2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben o kısmı kaçırmışım ozaman kusura bakma. evet benim doktorum kendisi ultrasonda ense kalinligini ölctu sonra da kan aldırmaya gönderdi. ekstra radyoloji uzmanı bakmadı. ayrıntılı ultrasonda sadece perinatologa Göndereceğini söyledi

çok pahalıymış gerçekten .....ben 59a yaptırmıştım. benımde cuma gunu kontrlum var hadı hayırlısı 2mz içinde bende cuma gnu öğrenicem sonucumu...:)
Ya araştırdım baya cevremde oyle ucuza hiç bulamadım ben. Neyse iş işten gecti zaten sağlıklı olsunlar da :) hayırlı haberler olsun inşallah hepimize...

gerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba
Olabilir ama bizimkiler çok uygun sayılmaz ben 75 tl veriyorum muayene ücreti tabi Ekstralar çıkıyo mutlaka

Uçlarının etrafı daha çok koyulaşcak.. Bebek emerken bu şekilde daha sağlıklı olduğu için kararıyormuş.. emzirme bittikten sonra geçiyor.
O zaman güzel bişey bu ilk gebelik olunca merak ediyo insan iyi mi kötü mü diye... Sağol canım bilgilendirdigin için. .

Yapar canm bendede baş dönmesi yapmıştı

Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.

Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
Bende almadım henüz. iki kilo vermiştim o iki kiloyu geri aldım başladığım kilomdayım :) ama minicik ayvak göbüş çıktı bende :)

evet ama tetkik ücretleri bu kadar yüksek değil kayseride muayene bende 80 veriyorum mesela ama ıkılı testimi 70e yaptırdım
O doğru 300 300 500 den bahsediyolar bende 50 verdim mesela ... canım sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun. ..

Mrb kızlar maalesef dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ptesi suyum geldi, enfeksiyon oluşmuş bebeğin kesesi delinmiş bi gece hastanede yattım enfeksiyon artmaya devam etti, beni zehirlemeye başlamış Allah tan hayırlısı böyleymiş, üzüldüm çok tabi ama çok şükür çok sağlıklı bi yavrum var, daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim Allah böylesini yaşattı beterinden korusun hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kendinize çok dikkat edin sevgiler..

ben de bugun 16. haftama girdim ama hiç kilo almadım yemeye çalışsam da pek iştahım yok benim. zorla az buçuk bir şeyler yiyebiliyorum sadece. hamile olmadan daha çok yerdim ama yakında iyice açılır bence iştahım

Bende 12. haftama girdim 1 kilo vermişim ki iştahımda bi o kadar yerinde ama zaten oldukça kilolu olduğumdan sevindim bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…