- 12 Ağustos 2014
- 265
- 102
- 53
- 34
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelik olur inş.Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Sağol canm âmin inş,bu üçüncü kalp durması oldu artık doktor bile benden bu kadar benm ilmim bu kadarına yetiyor dedi resmen ,hiçbirşey yoktu dün görmüştük en son ,Hayırlısı buymuş demekki kısmetCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelik olur inş.
Canım Allah sana sabır versin. inşallah. öbür dünyada sana şefaatçi olacak inan. seni cennete götürecek. bu arada ben de çok korkuyorum bu durumdan. kontrole daha 20 günüm var. bebeğin kalbinin durmasını nasıl anlıyorsun. ben de endişeleniyorum acaba bebeğimin kalbi ya atmıyorsa diye. sen nasıl anladın durduğunu?Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Ah be canımSağol canm âmin inş,bu üçüncü kalp durması oldu artık doktor bile benden bu kadar benm ilmim bu kadarına yetiyor dedi resmen ,hiçbirşey yoktu dün görmüştük en son ,Hayırlısı buymuş demekki kısmet
bilgin için çok tşkler cnm aynen bende çok dikkat ediyorum ama bir oğlum var ev iş yemek yapmak zorundayım 1 hafta hep yattım ama şuan ayaklandım eve normale döndüm gibi eşim yardımcı olmuyor... coraspin kullanıyorum zaten 7 ci haftadan beri çok çok sağol inş. yukarı çıkarda normal yaşam tarzıma dönerim tam anlamı ile....Kanaması olan arkadaşlara rabbim şifa versin.inşallah herşey yolundadır. Hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olur inşallah..
savha arkadaşım benim önceki hamileliğimde plasentam rahim ağzıma yakındı. (Bebeğimi kaybetme sebebim bu değildi ama) Doktorum ilerleyen dönemlerde yukarı çıkar demişti çok ciddi bir risk söylememişti ama kanaman olabilir panikleme demişti sadece.. Bana hiç yat dinlen vs dememişti ben şehirlerarası uzun seyahatlar bile yapmıştım. Benimki yukarı çıkacağına aşağı iniyordu. Önce 2cm sonra 3cm diye diye rahim ağzımdan sarkıyordu. Son kontrolde rahim ağzından sarkması 3cm de geçmişti. Sonra 17.haftamda kanamam oldu ve o günden sonra yalnızca yemek ve wc için kalmak kaydıyla yatmıştım. Bide banyo yaparken dikkat ediyordum: kesinlikle sıcak suyla banyo yapmamak gerekiyormuş, dayanabileceğin kadar ılık olmalıymış su çünkü sıcak su kanamayı artırırmış. Sonuç olarak 10gün yataktan kalkmamamın neticesinde rahim ağzından sarkan plasentam rahmin içerisinde çıkmış hatta ortalara kadar ilerlemişti :) doktorların dediğinden çok sonra yerine çıkmıştı plasentam. Sen de panik olma plasentanın yeri konusunda diye söylemek istedim :) bir de sonradan gittiğim doktor plasenta kaynaklı kanamanın tekrarlaması veya uzun sürmesi halinde pıhtılaşmada sıkıntı mı var diye yani kanama durmuyor mu acaba diye kontrol edilmesi gerektiğini söylemişti aklında olsun senin de.
Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Canım kan pıhtılaşması falan mı var acaba baktırdın mı hiçSağol canm âmin inş,bu üçüncü kalp durması oldu artık doktor bile benden bu kadar benm ilmim bu kadarına yetiyor dedi resmen ,hiçbirşey yoktu dün görmüştük en son ,Hayırlısı buymuş demekki kısmet
Allah yardımcınız olsun,Kızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Evet canım var ama zaten başından beri coraspin ,cleaxene iğne kullanıyordum,öncekiler pıhtılaşmasandır diye düşünüyorduk bu sefer ,ok inançlıydık ama olmadı sağlık olsun vardır Rabbimin bir bildiği.Canım kan pıhtılaşması falan mı var acaba baktırdın mı hiç
Sağol canm âmin inşrabbim sabırlar versin canım umarım en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile haberlerini alırsın
sağol canm benm elden gelen birey yok oysa gelişimi bile önden gidiyordu bebeğimin hiçbir sorun yoktu,sağlık olsun nasip değilmiş demekkiAh be canımçok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte doldursun kucağını inşallah acil şifalar dualarımız seninle
Canm Sakın kendini sürekli inceleyip sitres yapma ,emin ol stres çok etkiliyor,ben bu sefer hiçbir şekilde anlamadım belirtilere falanda takılma 3 gündür belirtilerim hep kaybolmuştu ama bebeğim sağlamdı,Allah ol derse olur olma derse olmaz bu kadar.gerisi sadece seni ve Bebeğini strese sokar,inş hayırlısıyla alırsın kucağınaCanım Allah sana sabır versin. inşallah. öbür dünyada sana şefaatçi olacak inan. seni cennete götürecek. bu arada ben de çok korkuyorum bu durumdan. kontrole daha 20 günüm var. bebeğin kalbinin durmasını nasıl anlıyorsun. ben de endişeleniyorum acaba bebeğimin kalbi ya atmıyorsa diye. sen nasıl anladın durduğunu?
sanirim 14. haftada belli oluyr canimBende öyle ama öyle yapmamak lazım:) en erken kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz cinsiyeti
Âmin canm aminn inşAllah yardımcınız olsun,
en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir yavrunuz gelir tutunur inşallah
Rica ederim inş faydası olur hepimizeooow ilk defa duydum aklımda olsun..teşekkürler canm
2.5yillik evliyim tup bebek ilk denememizde hamile kaldim cok sukur[/QUOTE][QUOTEDr. fulya01, post: 39329971, member: 499208"]Aynı durumdayız canım seninki ne kadar zamanda oldu?
Kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. bu sefer kendi dr umum dışında başka dr a gittim. kendi dr umda kan tahlili yaptırmıştım fakat bana sorun yok demişti. tahlillerimi bugün gittiğim dr a gösterdim çok aşırı demir eksikliğin var dedi. ve kendi dr um idrar tahlili hiç istememişti bu dr istedi. cuma günü eksik olan tahlillerimi yaptırıcam ve ikili testi de tabii. bebeğim 4.6 cm olmuş :) ve tam haftasında maşallah. kalp atışlarını da ilk kez dinledim çok iyi dedi. fazla dinletmedi çok sağlıklı birsey değil bu dinletme olayı dedi. hergün 1 saat yürüyüş verdi. tansiyon ve kilo ölçümümü yaptı. demir eksikliği için ilaç verdi. folik asiti bırak artık bir işe yaramıyor bu saatten sonra dedi. benden havadisler bu şekilde
Allah sabır versin canım; çok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıkla yeni bir bebek gönderir; anneciğine sıkıca tutunsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar artık Eylül annesi Değilim bebeğimin kalbi durmuş,Allah hepinize yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Ayyy canimm benimm masaAllahhh subhanallahh..Rabbim sagliklada kucagina almayi nasip etsinn canim.. baska doktora gitmekle cok iyi etmissin.. Ve demir hamilelikte cok onemli iyikide erken farkina varildi.. Tekrar hayirli ugurlu sagikli olsun minigin :)Kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. bu sefer kendi dr umum dışında başka dr a gittim. kendi dr umda kan tahlili yaptırmıştım fakat bana sorun yok demişti. tahlillerimi bugün gittiğim dr a gösterdim çok aşırı demir eksikliğin var dedi. ve kendi dr um idrar tahlili hiç istememişti bu dr istedi. cuma günü eksik olan tahlillerimi yaptırıcam ve ikili testi de tabii. bebeğim 4.6 cm olmuş :) ve tam haftasında maşallah. kalp atışlarını da ilk kez dinledim çok iyi dedi. fazla dinletmedi çok sağlıklı birsey değil bu dinletme olayı dedi. hergün 1 saat yürüyüş verdi. tansiyon ve kilo ölçümümü yaptı. demir eksikliği için ilaç verdi. folik asiti bırak artık bir işe yaramıyor bu saatten sonra dedi. benden havadisler bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?