2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yoruldugum zaman beninde agrilarim cok oluyor. Zaten yatarak geciriyorum ben genelde. Cinsiyeti 12.haftada %80kiz 14.hafta %90 ve 15.hafta %100 kiz olarak resimler verdi :)

Ben gecen hafta turkiyeden hepsini aldim. Hatta daha ayrintili sebze secenegi vaR. Biraz arastir canin ne isterse bulursun.

Kızlar hiç iyi değilim nolur fikir verin kanama olmadan bebeğin kalbinin durduğunu duydunuz mu bulantm geçmişti tekrar çok fazla başladı doktor enfeksiyn kapms olabilirsn dedi sabah ilk beni alıcak hemen gel dedi alttan yanmam var.ilk Bebeğimi enfeksiyondan kaybettim kürtaj olucam diye çok korkuyorum

merhaba kizlarr bende 14 haftalık hamileyim hepimizin.hamileliği.hayırlı olsun inşallah saçını boyuyan varmi kızlar benim fazla beyazimvar. boyamak istiyorum.ama daha beklesemmi varmı boyuyan aranızda

Canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın. Bol bol salavat Çek. Biraz olsun rahatlatır. Bir de aklına kötüsünü getirme.

Sagol canm bir hafta hep kan geldi bacagmla basamıodum sekiyodum belim kopcak gbi ağryodu. Ağır işler yapma kan gelirsede çok korkma doktor sna progestan veriyo geçiyo. Umarm sen yaşamazsn canm benm
İnşallah yaşamam canım çok sağol

memorial hastanesi fatma kutlusoy çokda memnunum
Bende istanbulda memoriale gittim sadece ultrasonla bakti baska tahlil kan alma hicbisey yok. 850tl odedik. Bizimki galiba turist kazigi olmus :) daha oncede mr cekilicekti 1500tl istediler dayim ayni mr i baska hastanede muane+mr 120tl ye cektirmisti :)

cnm ilaç falan kullandın mı enfeksiyon için

Benim 30 ve kizim olucagi kesinlesti

Bende şimdi geldim doktordan. Biliyorum sen kız istiyordun ama bu erkek dedi. Bacaklarının arasından pipi fotoğrafı verdi. 12+2 bugün ama tabi bebek bir hafta önde. Ama ben hiçbir şey almicam. Bu haftalarda yanılıyorlar. Birazdan kan tahlili yaptırmaya gitcem inşAllah. Kanda cinsiyete bakacak kesin olması için ama 2 hafta sonra çıkar sonuç dedi.

kızlar iyi akşamlar.. bugün 2li test için doktoruma gittim ama bebişim yüzüstü yatıyordu ense kalınlığına bile bakamadı doktor.. bu normal bi drm yrn gel tekrar bakarız dedi.. ama bn evhamlı da biri olduğum için kafama çok taktım., ya bebiş hiç dönmezse bu testler fln nasıl yapılcak yaAa

Canım döner inşAllah ama karnın tok git her ihtimale karşı.

merhaba kizlarr bende 14 haftalık hamileyim hepimizin.hamileliği.hayırlı olsun inşallah saçını boyuyan varmi kızlar benim fazla beyazimvar. boyamak istiyorum.ama daha beklesemmi varmı boyuyan aranızda

canım benim doktorum 5. ayda bir kez boyayabilirsin demişti. boyar miyim bilemiyorum ama 5. ay demişti

Benim 30 ve kizim olucagi kesinlesti
Bende internerte yazılanları okuyorum genelde 10 20 arası erkek daha yuksekmiş 30 50 arası kızda olabılır ama erkek daha yuksemiş yanı bana da sacma geldi ama bakalım ne kadarımızınki dogru çıkacak

Canım çok geçmiş olsun Allah diger yavruna uzun sağlıklı ömürler versin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…