Canım benım amacım senı tenkit etmek değil yanlış anlama ben senın yazdıgını gordum hsklısın baskalarıda yazmıştır belki sadece venım fıjrım dıkkat etmek malesef tıcarete dokmuş insanlar hem bazı marketler ulu orta sergıliyo ama fıyatı ucmuş gıtmış alamayana yıyemıyenebyazık benım tepkim buna sana değil bahsı geçince soyledım sadece kırdıysam kusura bakma inş herkez içinden geceni özendiğini içinde kalmadan bulsun yesin ne dıyımBen yazmadan once zaten isimleri sayip yazmislar bende sakinca gormedim arada kaliyordu.
Eger cok canin istiyorsa kucuk manavlara falan sor bi. bazi marketler kucuk manavlar hamileler icin saklama yapiyor. oyle aseriyorum falan gibi yerler cok pahali ama manavdan aldin ben icinde 15tane vardi 10tl odedim.
ilk bebek olduğu için erkekdede sevinmiştik biz şimdi kız dedi yine sevindik ama arada kaldık bende cinsiyet belli olsun alışverişe başlıcam diyordum kaldık yine 1-2 hafta
Cnm resmini verecek kadar eminse değişmez bence benimde resimledi gayet net açıktı yani..
hadi bakalım sağlıkla gelsin minik erkek:)Test sonuçları çok şükür iyi çıktı :) Rabbim herkese iyi sonuçlar göstersin :) Doktor emin değilim ama bebek erkeğe benziyor dedi. Ama kesin olarak 2-3 hafta sonra söyleyebilirim dedi. Hayirlisi bakalım. Bebisimizin yeni fotoğrafı bakın :)Eki Görüntüle 1451235
Hoşgeldin arkadaşım.. Hayırlı olsun bebeğin..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben de aranıza katıldım
Arkadaşlar ne kadar süre aralığında doktor kontrolüne gidiyorsunuz acaba ?
bı yerde okumustum Hz. Yusuf'tan ve Peygamber Efendımız(s.a.v.) ılk kızı Zeynep'ten dolayı ıkısı de babasının gozbebegı anlamına gelıyormus. bunu da okuyunca daha cok ıstedık esımle bu ısımlerı :)Tevafuk.. Bende oğlum olursa yusuf koymak istiyorum.. Kızım olursada şuan aklımda Zeynep Sara varKızımada gençken çok istediğim Ebrar ismini verdim..
inşalla öyledir canım yani bu hissettiğimiz küçük batmalar ve kaşınmalar bebişimizin eseridir :)Aynı şeyi ben de hissediyorum.. minnacik batma gibi pitirti gibi şeyler oluyor 4 5 gündür. ben de merak ediyorum acaba bebeği hissetmeye mi başladım ki
Hapını alman lazım o zaman.. Ben haftada 2 kere yiyorum çokta seviyorum. Dr yemen lazım dedi ilacı kilo yağıyor dedi aman dedim yeteri kadar alıyorum bide ondan dolayı kilo almayayım..Balık yiyor musunuz hanımlar ?
Balıktan iğrendim yiyemiyorum
Eşim de ye diyip duruyor..
Bende yeni yeni yemege basladim haftada 2kez degilde bir kez yemege ozen gosteriyorum. Firinda buglama tarzi yapiyorum hem fazla kokmuyo ..Sizde azda olsa yemege calisin..Balık yiyor musunuz hanımlar ?
Balıktan iğrendim yiyemiyorum
Eşim de ye diyip duruyor..
bende balık çok sevmem ama suan mecburen yememiz gerekiyor ama yağda kızarmış balığın çok faydası yok diyorlar ama ben yağda çok seviyorumBende yeni yeni yemege basladim haftada 2kez degilde bir kez yemege ozen gosteriyorum. Firinda buglama tarzi yapiyorum hem fazla kokmuyo ..Sizde azda olsa yemege calisin..
bende çok yiyemiorum ama en azından haftada 1 kez yemeye özen gosterıorum. buarada cevız yiyor musunuz ?Bende yeni yeni yemege basladim haftada 2kez degilde bir kez yemege ozen gosteriyorum. Firinda buglama tarzi yapiyorum hem fazla kokmuyo ..Sizde azda olsa yemege calisin..
her gün ara öğünlerde kurukayısı ve ceviz yiyorum dr 2 tam ceviz dedi ama ben 6-7 yiyorum günlük çok seviyorum hem ceviz olasa kurukayısı yiyemem..bende çok yiyemiorum ama en azından haftada 1 kez yemeye özen gosterıorum. buarada cevız yiyor musunuz ?
etimesgutta oturuyorum sen nerde oturuyorsunHmm kuzenimde meltem hanima gidiyor iyiymiş onunda soyledigine gore. Nerde oturuyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?