- 11 Mart 2015
- 4
- 11
- 3
- 42
merhabalar,
ben de hep uzaktan takip edenlerdendim sonunda dayanamayıp üye olmaya karar verdim
bugün 13 haftam doldu. herkese hayırlı gebelikler diliyorum.
Tşk ederim canım.. Ecmain İnşaallah..hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah..hangi hastaneye gidiyorsun acaba..benimde turkıyeyle aramızda 1 saat varda..
Sağol canım cümlemize inşaAllah..hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk bebeginmi?
Alisha çok üzüldüm okuyunca. Ama dediğin gibi Allah neye ol derse biz de onu yaşıyoruz. Göremediğimiz bir hikmet illaki vardır. O'ndan gelene boynumuz kıldan ince. Rabbim sana, eşine ve kızına sağlık versincanım, gerisi zamanla hallolur zaten...Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Hadi gözün aydın.. Artık ufaktan alışverişe başlarsın..
1 saat çok değilmiş..
çok şükür vitamin sorunum yok ama iğne vurduğum halde pıhtılaşmam yüksek çıkmış... bakalım doktor yarın ne diycekDaha yenimi veriyor tahlili?
gebeliğin başlarında veriyorlar da,hepsi iyi çıkar inşallah.
peki d vitaminin nasıl,baktırdın mı,genelde düşük oluyor kadınların.çok şükür vitamin sorunum yok ama iğne vurduğum halde pıhtılaşmam yüksek çıkmış... bakalım doktor yarın ne diycek
canım tahlillerime şimdi kendim baktım tek tek araştırdım... hepsi çok güzel çok şükür ama pıhtılaşmayla ilgili olan tahliller pek iç açıcı değilpeki d vitaminin nasıl,baktırdın mı,genelde düşük oluyor kadınların.
hmm iyi benim dahiliye doktorum ve diyetisyenim genelde kapalı hanımlarda d vitamini daha düşük olur demişticanım tahlillerime şimdi kendim baktım tek tek araştırdım... hepsi çok güzel çok şükür ama pıhtılaşmayla ilgili olan tahliller pek iç açıcı değil
bende hiç almadım yemek yemiyorumki bulantılarım var,bu aralar roka, tere, yeşil soğan yiyorumKizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
merhabalar,
ben de hep uzaktan takip edenlerdendim sonunda dayanamayıp üye olmaya karar verdim
Hayy MaşaAllah kuzuya.. Bende en son gördüğümde parmağı ağzında uyuyordu..Sağolasın canım.. İnsan nerden başlayacağını bilmiyor :)
3D ile baktık parmağını emiyordu, eşim de diyor ki karnı aç ondan emiyor
Doktora söyledim güldü oda :))
Canim hiç korkma o ilacı düşük tehdidi diye yazmazsa devlet ödemiyo senin için öyle yazmış bende bel ağrım var dedim ilacı yazarken mutlaka o teşhisi yazıyo yoksa parayla alıyosun ilaci
hoşgeldin :)merhabalar,
canım hiç endişelenme her zorda kaldıklarında maalesef düşük tehdidi diyip progestronu dayıyorlar özellikle acil doktorları. Bende geçen haftalarda aynı senin gibi kasık ağrısı ile hastaneye gittim bana da senin gibi düşük tehdidi diyip progestron verdi. Aynen ne kanamam ne lekelenmem vardı çok şükür. Kendi doktorumu arayıp sordum ertesi gün içme sakın dedi kanama yoksa sadece kasık ağrısı için içilmez dedi.Kasık ağrısının sebebi de bebişlerin büyüyor olmasıymış. İçini ferah tut doktoruna danışmadan ilaca başlama benim sana tavsiyem.
geçmiş olsun,hayırlısı neyse o olsun.Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
canım zaten her sabah coraspin ve akşamlarıda 0.6 iğne yapıyorum... buna rağmen yüksek çıkmış değerim...hmm iyi benim dahiliye doktorum ve diyetisyenim genelde kapalı hanımlarda d vitamini daha düşük olur demişti
benim düşük,ilk gebeliğimde doktor d vitamini vermedi
bu doktorum düşük olmasada d vitamini verecektim zaten dedi,hergün 20 damla kullanıyorum.
kan pıhtılaşmasına coraspin veriyorlar,birde normal doğuma almıyorlar diye hatırlıyorum.
Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
geçmiş olsun,hiç başıma gelmediği için çevremdede yok bu sorun,o nedenle bilgimde yokcanım zaten her sabah coraspin ve akşamlarıda 0.6 iğne yapıyorum... buna rağmen yüksek çıkmış değerim...
şimdi iyice araştırdım ve çok şükür rahatladım... değer 600ün üstüne çıkınca tehlikeliymiş... en yüksek 400 olmalıymış... benimkide 363 çok şükür... yani bu değerle normal doğum yapabiliyorum Rabbimin izniyle...geçmiş olsun,hiç başıma gelmediği için çevremdede yok bu sorun,o nedenle bilgimde yok
doktor ona göre ilacın dozunu falan ayarlar heralde.
inşallah doktoruna danışmadan telaşa kapılma zaten,biz her test sonucunu anlayamayızkişimdi iyice araştırdım ve çok şükür rahatladım... değer 600ün üstüne çıkınca tehlikeliymiş... en yüksek 400 olmalıymış... benimkide 363 çok şükür... yani bu değerle normal doğum yapabiliyorum Rabbimin izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?