de hamur işleri. Ben normal kiloyla hamile kaldım ama inşAllah patlamadan doğururum. Bu gidişle çok kilo alırım gibi

Keşke şu bulantılarım bitse de normale dönsem. Ev yemeği yemeyi özledim resmen. Hep hamur hep hamur. Düzene giremedi bi türlü beslenmem. Yediklerimin de ne bana ne bebeğe faydası var

Keşke şu bulantılarım bitse de normale dönsem. Ev yemeği yemeyi özledim resmen. Hep hamur hep hamur. Düzene giremedi bi türlü beslenmem. Yediklerimin de ne bana ne bebeğe faydası var

Yaa bulantında varsa çok zor. İnşAllah en yakın zamanda geçer canım inşAllah.

2 haftada bir olan her kontrolümde 21. haftaya kadar kızım olacağını söyledi doktorum. Detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim. O yüzden %100 güvenmeyin arkadaşlar, henüz erken. İnsan kendini alıştırınca gerçekten üzülüyor.

Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))

Eklentiler

• IMG_20150312_174533.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 202
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…