Kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. bu sefer kendi dr umum dışında başka dr a gittim. kendi dr umda kan tahlili yaptırmıştım fakat bana sorun yok demişti. tahlillerimi bugün gittiğim dr a gösterdim çok aşırı demir eksikliğin var dedi. ve kendi dr um idrar tahlili hiç istememişti bu dr istedi. cuma günü eksik olan tahlillerimi yaptırıcam ve ikili testi de tabii. bebeğim 4.6 cm olmuş :) ve tam haftasında maşallah. kalp atışlarını da ilk kez dinledim çok iyi dedi. fazla dinletmedi çok sağlıklı birsey değil bu dinletme olayı dedi. hergün 1 saat yürüyüş verdi. tansiyon ve kilo ölçümümü yaptı. demir eksikliği için ilaç verdi. folik asiti bırak artık bir işe yaramıyor bu saatten sonra dedi. benden havadisler bu şekilde
Ya ben önceki hamileliklerimde çok kötüydüm.bu gebeliğimde o kadar değildi ama iki gündür delirtti.Bu saatten sonra başlar diye çok korkuyorum.Canm benim bugun aksine bulantim olmadi sabah cok saskinimmdun cok kotuydum azaliyomu acepp
Canim benim yaa Allahim sabirlar versin cok uzuldummarkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın
Canım Allah sabır versin.Benim diğer gebeliklerimde 12. Haftada bitmişti bulantılarım.Genelde de öyle oluyormuş zaten.benim de hiç azalma yok çok huzursuz edici..
Hayırlı olsun canım,
Kanin kac cikdi dr düşük dedi benim en son 13du 8 haftalikken gitmiştim ve dr folik asit e devam demisti zaten kullndgm hap kan hapi folik asit destekli olandan
3hafta sonra gel demişti bizde önümüzdeki günlerde gidicez inşallah
Ayyy canimm benimm masaAllahhh subhanallahh..Rabbim sagliklada kucagina almayi nasip etsinn canim.. baska doktora gitmekle cok iyi etmissin.. Ve demir hamilelikte cok onemli iyikide erken farkina varildi.. Tekrar hayirli ugurlu sagikli olsun minigin :)
2. bir doktor kontrolü bence de iyi bir şey. birinin göremediğini diğeri görebiliyor.. buarada bir şey bildiğimden değil ama niyeyse kızın olacak gibi hissettim
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümarkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın
arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın
Canim cok erkenken cekilmis bi fotograf olmasina ragmen nubuna gore ben kiza benzettm bi dahaki ultrasonunuda bakarim hatta agzini aramak amacli doktora kizmi gibisinden sakayla sorabilirsn tahminen bile gorse nerdn anladn diye agzindn kacirabilir :*
Cnm geçmiş olsun Allah sabır versin, ben de bugün hepimiz için Kur'an okudum dualar ettim çok üzüldüm şimdiarkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın
arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın
ya kızlar bir sorum olacak ben normalde 10+4 üm şuan ama ultrasonda 11+3 çıkmış. dr a sordum ultrasonda gün farkı olabiliyor bazen dedi. sizce böyle birsey neden olabilir
Bende öyleyim canım, ilk bebeğim olacak kısmetse. Belki zamanla daha farklı olacaktır.Arkadaşlar ya ben sanki sizler kadar heyacanlı değilim ve kendimi anormal görüyorum.Bu duruma üzülüyorum.Benim gibi olanlar var mı acaba normal mi bu ?
canim Dr . geldim şimdi cok şükür hersey yolunda bide ben 8 hafta1 günlük hamileymisim Bebeğimin kalp atışını da duydum çok sşükür ya kasık ağrıları normal dedi bbüyüyor o yüzden dedi bid bana ccinsel ilişki yasak dedi bol bol dinlen ağır işlerden uzak dur dedi sağlık ocaginada gittim kaydimizi yaptirdik teyzesi[/QUOTE]2.5yillik evliyim tup bebek ilk denememizde hamile kaldim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?