2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin[/QUOT
Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Canim cok gecmis olsun demekki saglikli degilmis... insallah en kisa zamanda tekrar aramiza katilirsin

selamlar kizlar...bir sey soracagim idrar yolu enfeksiyonu icin aranizda monurol sase tek kullanimlik ilac kullanan var mi...
Bana üromisin verdi tek kullanımlık ama korktum içerikte hamilelikte kullanımı önerilmez yazıyordu bol meyve ve su ictim

Canim agir gelebilir oyle akmasi normal zaten eger vajinal yoldan kullanamiyosan 100 mg gunde iki defa sabah aksam kullanabilirsin... dr sordugun zaman oda ayni seyi soyleyecektir..

Bana üromisin verdi tek kullanımlık ama korktum içerikte hamilelikte kullanımı önerilmez yazıyordu bol meyve ve su ictim
canim bana da devletteki dr. uromisin vermisti ama ozeldeki dr.um ise uromisin degil monurol kullan dedi..monurol gebelikte kullanilirmis ben ilaci aldim ama daha kullanmadim aslinda bol su icsem belki gecexek ama mide bulantisindan pek icemiyorum...peki senin gecti mi enfeksiyonun su icerek...

Canim agir gelebilir oyle akmasi normal zaten eger vajinal yoldan kullanamiyosan 100 mg gunde iki defa sabah aksam kullanabilirsin... dr sordugun zaman oda ayni seyi soyleyecektir..
Ağızdan alırken de 200-200 alıyodum canım doktor öyle verdi ama bayağı fena oluyo ağızdan alınca baş dönmesi yapıyor çok oyüZden vaji.alıyorum.. Birde yapılan araştırmalara göre vajinal daha etkili oluyormuş bu ilaç

canım benim ayağım kramp haricinde agrimiyor normalde. ama kasiklarim agridiginda net bir şekilde elimle hissediyorum batma olan yeri. bol bol dinlen cnm benim ayakta çok kaldığımda daha çok batma oluyor

herkese iyi Akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım ikinci gebeliğim bu kızım 2,5 Yaşında şu anda bulantım ilkine göre az olmakla birlikte yine de oldukça yoğun ve kusmalı geçiyor Allah yardımcımız olsun 12. haftamın birmesini

Hoş geldin aramıza. Mide bulantısı olsa bir dert olmasa bir dert valla. Bende de tiksinme hariç pek yok başta moralim bozuluyordu bulantı yok diye. Umarım seninki de en kisa zamanda biter

Bende o şekilde kullanıyorum Dr sordum normal dedi sen faydasını görürsün çıkması önemli değil Demişti sorun olacağını düşünmüyorum 2 kere önerdiyse Dr 3 e Çıkarma bence yinede Dr na danış bence

Hosgeldin canim aramiza

Çok araştırdım her 10 kişiden 2 si kullanmış ilacı ama kullanilmamasi daha iyi bol su ve günlük 3 şu bardağı portakal suyu sıkıp içtim ve geçti şükür yazmış kızın biri bende öyle yaptım yanma hissi vardı o geçti daha iyiyim sende bunu dene

Ilacı 2 gün elimde tuttum ama icemedim riske girmeyim die ama araştırma yaparken ogrendimki egerki idrar yollarında iltihap ilerlerse allah gostermesin bebekte görme kaybına kadar yol aciyormus.inşallah çabuk iyilesirsin

Kızlar benim bademciğim şişti kendi kendine geçmesini mi beklesem yoksa doktora pastil antibiyotik falan mı yazdırsam?

Kızlar benim bademciğim şişti kendi kendine geçmesini mi beklesem yoksa doktora pastil antibiyotik falan mı yazdırsam?
dr antibiyotik vermez çok gerekmedikçe. ben doğuma yakın hastalanmıştım baya salya sümük yine vermedi suda eritmeli bi ilaç, serumfızyolojık ve otacının bitkisel pastillerini vermişti, sende onu deneyebilrsin. sigorta ödemiyor ama.

Kızlar oncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Bugün normalde hamile olmasam benim regl günüm idi. Bugün acayip derecede mide bulantısı çektim. Hemde şimdiye kadar hiç olmadığı kadar. Yalnız uterusta yani Rahimde felaket bir dolgunluk hissi yaşıyorum. Ve regl olmadan önce Rahimde böyle guruk guruk bir hareketler var ya onu hissediyorum. Açıkçası biraz telaş yaptım. Çünkü geçen ay regl donemimde böyle birşey olmadı. Endiseliyim. Benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı?

ya kızlar bir sorum olacak ben normalde 10+4 üm şuan ama ultrasonda 11+3 çıkmış. dr a sordum ultrasonda gün farkı olabiliyor bazen dedi. sizce böyle birsey neden olabilir
cnm bu çok güzel bir şey mutlu olmalısın bebeğin önden gidiyor gelişimi gayet iyi yani maş. benim oğlum da en baştan beri 2 hafta hep önden gitti...
merak etme cnm benimde çıkıyor o aldığını alıyor zaten ama bak mesela gece attığım hiç çıkmıyor bütün gece güzel eriyor içeride ama sabah attığım gün içinde uzanamadığım için oda geliyor merak etme haa çok geliyor diyorsan sabah attığındada fazla dolanma ozman da fazla gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…