2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bende kullaniyorum dr kullandiktansonra 5dk tempolu yuru dedi dagılması için bendede akinti gib fazlası geliyor kafana göre kullanma sakın dr.bir bildigi vardir elbet

Canim bende kullaniyorum dr kullandiktansonra 5dk tempolu yuru dedi dagılması için bendede akinti gib fazlası geliyor kafana göre kullanma sakın dr.bir bildigi vardir elbet
Bir de yürümeyi deneyeyim o zaman bende :) ben yatıyordum ilaç aldıktan sonra canım

SnOTE="umudum ol, post: 39336186, member: 632630"]Bir de yürümeyi deneyeyim o zaman bende :) ben yatıyordum ilaç aldıktan sonra canım[/QUOTE]
Sen yuru bncede cnim

Canim bende bugun yptirdim 11.6 cikti sınırda gibi bişe dedi önümüzdeki ay demir hapın başlıyacz

MRB folikasiti 8 haftadan sonra bırakmakmı gerekiyo ben 4 günden beri içmiyorum

Dr degerlerine bakip kullndgin hapa gore soyler canim burda genellemiyelim herkesin degerleri farklidir ben 8.hafta gitmiştim en son ve degerim 13oldgu halde devam edelim dedi folik asitli kan hapi benimki

Kizlar slm bir bardak salgam ictim zarari olur mu canim cok istedi de :)

muhtemelen onun için verdi demir hapını cnm. folik asitide bugün itibariyle bıraktım. yeteri kadar almışsın zaten dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. önce Allah a sonra dr lara emanetiz işte

Cvbin icin tsk cnm.doktorumu aradim normal dedi ama tedirginim dedim.rahat ol dedi.hic rahat degilim.yazdiklarin bi nebze de olsa rahatlatti. Peki agri oldugunda elinle o bokgeye dokundugunda yine agriyi hissedebiliyo musun? Ben hissediyorum. Sag ayagima basinca daha bi agriyor.

selamlar kizlar...bir sey soracagim idrar yolu enfeksiyonu icin aranizda monurol sase tek kullanimlik ilac kullanan var mi...

8. Haftadayim. Tsh hormonum 2.835 cikti doktor 2.5 altinda olmasi gerekiyor dedi. Benim gibi yuksek cikan varmi? Endokrinolojiye gitmem gerekiyormus

Dr degerlerine bakip kullndgin hapa gore soyler canim burda genellemiyelim herkesin degerleri farklidir ben 8.hafta gitmiştim en son ve degerim 13oldgu halde devam edelim dedi folik asitli kan hapi benimki
Bencede herkesin degeri farklidir bncede banada bırak demedi

Cnm benimde sol kasıgım agriyor sol ayagim bile eklem yerinden agriyor adet sancısı gibi bugun dr.gittim ultrasyondan baktı bebek sag tarafta nomal dedi agrı olması büyüyr dedi

Çok üzüldüm canım sabırlar diliyorum; inş yakın zamanda Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun

Canim cok erkenken cekilmis bi fotograf olmasina ragmen nubuna gore ben kiza benzettm bi dahaki ultrasonunuda bakarim hatta agzini aramak amacli doktora kizmi gibisinden sakayla sorabilirsn tahminen bile gorse nerdn anladn diye agzindn kacirabilir :*
tesekkur ederim canım.gonlüm erkek istiyo ama hayırlısı.bi tane prensesim var cunku. Randevu 20 gun sonra soyle ınsallah

bu aksama doğru yazmıştım ama gören ya da bilen çıkmadı sanırım. Bi fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…