2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Test sonuçları çok şükür iyi çıktı :) Rabbim herkese iyi sonuçlar göstersin :) Doktor emin değilim ama bebek erkeğe benziyor dedi. Ama kesin olarak 2-3 hafta sonra söyleyebilirim dedi. Hayirlisi bakalım. Bebisimizin yeni fotoğrafı bakın :)

hayılı olsun seninde oğluşun.. bebeğin duruşu ne tarafta?

sen bebişini yakından gördünmü böyle tekme atarken dönerken hareket ederken
yok canım ya daha nerde :)valla ultrasona giriyoruz çıkıyoruz,daha çok küçük öyle bi kıpırdama falan göstermedi dr
bırak tekme atmayı :) 11+3 haftalığım ben ileriki haftalarda görünür diye biliyorum
yada ikili testte görürüm heralde,sen gördünmü?
hoplayıp zıplıyormuydu yoksa seninki

MAŞAALLAH BAREKALLAH bebişim çok hareketli... minicik parmaklarını ayaklarını kollarını gördüm... ellerini yumruk yapmış beni tekmeliyordu... takla atıp ayaklarıyla elleriyle beni tekmeliyo kuzum... darısı başına... doktor özellikle seyrettirdi bana hareketlerini... görünce çok şaşırdım

maşallah ,muhtemelen o benimkide kıpırdıyordur ama hain doktor bana bir şey göstermedi
önceki gebeliğimde de göstermediler
bakıp çıkıyoruz valla,bak gıcık oldum şimdi
napalım banada böyle dr düştü kardeş
benim kızım çok hareketliydi nstye girdiğimde 1 dakikada o kadar çok kıpırdıyorduki sürekli elim butondaydı
artık ebe hemşire kağıdıma hareketli bebek yazmıştı
dr da görüp çok iyi demişti.

benimki ilk canım... normalde özele gidiyordum bakıp çıkıyodum göstermiyodu hareketini... bugün devlete gittim çok hanım hanımcık genç bir doktordu...

Süt derken böyle ucunda beyazımsı pütürtüler mi. bende de var. kizimda da olmuştu. hatta doğuma yakın sütyenim ıslanıyordu. İnş bol sütlü oluruz :)
Peki bol sutlu oldunmu canim ben cok istyrm sutum olsun ya evet oyle beyaz puturler :)))

benimki ilk canım... normalde özele gidiyordum bakıp çıkıyodum göstermiyodu hareketini... bugün devlete gittim çok hanım hanımcık genç bir doktordu...
bende özele gidiyorum özel mözel ama aman aman çok ilgi yok
hemen kapıdan giriyorsun hoş geldin üstünü çıkar diyor dr
bende ilk aylarda devlete tahlil için gittim erkek drdu,gayet iyi biriydi,ve igiliydi
bakalımmı ultrasondan dedi,baktık,dur ben ona gidiyim
belki hareketlerini gösterir,ama ben en son 1.5 hafta önce gittim,dr 3 hafta sonra gel dedi
sen bugün gitmişsin
belki ilerleyen zamanda gösterebilir,senle aramızda da 1 gün var.

canım ben bugün gördüm doya doya hareketlerini... MAŞAALLAH BAREKALLAH yerinde durmuyordu... tekmeliyordu beni

Peki bol sutlu oldunmu canim ben cok istyrm sutum olsun ya evet oyle beyaz puturler :)))
evet canim sezeryan olmama ragmen aninda gelmisti sütüm. ama benim huylu kizim hic emmeyi sevmediginden bi sure sonra azaldi. suanda da yemek yemekten nefret ediyor zaten

benim göğsümü sıkınca sıvı geliyor,ilkinde böyle bir şey yoktu
5 haftalıktım göğsümü ellerken beyazımsı ve sulu bir şekilde süt ,su gibi bir şey gelmişti
bulantılarımda vardı dedim sanırım hamileyim :)
ertesi günü test yaptım hemen .

canım ben zaten çınarlının doktorunun özel muayenesine gidiyorum. orda yapılmayan bi kan tahlili için beni doktorum yönlendirdi kadın doğuma
e sen neden ozman 120 tl ödüyorsun 45 tl hastanede muayene ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…