2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar özelde renkli ultrason 300tly miş devlette renkli ultrason varmı acba?
valla hiç şaşırmadım ikili testi 400 tl diyenler oldu o yüzden neredeyse bu fiyat uygun geldi
ben kızımda yaptırmıştım radyolog çok ilgilenmişti ve işinde uzmandı doktorlar özellikle bu radyoloğa yolluyorlardı
diğer radyologdan daha pahalıydı,ama şimdi özel muayenehane açmış hastanede yok,ona gidecektim
çok güzel bir duygu renkli şekilde görüyorsun ve detaylıca bakıp sana anlatıyor.

aynen canım bende zengn sayılmam ama devlette sıra bulamıyorum mecbrm oyzden. aradada devlete gidiyorum herşeye para yetişmiyo....özeller çok pahalı mağleseff

ayrıntılı sanırım ben yanlış yazmış olabilirim canım ayrıntılıdır büyük ihtimalle.. ben dha girmediğim için bilmiyorum benımde yengem dedi 300 tl özelde dıye
ikiside aynı şey ama asıl ''adı 2.düzey usg'' yada detaylı ultrason deniyor
ben kızıma gebeyken dr bana bi kağıt verdi ve orda gebeliğin sonuna kadar yapılacak testleri yazıyor
5.ayda 2.düzey usg(gerekirse doppler) yazıyor
yani adı 2.düzey usg yada ayrıntılı ultrason
bak bu linkte yazıyor ,başka isimlerle karıştırılıyormuş
gördüm yazayım dedim :)
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikinci_duzey_ve_dopler.asp

Kızlar nolur bakın ben anlamadım sonuçlarım nasıl çıkmış ikili Testin. Aranızda tecrübeliler var :/

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-11-14-21-40.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 128
sagol canm bilgilendirdiğin için:*

izmir gibi bir yerde bir sürüde özel kadın doğum has. var ve oralarda hem muayine hemde bu tarz testler çok ta ucuz illa devlete gidilmesi gerekmiyor ki çınarlı gibi güzel bi hastane bile artık sgk ile anlaşmalı ve 45 tl ücreti bilgin olsun tepecik gibi hastaneye gitmek zorunda değilsin.

gerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba

kızlarrrrr anlayan yok mu. :/
canm baktm ama 1 yazıyor sanırım iyi çıkmış 3 olunca kötu dye bılıyorum ama yınede yanlış yönlendırmıyım doktorunu arayıp sor bence............bu arada kaç güne sonucların çıktı canm?

gerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba
şehir farkı da var.. bn yalovada yaşıyorum burda sadece merkezde 1 tane özel hastane war ve çok pahalı =(

Üç günde çıktı canım. Çok çok tesekkürleR. Ben dışarda yaptırdım kendi hastanemde 350tlydi. 180e zor buldum burda da. Cuma günü gidicez doktora Allah kısmet ederse

mutlaka şehir farkıda vardır ama sana şöyle bir örnek vereyim devlet has. 8 10 tl muayene ücreti alıyor 20 tl olanda var özel yani 10 tl fazla ödemiş oluyoruz buda bence çok çok daha mantıklı ayrıca daha rahat bakılıyorsun eşin girebiliyor çocuğun usg de bebeği görebiliyor vs yani mutlaka özel has. kadın doğumcuları araştırın derim ben benim oğlumu doğum yaptığım dr şuan 250 tl alıyor ücret buda oldukça pahalı bence. herkezin fikri ayrı tabi benim nacizane düşüncem.

Üç günde çıktı canım. Çok çok tesekkürleR. Ben dışarda yaptırdım kendi hastanemde 350tlydi. 180e zor buldum burda da. Cuma günü gidicez doktora Allah kısmet ederse
çok pahalıymış gerçekten .....ben 59a yaptırmıştım. benımde cuma gunu kontrlum var hadı hayırlısı 2mz içinde bende cuma gnu öğrenicem sonucumu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…