evet cinsiyet konusu burada konuşulmuştu, burada kan tahlili yapılmıyor sadece ense kalınlığına bakılıyor, 2 li test olayı yok yani.. o nedenle bilemiyorum ama etrafımda kaç tane anneye riskli dendiyse şükür bişey çıkmadı ama hep can sıkıcı oldu. bir arkadaşımın 2lisi ve 3lüsü risk çok yüksek çıktı kızcağız aylarca kendini yedi, bişey çıkmadı çokşükür.. işte insan baktırsa bi mesele baktırmasa bi mesele.. trde olsam ben de yaptırırdım sanırım..
Yumuşak kapsül yazıyor canımTeşekkür ederim canım peki vajinal yoldan aldığın farklı bi çeşitmi yoksa yine o yuvarlak beyaz kapsül mü?
Hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah... doktoruna sor bi an once için rahatlar hiç değilsekendi doktoruma danısıp öyle kullanacagım canım ama çok korkuyorum
aynen canım... boşu boşuna stres yapıyorum işteinşallah doktoruna danışmadan telaşa kapılma zaten,biz her test sonucunu anlayamayızki
en iyisi doktorun görüp karar vermesi.
sen bebişini yakından gördünmü böyle tekme atarken dönerken hareket ederkeninşallah doktoruna danışmadan telaşa kapılma zaten,biz her test sonucunu anlayamayızki
en iyisi doktorun görüp karar vermesi.
hayılı olsun seninde oğluşun..Test sonuçları çok şükür iyi çıktı :) Rabbim herkese iyi sonuçlar göstersin :) Doktor emin değilim ama bebek erkeğe benziyor dedi. Ama kesin olarak 2-3 hafta sonra söyleyebilirim dedi. Hayirlisi bakalım. Bebisimizin yeni fotoğrafı bakın :)Eki Görüntüle 1451235
yok canım ya daha nerde :)valla ultrasona giriyoruz çıkıyoruz,daha çok küçük öyle bi kıpırdama falan göstermedi drsen bebişini yakından gördünmü böyle tekme atarken dönerken hareket ederken
Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
MAŞAALLAH BAREKALLAH bebişim çok hareketli... minicik parmaklarını ayaklarını kollarını gördüm... ellerini yumruk yapmış beni tekmeliyordu... takla atıp ayaklarıyla elleriyle beni tekmeliyo kuzum... darısı başına... doktor özellikle seyrettirdi bana hareketlerini... görünce çok şaşırdımyok canım ya daha nerde :)valla ultrasona giriyoruz çıkıyoruz,daha çok küçük öyle bi kıpırdama falan göstermedi dr
bırak tekme atmayı :) 11+3 haftalığım ben ileriki haftalarda görünür diye biliyorum
yada ikili testte görürüm heralde,sen gördünmü?
hoplayıp zıplıyormuydu yoksa seninki
hayılı olsun seninde oğluşun..bebeğin duruşu ne tarafta?
bendede aynısı oluyor canım bazen sol tarafa yatmakta zorlandığım bile oluyorArkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
maşallah ,muhtemelen o benimkide kıpırdıyordur ama hain doktor bana bir şey göstermediMAŞAALLAH BAREKALLAH bebişim çok hareketli... minicik parmaklarını ayaklarını kollarını gördüm... ellerini yumruk yapmış beni tekmeliyordu... takla atıp ayaklarıyla elleriyle beni tekmeliyo kuzum... darısı başına... doktor özellikle seyrettirdi bana hareketlerini... görünce çok şaşırdım
benimki ilk canım... normalde özele gidiyordum bakıp çıkıyodum göstermiyodu hareketini... bugün devlete gittim çok hanım hanımcık genç bir doktordu...maşallah ,muhtemelen o benimkide kıpırdıyordur ama hain doktor bana bir şey göstermedi
önceki gebeliğimde de göstermediler
bakıp çıkıyoruz valla,bak gıcık oldum şimdi
napalım banada böyle dr düştü kardeş
benim kızım çok hareketliydi nstye girdiğimde 1 dakikada o kadar çok kıpırdıyorduki sürekli elim butondaydı
artık ebe hemşire kağıdıma hareketli bebek yazmıştı
dr da görüp çok iyi demişti.
Peki bol sutlu oldunmu canim ben cok istyrm sutum olsun ya evet oyle beyaz puturler :)))Süt derken böyle ucunda beyazımsı pütürtüler mi. bende de var. kizimda da olmuştu. hatta doğuma yakın sütyenim ıslanıyordu. İnş bol sütlü oluruz :)
bende özele gidiyorum özel mözel ama aman aman çok ilgi yokbenimki ilk canım... normalde özele gidiyordum bakıp çıkıyodum göstermiyodu hareketini... bugün devlete gittim çok hanım hanımcık genç bir doktordu...
canım ben bugün gördüm doya doya hareketlerini... MAŞAALLAH BAREKALLAH yerinde durmuyordu... tekmeliyordu benibende özele gidiyorum özel mözel ama aman aman çok ilgi yok
hemen kapıdan giriyorsun hoş geldin üstünü çıkar diyor dr
bende ilk aylarda devlete tahlil için gittim erkek drdu,gayet iyi biriydi,ve igiliydi
bakalımmı ultrasondan dedi,baktık,dur ben ona gidiyim
belki hareketlerini gösterir,ama ben en son 1.5 hafta önce gittim,dr 3 hafta sonra gel dedi
sen bugün gitmişsin
belki ilerleyen zamanda gösterebilir,senle aramızda da 1 gün var.
evet canim sezeryan olmama ragmen aninda gelmisti sütüm. ama benim huylu kizim hic emmeyi sevmediginden bi sure sonra azaldi. suanda da yemek yemekten nefret ediyor zatenPeki bol sutlu oldunmu canim ben cok istyrm sutum olsun ya evet oyle beyaz puturler :)))
benim göğsümü sıkınca sıvı geliyor,ilkinde böyle bir şey yoktuPeki bol sutlu oldunmu canim ben cok istyrm sutum olsun ya evet oyle beyaz puturler :)))
e sen neden ozman 120 tl ödüyorsun 45 tl hastanede muayene ?canım ben zaten çınarlının doktorunun özel muayenesine gidiyorum. orda yapılmayan bi kan tahlili için beni doktorum yönlendirdi kadın doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?