Merhaba anneler uzun zamandır giremiyordum..
Ağrısı olan arkadaşlar varmış. Benim haftasonundan beri karnımın yanlarına doğru ağrım vardı. Ama ağrım sanki biyere çarpmışım da morarmış ağrısı gibiydi. Önceki kaybımdan dolayı kafaya çok takmıştım sanırım artık kabuslar görüyordum.. Dün dayanamadım ağrım da artınca doktora gittim ve kanamam lekelenmem vs olmamasına rağmen ağrıyan yerlerde iki ayrı kanama alanı gördü doktor

ikili taramada detaylı ultrasona girmiştim iyiydi, en son geçen hafta da kontrolüm vardı onda da bir sıkıntı yoktu sanırım haftasonu misafir falan ağırlamıştım çook yorulmuştum dinlenemeden de bi yolculuğa çıkmıştım sanırım ondan oldu benimki. Ama benim ağrılarım nasıl diyim noktasal gibi böyle yerini tarif edebildiğim morarmış ağrısı gibiydi. Eğilince karnıma bastırınca artan bir ağrıydı. Hatta karnım büyüyordur diye kendimi rahatlatmaya çalışmıştım.. Şimdi progestan başladık tekrardan.. Ama mesela öncesinde de bel ağrım vardı doktorum bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Yani her ağrı bir sıkıntı işareti değildir ama uzun süren ve emin olamadığınız ağrılarınız için doktorunuza danışın bence.
Progestanla ilgili bi arkadaş (dündü sanırım) çevresinde uzun süre kullanan tanıdıklarının doğumunun geç olduğunu ve zor olduğunu yazmıştı. Ben denk geldiğini düşünüyorum çünkü ben önceki bebeğimi kaybettiğimde günde 3tane kullanıyordum ve doğum yaptığım gün de sabah ve öğlen haplarımı içmiştim ama normal doğum yaptım çok şükür kolay da olmuştu doğumum. Benim gibi 15.haftasına gelmiş ama kullanmak zorunda olan arkadaşların biraz içi rahatlasın diye yazmak istedim bunu

Bir de bir sorum var cinsiyeti kesinleşmiş olan arkadaşlara. Ne zaman kesin olarak söyledi doktorunuz? Benim miniğim henüz karar veremedi sanırım geçen hafta kız gibi demişlerdi dünse erkek gibi dediler

Sonra doktor daha kesin değil değişebilir dedi ve net birşey söylemedi.. Oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum ben onu artık