• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhabalar,
ben de hep uzaktan takip edenlerdendim sonunda dayanamayıp üye olmaya karar verdim :-)
bugün 13 haftam doldu. herkese hayırlı gebelikler diliyorum.

hayırlı olsun hoşgeldin :) biririmizi n sıkıntılarını paylaşıp normal olan şeyleri görüp sakinleşiyoruz motive oluyoruz ;)

hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah..hangi hastaneye gidiyorsun acaba..benimde turkıyeyle aramızda 1 saat varda.. :KK70:
Tşk ederim canım.. Ecmain İnşaallah..
Sende mi Fransa dasın :)

hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk bebeginmi?
Sağol canım cümlemize inşaAllah..
Evet ilk :)

Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım:KK43: ptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış:KK43: Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Alisha çok üzüldüm okuyunca. Ama dediğin gibi Allah neye ol derse biz de onu yaşıyoruz. Göremediğimiz bir hikmet illaki vardır. O'ndan gelene boynumuz kıldan ince. Rabbim sana, eşine ve kızına sağlık versincanım, gerisi zamanla hallolur zaten...

Hadi gözün aydın.. Artık ufaktan alışverişe başlarsın.. :21::21:
1 saat çok değilmiş.. :KK54:

Sağolasın canım.. İnsan nerden başlayacağını bilmiyor :)
3D ile baktık parmağını emiyordu, eşim de diyor ki karnı aç ondan emiyor
xenforo-smilies-kk48.gif

Doktora söyledim güldü oda :))

Daha yenimi veriyor tahlili?
gebeliğin başlarında veriyorlar da,hepsi iyi çıkar inşallah.
çok şükür vitamin sorunum yok ama iğne vurduğum halde pıhtılaşmam yüksek çıkmış... bakalım doktor yarın ne diycek

peki d vitaminin nasıl,baktırdın mı,genelde düşük oluyor kadınların.
canım tahlillerime şimdi kendim baktım tek tek araştırdım... hepsi çok güzel çok şükür ama pıhtılaşmayla ilgili olan tahliller pek iç açıcı değil

canım tahlillerime şimdi kendim baktım tek tek araştırdım... hepsi çok güzel çok şükür ama pıhtılaşmayla ilgili olan tahliller pek iç açıcı değil
hmm iyi benim dahiliye doktorum ve diyetisyenim genelde kapalı hanımlarda d vitamini daha düşük olur demişti
benim düşük,ilk gebeliğimde doktor d vitamini vermedi
bu doktorum düşük olmasada d vitamini verecektim zaten dedi,hergün 20 damla kullanıyorum.
kan pıhtılaşmasına coraspin veriyorlar,birde normal doğuma almıyorlar diye hatırlıyorum.

Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
bende hiç almadım yemek yemiyorumki bulantılarım var,bu aralar roka, tere, yeşil soğan yiyorum
ilk gebeliğimdede normal yediğim halde 6.aya kadar 2 kilo almıştım.

merhabalar,
ben de hep uzaktan takip edenlerdendim sonunda dayanamayıp üye olmaya karar verdim :-)
bugün 13 haftam doldu. herkese hayırlı gebelikler diliyorum.

Hoşgeldin aramıza.. :KK3::KK3:

Sağolasın canım.. İnsan nerden başlayacağını bilmiyor :)
3D ile baktık parmağını emiyordu, eşim de diyor ki karnı aç ondan emiyor
xenforo-smilies-kk48.gif

Doktora söyledim güldü oda :))
Hayy MaşaAllah kuzuya.. Bende en son gördüğümde parmağı ağzında uyuyordu.. :KK68::p

Canim hiç korkma o ilacı düşük tehdidi diye yazmazsa devlet ödemiyo senin için öyle yazmış bende bel ağrım var dedim ilacı yazarken mutlaka o teşhisi yazıyo yoksa parayla alıyosun ilaci

kendi doktoruma danısıp öyle kullanacagım canım ama çok korkuyorum :(

canım hiç endişelenme her zorda kaldıklarında maalesef düşük tehdidi diyip progestronu dayıyorlar özellikle acil doktorları. Bende geçen haftalarda aynı senin gibi kasık ağrısı ile hastaneye gittim bana da senin gibi düşük tehdidi diyip progestron verdi. Aynen ne kanamam ne lekelenmem vardı çok şükür. Kendi doktorumu arayıp sordum ertesi gün içme sakın dedi kanama yoksa sadece kasık ağrısı için içilmez dedi.Kasık ağrısının sebebi de bebişlerin büyüyor olmasıymış. İçini ferah tut doktoruna danışmadan ilaca başlama benim sana tavsiyem.

tsk ederim bilginiz için içim birazda olsa rahatladı

Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım:KK43: ptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış:KK43: Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
geçmiş olsun,hayırlısı neyse o olsun.
Allah herşeyin hayırlısını versin.

hmm iyi benim dahiliye doktorum ve diyetisyenim genelde kapalı hanımlarda d vitamini daha düşük olur demişti
benim düşük,ilk gebeliğimde doktor d vitamini vermedi
bu doktorum düşük olmasada d vitamini verecektim zaten dedi,hergün 20 damla kullanıyorum.
kan pıhtılaşmasına coraspin veriyorlar,birde normal doğuma almıyorlar diye hatırlıyorum.
canım zaten her sabah coraspin ve akşamlarıda 0.6 iğne yapıyorum... buna rağmen yüksek çıkmış değerim...

çok geçmiş olsun canımm gerçekten Allah sana eşine ve yavruna sağlık sıhhat versin inş.

canım zaten her sabah coraspin ve akşamlarıda 0.6 iğne yapıyorum... buna rağmen yüksek çıkmış değerim...
geçmiş olsun,hiç başıma gelmediği için çevremdede yok bu sorun,o nedenle bilgimde yok
doktor ona göre ilacın dozunu falan ayarlar heralde.

geçmiş olsun,hiç başıma gelmediği için çevremdede yok bu sorun,o nedenle bilgimde yok
doktor ona göre ilacın dozunu falan ayarlar heralde.
şimdi iyice araştırdım ve çok şükür rahatladım... değer 600ün üstüne çıkınca tehlikeliymiş... en yüksek 400 olmalıymış... benimkide 363 çok şükür... yani bu değerle normal doğum yapabiliyorum Rabbimin izniyle...

şimdi iyice araştırdım ve çok şükür rahatladım... değer 600ün üstüne çıkınca tehlikeliymiş... en yüksek 400 olmalıymış... benimkide 363 çok şükür... yani bu değerle normal doğum yapabiliyorum Rabbimin izniyle...
inşallah doktoruna danışmadan telaşa kapılma zaten,biz her test sonucunu anlayamayızki
en iyisi doktorun görüp karar vermesi.

Back
X