Canım benim de ilk gebeliğim inş sağlıkla devam eder. Ben de geçen hafta aldım da ona göre yorumladımİlk bebek tecrübem sıfır. O yüzden nette baktım ama anlamdım. Çok çok tesekkür ederim :)
Biliyorum daha evvel ikili test yaptırdım zaten,ama bizim kadın doğumcumuz bakmıyor ikili teste
Önceki mesajımda yazmıştım radyolog bakıyor
ben şunu merak ediyorum,kadın doğum doktoru bakıyor diyenler
odasındaki ultrasonlamı bakıyor size?
onemli degil ins saglikla kucagina alirsin canmDoktor da yüzde seksen erkek demişti. Hayırlısı olsun :) tesekkür ederim cnm
Ya araştırdım baya cevremde oyle ucuza hiç bulamadım ben. Neyse iş işten gecti zaten sağlıklı olsunlar da :) hayırlı haberler olsun inşallah hepimize...çok pahalıymış gerçekten .....ben 59a yaptırmıştım. benımde cuma gunu kontrlum var hadı hayırlısı 2mz içinde bende cuma gnu öğrenicem sonucumu...:)
Sağol tesekkürler. Hayırlısı olsun hakkımızda :)Canım benim de ilk gebeliğim inş sağlıkla devam eder. Ben de geçen hafta aldım da ona göre yorumladımrica ederim :)
Amin hepimiz için inşallah... :)onemli degil ins saglikla kucagina alirsin canm
Olabilir ama bizimkiler çok uygun sayılmaz ben 75 tl veriyorum muayene ücreti tabi Ekstralar çıkıyo mutlakagerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba
O zaman güzel bişey bu ilk gebelik olunca merak ediyo insan iyi mi kötü mü diye... Sağol canım bilgilendirdigin için. .Uçlarının etrafı daha çok koyulaşcak.. Bebek emerken bu şekilde daha sağlıklı olduğu için kararıyormuş.. emzirme bittikten sonra geçiyor.
Yapar canm bendede baş dönmesi yapmıştıGünaydınlar herkese. Pazartesi doktor kesen çok aşağı inmiş düşük tehlikesi var deyip progestan verdi. Önceki iki üç gün mide bulantılarım neredeyse hiç olmamıştı ama ilaca başlayınca yeniden nüksetti. Yani ben ona bağladım. Yan etkileri de okumak istemedim belki psikolojik olarak etkilenirim diye, bu hormon ilacının bulantı gb bi etkisi var mı kızlar duydunuz mu hiç???
Olabilir ama bizimkiler çok uygun sayılmaz ben 75 tl veriyorum muayene ücreti tabi Ekstralar çıkıyo mutlaka
Anladim caim. Hangi hastaneye gidiyorsun sencanım detaylı ultrason için dışarda yaptır dediler doluymuş
Bende almadım henüz. iki kilo vermiştim o iki kiloyu geri aldım başladığım kilomdayım :) ama minicik ayvak göbüş çıktı bende :)Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
O doğru 300 300 500 den bahsediyolar bende 50 verdim mesela ... canım sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun. ..evet ama tetkik ücretleri bu kadar yüksek değil kayseride muayene bende 80 veriyorum mesela ama ıkılı testimi 70e yaptırdım
Aynen bende senle aynı durumdayım daha yeni başladık alırız galiba...Bende almadım henüz. iki kilo vermiştim o iki kiloyu geri aldım başladığım kilomdayım :) ama minicik ayvak göbüş çıktı bende :)
memorial hastanesi fatma kutlusoy çokda memnunumO doğru 300 300 500 den bahsediyolar bende 50 verdim mesela ... canım sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun. ..
Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
Kizlar kilonuz nasil aldinizmi hic.ben su anda 15. Haftadayim hic kilo almadim yiyorum da anlayamadım :) sizde durumlar nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?