2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Allah başka acılar göstermesin inş çok üzüldüm Allahtan hayırlısı hep dua ediyoruz zaten çok şükür başka yavrun da varmış senn bir mucizen var zaten inş ikincide kendini hazır hissettiğinde yeniden olur

canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah en kisa zamanda güzel haberlerle gelirsin. sebebiyle ilgili bir şey dediler mi peki

çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıkla hamile kalmani nasip etsin insallah

canım çok geçmiş olsun rabbim senide ilk meleginide korusun hayırlısı böyleymiş rabbim yine verir inşallah

Canım.... Ne denir ki Bu durumda... Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıl versin gene olur. Dualarımız seninle..

çok geçmiş olsun bendede aynısı olmuştu rabbim beterinden korusun hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmez elimizden .. inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evladın daha olur

Canim cok geçmiş olsun Allah öteki yavrunu sana bağışlasın ona sarıl onun sana ihtiyacı var... Hazır olduğunda yeniden olur inşallah. ..

Canım çok çok geçmiş olsun..... Allah'ım sabır versin inş. Sebep neymiş birşey söylediler mi?

Arkadaşlar hamilelikte saça argan yağı kullanımı hakkında bilginiz var mı

canım ben zaten çınarlının doktorunun özel muayenesine gidiyorum. orda yapılmayan bi kan tahlili için beni doktorum yönlendirdi kadın doğuma

çok geçmiş olsun canım. Allah diğer evladına sağlıklı uzun ömürler versin. sana bağışlasın

Kızlar ikili testte kan sonuçlarınız kaç cıktı freebhcg degeri 50 üstü olanlar kız altı olanlar erkek deniyo ne kadar doğru sizin degerlerinzde
Benım oglumda simdi baktım 12 çıkmış
Simdiki hamileliğimde deger 73 cıktı ama doktor erkege benzetsede bi merak benımki sadece yorumlarınızı bekliyorum

inşallah ya 6 kilo verdim ve bebegimi besleyemiyorum gelişimi gayet iyi dedi doktor ama yinede ben besin almadığım için oda alamıyor gibi geliyor
canım ben geçen defa gittiğimde doktorum kilo kaybının normal oldugunu söyledi. bende 5 kilo verdim. telaş yapma bebeğin kanından besleniyor dedi. sen kendin için ye dedi. serin ve ferah şeyleri yiyebiliyorum. sende iyi gelcekse öyle şeyler dene. su bile içemiyordum. şu an susuz duramıyorum. sürekli susuyorum.

benim doktorumda ilk 3 ay önemli değil bebeğin için değil kendin için beslen dedi ama 13 haftadayım su içiyorum çok istiyorum içmeyi ama hemen bulanıyor midem bakalım en kısa sürede geçer inşallah

düşünmek için erken ama şimdi çok dolgunlaşıyor ya emzirmeden sonra da birden sönüp sarkıyor mu acaba?
Emzirmeyi bıraktıktan sonra süt yavaş yavaş çekiliyo daha sonra hafif bir sarma oluyor ama spor yaparsan o da olmaz..

evet ama tetkik ücretleri bu kadar yüksek değil kayseride muayene bende 80 veriyorum mesela ama ıkılı testimi 70e yaptırdım
Bende İstanbuldayım Emsey Hastanesine gidiyorum.. Burda 60tlydi ama en son gittiğimde 80 aldılar..

Çok geçmiş olsun... Rabbim ilk bebeğine sağlık hayırlı ömür versin. Kendini hazır hissetiğinde de sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın..
benim doktorumda ilk 3 ay önemli değil bebeğin için değil kendin için beslen dedi ama 13 haftadayım su içiyorum çok istiyorum içmeyi ama hemen bulanıyor midem bakalım en kısa sürede geçer inşallah
Aynı durum bende de var maalesef.. Kana kana su içmek istiyorum ama su içince bulantım artıyor..

canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah en kisa zamanda güzel haberlerle gelirsin. sebebiyle ilgili bir şey dediler mi peki
Benim pembe akıntılarla başladı, arada fitil kullandım geçer gibi oldu sonra birden haftasonu arttı , kısa sürede enfeksiyon yayılmış, aslında hepsinin temel sebebi üşütme alt tarafı sıcak tutun, havalar da çok soğuk, dışarıya çok çıkmayın, Allah böyle kısmet etti aslında o istemese hiçbişey olmaz, dün ben bebeğimi aldırdım erkek sandığımız 2 yıllık kuşumuz yumurtladı:) Allah herşeyi kararlaştırıyo biz de yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…