2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bende ikili test yaptırdığım gün 12 hafta 5 günlüktüm 59 gr dı benim bebeğimde sanki kilolu giib geldi bunu dr sordum internete baktığımda fazla gibi geldi diye o dediki inanma orda yazılanlara gayet iyi dedi bakalım hayırlısı artık bizde tombiş bebek severiz hem bakımıda daha kolay olur dimiii amaaaa :) :)

ben de geçen gün hissettim iki tane pıtpıt üst üste :) herkes kemikleri olmadığı için hissedilmez diyor ama ben inanyorum :))

Bayanlar herkese selam ... Hastaneden geldim 11+5 biliyordum şimdi 12+2 olmuş :)) bebegim maşallah çok iyi ense kalınlığı felan iyi çıktı çok güzel pozlar verdi bebeşim yerim onu ben %65 erkek dedi canım oğlum diyeyim fotosunu paylaştım

Eklentiler

• image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 128
eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki

maaşallah çok net görünüyor

eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki

bende eylül koymak istiodum sonra bebişte inş eylülde doğcak dahada hoşuma gitti bnm :) eylül çok evet benim bi tane eylülüm olcak tabi o zamana daha güzel bişey bulamazsam

Hoşgeldin arkadaşım.. Hayırlı olsun bebeğin..
4-5 haftada bir gidiyorum ben canım..

Teşekkürler canım

Hangi balıkları yiyorsunuz hanımlar? Doktorum kesinlikle dip balığı yeme dedi ama mezgit ve barbundan başka balık yiyemiyorum. O yüzden balık da yiyemiyorum onun yerine ceviz tüketmeye çalışıyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…