Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıkla hamile kalmani nasip etsin insallahMrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Valla almak istiyorum göbeğim çıkınca tam anlamıyla hamilesin artık dicem heralde kendime :)Aynen bende senle aynı durumdayım daha yeni başladık alırız galiba...
canım çok geçmiş olsun rabbim senide ilk meleginide korusun hayırlısı böyleymiş rabbim yine verir inşallahMrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Canım.... Ne denir ki Bu durumda... Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıl versin gene olur. Dualarımız seninle..Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
çok geçmiş olsun bendede aynısı olmuştu rabbim beterinden korusunMrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Canim cok geçmiş olsun Allah öteki yavrunu sana bağışlasın ona sarıl onun sana ihtiyacı var... Hazır olduğunda yeniden olur inşallah. ..Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Evet çok duydum canım adını... Sağlıcakla kucağımiza alırız inşallahmemorial hastanesi fatma kutlusoy çokda memnunum
koru ya gidiyorum cnm Meltem hanımaAnladim caim. Hangi hastaneye gidiyorsun sen
Canım çok çok geçmiş olsun..... Allah'ım sabır versin inş. Sebep neymiş birşey söylediler mi?Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
izmir gibi bir yerde bir sürüde özel kadın doğum has. var ve oralarda hem muayine hemde bu tarz testler çok ta ucuz illa devlete gidilmesi gerekmiyor ki çınarlı gibi güzel bi hastane bile artık sgk ile anlaşmalı ve 45 tl ücreti bilgin olsun tepecik gibi hastaneye gitmek zorunda değilsin.
canım ben geçen defa gittiğimde doktorum kilo kaybının normal oldugunu söyledi. bende 5 kilo verdim. telaş yapma bebeğin kanından besleniyor dedi. sen kendin için ye dedi. serin ve ferah şeyleri yiyebiliyorum. sende iyi gelcekse öyle şeyler dene. su bile içemiyordum. şu an susuz duramıyorum. sürekli susuyorum.inşallah ya 6 kilo verdim ve bebegimi besleyemiyorum gelişimi gayet iyi dedi doktor ama yinede ben besin almadığım için oda alamıyor gibi geliyor
benim doktorumda ilk 3 ay önemli değil bebeğin için değil kendin için beslen dedi ama 13 haftadayım su içiyorum çok istiyorum içmeyi ama hemen bulanıyor midem bakalım en kısa sürede geçer inşallahcanım ben geçen defa gittiğimde doktorum kilo kaybının normal oldugunu söyledi. bende 5 kilo verdim. telaş yapma bebeğin kanından besleniyor dedi. sen kendin için ye dedi. serin ve ferah şeyleri yiyebiliyorum. sende iyi gelcekse öyle şeyler dene. su bile içemiyordum. şu an susuz duramıyorum. sürekli susuyorum.
Emzirmeyi bıraktıktan sonra süt yavaş yavaş çekiliyo daha sonra hafif bir sarma oluyor ama spor yaparsan o da olmaz..düşünmek için erken ama şimdi çok dolgunlaşıyor ya emzirmeden sonra da birden sönüp sarkıyor mu acaba?
Bende İstanbuldayım Emsey Hastanesine gidiyorum.. Burda 60tlydi ama en son gittiğimde 80 aldılar..evet ama tetkik ücretleri bu kadar yüksek değil kayseride muayene bende 80 veriyorum mesela ama ıkılı testimi 70e yaptırdım
Çok geçmiş olsun... Rabbim ilk bebeğine sağlık hayırlı ömür versin. Kendini hazır hissetiğinde de sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın..Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldımptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..
Aynı durum bende de var maalesef.. Kana kana su içmek istiyorum ama su içince bulantım artıyor..benim doktorumda ilk 3 ay önemli değil bebeğin için değil kendin için beslen dedi ama 13 haftadayım su içiyorum çok istiyorum içmeyi ama hemen bulanıyor midem bakalım en kısa sürede geçer inşallah
Benim pembe akıntılarla başladı, arada fitil kullandım geçer gibi oldu sonra birden haftasonu arttı , kısa sürede enfeksiyon yayılmış, aslında hepsinin temel sebebi üşütme alt tarafı sıcak tutun, havalar da çok soğuk, dışarıya çok çıkmayın, Allah böyle kısmet etti aslında o istemese hiçbişey olmaz, dün ben bebeğimi aldırdım erkek sandığımız 2 yıllık kuşumuz yumurtladı:) Allah herşeyi kararlaştırıyo biz de yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısıcanımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah en kisa zamanda güzel haberlerle gelirsin. sebebiyle ilgili bir şey dediler mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?