• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
canım bende ikili test yaptırdığım gün 12 hafta 5 günlüktüm 59 gr dı benim bebeğimde sanki kilolu giib geldi bunu dr sordum internete baktığımda fazla gibi geldi diye o dediki inanma orda yazılanlara gayet iyi dedi bakalım hayırlısı artık bizde tombiş bebek severiz hem bakımıda daha kolay olur dimiii amaaaa :) :)

Arkadaslar bebegi hareket rden varmi
Ben 12+5 im bugun ve sag kasigimin ust tarafinda sezaryen yerimin orda 2 kere pit pit atti
Ilk bebekte 18 haftalik atmisti
Bu kadar erken hisseden varmi
Bagirsak hareketi diil eminim ama bebbk oldugunada emin diilim tabi:)

ben de geçen gün hissettim iki tane pıtpıt üst üste :) herkes kemikleri olmadığı için hissedilmez diyor ama ben inanyorum :))

Bayanlar herkese selam ... Hastaneden geldim 11+5 biliyordum şimdi 12+2 olmuş :)) bebegim maşallah çok iyi ense kalınlığı felan iyi çıktı çok güzel pozlar verdi bebeşim yerim onu ben %65 erkek dedi canım oğlum diyeyim fotosunu paylaştım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 127
eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki

Bayanlar herkese selam ... Hastaneden geldim 11+5 biliyordum şimdi 12+2 olmuş :)) bebegim maşallah çok iyi ense kalınlığı felan iyi çıktı çok güzel pozlar verdi bebeşim yerim onu ben %65 erkek dedi canım oğlum diyeyim fotosunu paylaştım

maaşallah çok net görünüyor

eylül ismini düşünen var mı? ben çok istiyordum ama doğum tarihi de eylül olunca komik olabilir bir de çok fazla eylül bebek var sanki

bende eylül koymak istiodum sonra bebişte inş eylülde doğcak dahada hoşuma gitti bnm :) eylül çok evet benim bi tane eylülüm olcak ;) tabi o zamana daha güzel bişey bulamazsam

Hoşgeldin arkadaşım.. Hayırlı olsun bebeğin..
4-5 haftada bir gidiyorum ben canım..

Teşekkürler canım :KK54:

Hangi balıkları yiyorsunuz hanımlar? Doktorum kesinlikle dip balığı yeme dedi ama mezgit ve barbundan başka balık yiyemiyorum. O yüzden balık da yiyemiyorumo_O onun yerine ceviz tüketmeye çalışıyorum hergün

Back
X