canım bende ikili test yaptırdığım gün 12 hafta 5 günlüktüm 59 gr dı benim bebeğimde sanki kilolu giib geldi bunu dr sordum internete baktığımda fazla gibi geldi diye o dediki inanma orda yazılanlara gayet iyi dedi bakalım hayırlısı artık bizde tombiş bebek severiz hem bakımıda daha kolay olur dimiii amaaaa :) :)selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
Balık yiyor musunuz hanımlar ?
Balıktan iğrendim yiyemiyorum
Eşim de ye diyip duruyor..
Arkadaslar bebegi hareket rden varmi
Ben 12+5 im bugun ve sag kasigimin ust tarafinda sezaryen yerimin orda 2 kere pit pit atti
Ilk bebekte 18 haftalik atmisti
Bu kadar erken hisseden varmi
Bagirsak hareketi diil eminim ama bebbk oldugunada emin diilim tabi:)
Yenikent canim :)etimesgutta oturuyorum sen nerde oturuyorsun
Bayanlar herkese selam ... Hastaneden geldim 11+5 biliyordum şimdi 12+2 olmuş :)) bebegim maşallah çok iyi ense kalınlığı felan iyi çıktı çok güzel pozlar verdi bebeşim yerim onu ben %65 erkek dedi canım oğlum diyeyim fotosunu paylaştım
Bende haftada bi gün balık yiyorum mutlaka ve her gün bir avuç ceviz ve çiğ badem mutlaka tüketiyor. ..bende çok yiyemiorum ama en azından haftada 1 kez yemeye özen gosterıorum. buarada cevız yiyor musunuz ?
eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki
Ben sadece somon yiyebiliyorum..ben hiç yiyemiyorumçok kokuyor bana, kokusunu duyunca bile tiksiniyorum, özellikle somon...
Hoşgeldin arkadaşım.. Hayırlı olsun bebeğin..
4-5 haftada bir gidiyorum ben canım..
orayı bilmiyorum ümitköy tarafında mı, ben yabancı sayılırım 1 yıl oldu buraya geleliYenikent canim :)
Sen ne tarafta hissettin cnm ve cinsiyeti bellimiben de geçen gün hissettim iki tane pıtpıt üst üste :) herkes kemikleri olmadığı için hissedilmez diyor ama ben inanyorum :))
Sen ne tarafta hissettin cnm ve cinsiyeti bellimi
Ben sadece somon yiyebiliyorum..
Bulantılar geçer de yeriz İnşallah
Sarımsak, limon, zeytinyağı ve karabiberin içinde beklet biraz sonra fırında pişir..tereyağı koy üzerine deSomonu nasıl yapıyorsun? ben fırında yapıyorum çok lezzetsiz geliyor, kokusunun gideceği bir yöntem olsa keşke
Yok canim sincan tarafinda :)orayı bilmiyorum ümitköy tarafında mı, ben yabancı sayılırım 1 yıl oldu buraya geleli
sincan da baya büyük doğumu nerde düşünüyorsun çayyolunda ki poliklinik te doğum olmuyor bildiğim kadarıylaYok canim sincan tarafinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?