- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
valla hiç şaşırmadım ikili testi 400 tl diyenler oldu o yüzden neredeyse bu fiyat uygun geldiKızlar özelde renkli ultrason 300tly miş devlette renkli ultrason varmı acba?
aynen canım bende zengn sayılmam ama devlette sıra bulamıyorum mecbrm oyzden. aradada devlete gidiyorum herşeye para yetişmiyo....özeller çok pahalı mağleseffben ikili test için 100 tl verecekmişim. öyle dedi doktorum. burda 400-500 lü rakamlar duyduğumda çok şaşırmıştım. muayene ücretimde 120 tl her seferinde. ve hiç ücretsiz muayene olmadım şu ana kadar. bazı doktorlar arada ücretsiz muayenede yapıyor. kim ne koparırsa. insanların zaafını çok iyi kullanıyorlar. izmir gibi bir yerde kan tahlili için kadın doğuma gittim. adam aynı anda 5 hastaya bakıyor. birinin şikayetini dinliyo öbürünün aynı anda ulrtasonuna bakıyo bi yandan önceki muayene ettiğine ilaç yazdırıyo. bir başkası ameliyat olcakmış onu anesteziye gönderiyo. ben odadayken benim ilacımı yazdırıken bi başkasının karnına bakıyodu ultrasondan. kadına tamam giyin dedi. diğer hastaya geçti. kadın arkasından koşuyo hamilemiyim doktor söyleyin diye. böyle bir durumda ne kadar sağlıklı gebelik kontrolü olur. parası olmayan napsın.
ikiside aynı şey ama asıl ''adı 2.düzey usg'' yada detaylı ultrason deniyorayrıntılı sanırım ben yanlış yazmış olabilirim canım ayrıntılıdır büyük ihtimalle.. ben dha girmediğim için bilmiyorum benımde yengem dedi 300 tl özelde dıye
sagol canm bilgilendirdiğin için:*ikiside aynı şey ama asıl ''adı 2.düzey usg'' yada detaylı ultrason deniyor
ben kızıma gebeyken dr bana bi kağıt verdi ve orda gebeliğin sonuna kadar yapılacak testleri yazıyor
5.ayda 2.düzey usg(gerekirse doppler) yazıyor
yani adı 2.düzey usg yada ayrıntılı ultrason
bak bu linkte yazıyor ,başka isimlerle karıştırılıyormuş
gördüm yazayım dedim :)
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikinci_duzey_ve_dopler.asp
hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk bebeginmi?Selam kızlar..
Doktordan geliyorum.. Oğlum olacakmış :)
12.ci hafta erkek olabilir demişti bugün kesinleşti. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
canım detaylı ultrason için dışarda yaptır dediler doluymuşNe icin sira vermediler canim. Tamam sorarim
izmir gibi bir yerde bir sürüde özel kadın doğum has. var ve oralarda hem muayine hemde bu tarz testler çok ta ucuz illa devlete gidilmesi gerekmiyor ki çınarlı gibi güzel bi hastane bile artık sgk ile anlaşmalı ve 45 tl ücreti bilgin olsun tepecik gibi hastaneye gitmek zorunda değilsin.ben ikili test için 100 tl verecekmişim. öyle dedi doktorum. burda 400-500 lü rakamlar duyduğumda çok şaşırmıştım. muayene ücretimde 120 tl her seferinde. ve hiç ücretsiz muayene olmadım şu ana kadar. bazı doktorlar arada ücretsiz muayenede yapıyor. kim ne koparırsa. insanların zaafını çok iyi kullanıyorlar. izmir gibi bir yerde kan tahlili için kadın doğuma gittim. adam aynı anda 5 hastaya bakıyor. birinin şikayetini dinliyo öbürünün aynı anda ulrtasonuna bakıyo bi yandan önceki muayene ettiğine ilaç yazdırıyo. bir başkası ameliyat olcakmış onu anesteziye gönderiyo. ben odadayken benim ilacımı yazdırıken bi başkasının karnına bakıyodu ultrasondan. kadına tamam giyin dedi. diğer hastaya geçti. kadın arkasından koşuyo hamilemiyim doktor söyleyin diye. böyle bir durumda ne kadar sağlıklı gebelik kontrolü olur. parası olmayan napsın.
kızlarrrrr anlayan yok mu. :/Kızlar nolur bakın ben anlamadım sonuçlarım nasıl çıkmış ikili Testin. Aranızda tecrübeliler var :/
izmir gibi bir yerde bir sürüde özel kadın doğum has. var ve oralarda hem muayine hemde bu tarz testler çok ta ucuz illa devlete gidilmesi gerekmiyor ki çınarlı gibi güzel bi hastane bile artık sgk ile anlaşmalı ve 45 tl ücreti bilgin olsun tepecik gibi hastaneye gitmek zorunda değilsin.
Canım benim gördüğüm hiç bi sıkıntı yok. Riskler baya baya yüksek, gözün aydın0Kızlar nolur bakın ben anlamadım sonuçlarım nasıl çıkmış ikili Testin. Aranızda tecrübeliler var :/
canm baktm ama 1 yazıyor sanırım iyi çıkmış 3 olunca kötu dye bılıyorum ama yınede yanlış yönlendırmıyım doktorunu arayıp sor bence............bu arada kaç güne sonucların çıktı canm?kızlarrrrr anlayan yok mu. :/
şehir farkı da var.. bn yalovada yaşıyorum burda sadece merkezde 1 tane özel hastane war ve çok pahalı =(gerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba
canim sonucrtan pek anlamam fb bhcg degerine gore oglun olacak diyor teori ama buna pek guven olmaz ...Kızlar nolur bakın ben anlamadım sonuçlarım nasıl çıkmış ikili Testin. Aranızda tecrübeliler var :/
İlk bebek tecrübem sıfır. O yüzden nette baktım ama anlamdım. Çok çok tesekkür ederim :)Canım benim gördüğüm hiç bi sıkıntı yok. Riskler baya baya yüksek, gözün aydın0
Üç günde çıktı canım. Çok çok tesekkürleR. Ben dışarda yaptırdım kendi hastanemde 350tlydi. 180e zor buldum burda da. Cuma günü gidicez doktora Allah kısmet edersecanm baktm ama 1 yazıyor sanırım iyi çıkmış 3 olunca kötu dye bılıyorum ama yınede yanlış yönlendırmıyım doktorunu arayıp sor bence............bu arada kaç güne sonucların çıktı canm?
Doktor da yüzde seksen erkek demişti. Hayırlısı olsun :) tesekkür ederim cnmcanim sonucrtan pek anlamam fb bhcg degerine gore oglun olacak diyor teori ama buna pek guven olmaz ...
mutlaka şehir farkıda vardır ama sana şöyle bir örnek vereyim devlet has. 8 10 tl muayene ücreti alıyor 20 tl olanda var özel yani 10 tl fazla ödemiş oluyoruz buda bence çok çok daha mantıklı ayrıca daha rahat bakılıyorsun eşin girebiliyor çocuğun usg de bebeği görebiliyor vs yani mutlaka özel has. kadın doğumcuları araştırın derim ben benim oğlumu doğum yaptığım dr şuan 250 tl alıyor ücret buda oldukça pahalı bence. herkezin fikri ayrı tabi benim nacizane düşüncem.gerçekten muayene ücretleri ve testler pahalı ben özel bir hastanede çalışıyorum ve kaysrideki en pahalı hastanelerden biri ama buna rağmen bu kadar ücretler alınmıyor ya şehir farkı mı acaba
çok pahalıymış gerçekten .....ben 59a yaptırmıştım. benımde cuma gunu kontrlum var hadı hayırlısı 2mz içinde bende cuma gnu öğrenicem sonucumu...:)Üç günde çıktı canım. Çok çok tesekkürleR. Ben dışarda yaptırdım kendi hastanemde 350tlydi. 180e zor buldum burda da. Cuma günü gidicez doktora Allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?