Yoruldugum zaman beninde agrilarim cok oluyor. Zaten yatarak geciriyorum ben genelde. Cinsiyeti 12.haftada %80kiz 14.hafta %90 ve 15.hafta %100 kiz olarak resimler verdi :)Merhaba anneler uzun zamandır giremiyordum..
Ağrısı olan arkadaşlar varmış. Benim haftasonundan beri karnımın yanlarına doğru ağrım vardı. Ama ağrım sanki biyere çarpmışım da morarmış ağrısı gibiydi. Önceki kaybımdan dolayı kafaya çok takmıştım sanırım artık kabuslar görüyordum.. Dün dayanamadım ağrım da artınca doktora gittim ve kanamam lekelenmem vs olmamasına rağmen ağrıyan yerlerde iki ayrı kanama alanı gördü doktorikili taramada detaylı ultrasona girmiştim iyiydi, en son geçen hafta da kontrolüm vardı onda da bir sıkıntı yoktu sanırım haftasonu misafir falan ağırlamıştım çook yorulmuştum dinlenemeden de bi yolculuğa çıkmıştım sanırım ondan oldu benimki. Ama benim ağrılarım nasıl diyim noktasal gibi böyle yerini tarif edebildiğim morarmış ağrısı gibiydi. Eğilince karnıma bastırınca artan bir ağrıydı. Hatta karnım büyüyordur diye kendimi rahatlatmaya çalışmıştım.. Şimdi progestan başladık tekrardan.. Ama mesela öncesinde de bel ağrım vardı doktorum bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Yani her ağrı bir sıkıntı işareti değildir ama uzun süren ve emin olamadığınız ağrılarınız için doktorunuza danışın bence.
Progestanla ilgili bi arkadaş (dündü sanırım) çevresinde uzun süre kullanan tanıdıklarının doğumunun geç olduğunu ve zor olduğunu yazmıştı. Ben denk geldiğini düşünüyorum çünkü ben önceki bebeğimi kaybettiğimde günde 3tane kullanıyordum ve doğum yaptığım gün de sabah ve öğlen haplarımı içmiştim ama normal doğum yaptım çok şükür kolay da olmuştu doğumum. Benim gibi 15.haftasına gelmiş ama kullanmak zorunda olan arkadaşların biraz içi rahatlasın diye yazmak istedim bunu
Bir de bir sorum var cinsiyeti kesinleşmiş olan arkadaşlara. Ne zaman kesin olarak söyledi doktorunuz? Benim miniğim henüz karar veremedi sanırım geçen hafta kız gibi demişlerdi dünse erkek gibi dedilerSonra doktor daha kesin değil değişebilir dedi ve net birşey söylemedi.. Oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum ben onu artık
Ben gecen hafta turkiyeden hepsini aldim. Hatta daha ayrintili sebze secenegi vaR. Biraz arastir canin ne isterse bulursun.Iyıde arkadasım kusura bakma ama burda ayrıntıyla yazman hos olmamış bız turkıyede yasıyoruz ve bu saydıkların hıc bırı susn ulu orta satılan seyler değil ne olur az dıkkat edın yazdıklarınıza burda hepimiz can tasıyoruz canımız istıyebılıyo
Turkiyede artik hep gelismis aletler kullaniyor bence. Eski aletler ses ve sicaklikla alakali birsey galiba. Bebege zarar degilde daha cok strese sokan seylerdiAcaba Türkiye'deki cihazlar nasıl,eski cihazların ne gibi zararları vardı acaba.
radyasyon falan mı yayıyordu ki.
Kızlar hiç iyi değilim nolur fikir verin kanama olmadan bebeğin kalbinin durduğunu duydunuz mu bulantm geçmişti tekrar çok fazla başladı doktor enfeksiyn kapms olabilirsn dedi sabah ilk beni alıcak hemen gel dedi alttan yanmam var.ilk Bebeğimi enfeksiyondan kaybettim kürtaj olucam diye çok korkuyorum
İnşallah yaşamam canım çok sağolSagol canm bir hafta hep kan geldi bacagmla basamıodum sekiyodum belim kopcak gbi ağryodu. Ağır işler yapma kan gelirsede çok korkma doktor sna progestan veriyo geçiyo. Umarm sen yaşamazsn canm benm
Bende istanbulda memoriale gittim sadece ultrasonla bakti baska tahlil kan alma hicbisey yok. 850tl odedik. Bizimki galiba turist kazigi olmus :) daha oncede mr cekilicekti 1500tl istediler dayim ayni mr i baska hastanede muane+mr 120tl ye cektirmisti :)memorial hastanesi fatma kutlusoy çokda memnunum
Kızlar hiç iyi değilim nolur fikir verin kanama olmadan bebeğin kalbinin durduğunu duydunuz mu bulantm geçmişti tekrar çok fazla başladı doktor enfeksiyn kapms olabilirsn dedi sabah ilk beni alıcak hemen gel dedi alttan yanmam var.ilk Bebeğimi enfeksiyondan kaybettim kürtaj olucam diye çok korkuyorum
Benim 30 ve kizim olucagi kesinlestiKızlar ikili testte kan sonuçlarınız kaç cıktı freebhcg degeri 50 üstü olanlar kız altı olanlar erkek deniyo ne kadar doğru sizin degerlerinzde
Benım oglumda simdi baktım 12 çıkmış
Simdiki hamileliğimde deger 73 cıktı ama doktor erkege benzetsede bi merak benımki sadece yorumlarınızı bekliyorum
kızlar iyi akşamlar.. bugün 2li test için doktoruma gittim ama bebişim yüzüstü yatıyordu ense kalınlığına bile bakamadı doktor.. bu normal bi drm yrn gel tekrar bakarız dedi.. ama bn evhamlı da biri olduğum için kafama çok taktım., ya bebiş hiç dönmezse bu testler fln nasıl yapılcak yaAa
merhaba kizlarr bende 14 haftalık hamileyim hepimizin.hamileliği.hayırlı olsun inşallah saçını boyuyan varmi kızlar benim fazla beyazimvar. boyamak istiyorum.ama daha beklesemmi varmı boyuyan aranızda
onunla bi ilgisi olabilir mi ki? karnım aç gitmiştim çünkü.. enteresan..Canım döner inşAllah ama karnın tok git her ihtimale karşı.
Bende internerte yazılanları okuyorum genelde 10 20 arası erkek daha yuksekmiş 30 50 arası kızda olabılır ama erkek daha yuksemiş yanı bana da sacma geldi ama bakalım ne kadarımızınki dogru çıkacakBenim 30 ve kizim olucagi kesinlesti
ben çikolata yemistim cok hareketliydi olcum yapmakta zorlandi yediklerimiz etkiliyor olabilir dene istersenonunla bi ilgisi olabilir mi ki? karnım aç gitmiştim çünkü.. enteresan..
Canım çok geçmiş olsun Allah diger yavruna uzun sağlıklı ömürler versinBenim pembe akıntılarla başladı, arada fitil kullandım geçer gibi oldu sonra birden haftasonu arttı , kısa sürede enfeksiyon yayılmış, aslında hepsinin temel sebebi üşütme alt tarafı sıcak tutun, havalar da çok soğuk, dışarıya çok çıkmayın, Allah böyle kısmet etti aslında o istemese hiçbişey olmaz, dün ben bebeğimi aldırdım erkek sandığımız 2 yıllık kuşumuz yumurtladı:) Allah herşeyi kararlaştırıyo biz de yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı
canım zaten her sabah coraspin ve akşamlarıda 0.6 iğne yapıyorum... buna rağmen yüksek çıkmış değerim...
canım biraz araştırınca değerim normalmiş ama yinede yarın doktor ne diycek çok merak ediyorumGunde iki igneye cikarabilir doktorun canim. Stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?