2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bişey sorcam size. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam vajinal yolk
ilacı aldıktan birsüre sonra eriyip akıyor kremsi bir şekilde geri. Ve etkisi oluyor mu acaba diye kafama takılıyor. Faydasını arttırmak için günde 3 defa kullansam ağır gelir mi acaba günlük 600 mg ??? Benzer durum yaşayan var mı?
Canim bende kullaniyorum dr kullandiktansonra 5dk tempolu yuru dedi dagılması için bendede akinti gib fazlası geliyor kafana göre kullanma sakın dr.bir bildigi vardir elbet

Canim bende kullaniyorum dr kullandiktansonra 5dk tempolu yuru dedi dagılması için bendede akinti gib fazlası geliyor kafana göre kullanma sakın dr.bir bildigi vardir elbet
Bir de yürümeyi deneyeyim o zaman bende :) ben yatıyordum ilaç aldıktan sonra canım

SnOTE="umudum ol, post: 39336186, member: 632630"]Bir de yürümeyi deneyeyim o zaman bende :) ben yatıyordum ilaç aldıktan sonra canım[/QUOTE]
Sen yuru bncede cnim

Hgb canım kan değeri seninki 11.2 çıkmış normal de 12 den aşağı olmamali tabi benim de ilaçlarla 13 çıkmıştı kanim benim kullndigim folik asit kan hapi ikisi bi arada gyno ferrosanl bu gittiğimde bkalim birak der mi
Canim bende bugun yptirdim 11.6 cikti sınırda gibi bişe dedi önümüzdeki ay demir hapın başlıyacz

MRB folikasiti 8 haftadan sonra bırakmakmı gerekiyo ben 4 günden beri içmiyorum

Dr degerlerine bakip kullndgin hapa gore soyler canim burda genellemiyelim herkesin degerleri farklidir ben 8.hafta gitmiştim en son ve degerim 13oldgu halde devam edelim dedi folik asitli kan hapi benimki

Kizlar slm bir bardak salgam ictim zarari olur mu canim cok istedi de :)

Hgb canım kan değeri seninki 11.2 çıkmış normal de 12 den aşağı olmamali tabi benim de ilaçlarla 13 çıkmıştı kanim benim kullndigim folik asit kan hapi ikisi bi arada gyno ferrosanl bu gittiğimde bkalim birak der mi

muhtemelen onun için verdi demir hapını cnm. folik asitide bugün itibariyle bıraktım. yeteri kadar almışsın zaten dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. önce Allah a sonra dr lara emanetiz işte

canım kesenle ilgili bi fikrim yok ama benim bebeğim de sağ tarafıma yerleşti ve sağda batma tarzı ağrılar gün içinde kesilip başlayarak bende de oluyor özellikle akşamları. doktor normal olduğunu rahmin büyüyüp o bölgede kendine yer açtığını söylemişti. yine aynı şekilde sağ kalçama kramp gibi ağrı giriyor bazen kasılıp kalıyorum. ama normalmiş. endişe etme bence sen de bol bol dinlenmeye çalış sadece
Cvbin icin tsk cnm.doktorumu aradim normal dedi ama tedirginim dedim.rahat ol dedi.hic rahat degilim.yazdiklarin bi nebze de olsa rahatlatti. Peki agri oldugunda elinle o bokgeye dokundugunda yine agriyi hissedebiliyo musun? Ben hissediyorum. Sag ayagima basinca daha bi agriyor.

selamlar kizlar...bir sey soracagim idrar yolu enfeksiyonu icin aranizda monurol sase tek kullanimlik ilac kullanan var mi...

8. Haftadayim. Tsh hormonum 2.835 cikti doktor 2.5 altinda olmasi gerekiyor dedi. Benim gibi yuksek cikan varmi? Endokrinolojiye gitmem gerekiyormus

Dr degerlerine bakip kullndgin hapa gore soyler canim burda genellemiyelim herkesin degerleri farklidir ben 8.hafta gitmiştim en son ve degerim 13oldgu halde devam edelim dedi folik asitli kan hapi benimki
Bencede herkesin degeri farklidir bncede banada bırak demedi

Cvbin icin tsk cnm.doktorumu aradim normal dedi ama tedirginim dedim.rahat ol dedi.hic rahat degilim.yazdiklarin bi nebze de olsa rahatlatti. Peki agri oldugunda elinle o bokgeye dokundugunda yine agriyi hissedebiliyo musun? Ben hissediyorum. Sag ayagima basinca daha bi agriyor.
Cnm benimde sol kasıgım agriyor sol ayagim bile eklem yerinden agriyor adet sancısı gibi bugun dr.gittim ultrasyondan baktı bebek sag tarafta nomal dedi agrı olması büyüyr dedi

arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın :KK43:
Çok üzüldüm canım sabırlar diliyorum; inş yakın zamanda Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun

Canim cok erkenken cekilmis bi fotograf olmasina ragmen nubuna gore ben kiza benzettm bi dahaki ultrasonunuda bakarim hatta agzini aramak amacli doktora kizmi gibisinden sakayla sorabilirsn tahminen bile gorse nerdn anladn diye agzindn kacirabilir :*
tesekkur ederim canım.gonlüm erkek istiyo ama hayırlısı.bi tane prensesim var cunku. Randevu 20 gun sonra soyle ınsallah

Hanımlar Merhaba ne kadar ilerlemiş sayfalar hiç okuyamadim ama. Inşallah sizlerde melekleriniz de iyidir. Cuma günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğim inşallah hersey yolundadir. 2 gündür bi şok yaşıyorum geçen hafta yaptırdığım tahlillerden anti HIV 0.810 çıkmış negatif. sınır deger 0.9 icim bir tuhaf oldu cok korktum.Bir ay sonra tekrarı uygun diye not düşmüşler.bböyle bir durumla karşılaşan var mı ?
bu aksama doğru yazmıştım ama gören ya da bilen çıkmadı sanırım. Bi fikri olan var mi

Back