- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Valla bende 54 kiloyum bakalim hamilelikle kac kilo alcazzzHakllisin canm en azindan verdiklerimi geri alma zamani zaten 52ye dusmustuum![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende 54 kiloyum bakalim hamilelikle kac kilo alcazzzHakllisin canm en azindan verdiklerimi geri alma zamani zaten 52ye dusmustuum![]()
Canım ben gittigimde 13 haftalık olcam o zamanda tahminde bulunuyomusun doktor söylemezse eğer.nuna gore canim , daha once sizlere dde burda 10 11 haftalara goretahmini yorm yapicm demistim![]()
Canim bende ogretmenim benim de ustler degil de pantolonlar felaket ustune uzun bisey giyip arada dugmeyi aciyorum sonra da korkuyorum duserse diyebuyucek artik gobusler annesi
![]()
Herkese merhaba... Bir haftadır progestan kullanıyorum kullananlar ne zaman süre kullandılar ben arttık içmek istemiyorum uykum geliyor sürekli ağrısı felan olan var mı iyi günler
Evet ya büyümeleri olağanüstü, mucizenin diğer adı. benim doktorum da bi sonraki gelişinde kollarını bacaklarını ve hareketlerini göreceksin, sakın şaşırma dediO yüzden çok merak ediyorum bi sonraki muayeneyi, inşallah görürüz o günleri ve nicelerini. Bi sonraki gidişimde sorucam kalp atışlarını dinletme olayını, inşallah 2 kez dinletmesinin bi zararı olmamıştır.
Canim rahim icinde kasilmalar dedigin igne batmasi gibimi oluyo gecen bendede oldu sonra gectii.. bende tam bilemiyorum bu kasilmalar nasil olur,bazen kasigindada igne batar gibi agri oluyoo sanirimm bi hissettiklerimiz bebek buyudugu icin olabilir canim. Ama seni cok rahatsiz ediyosada doktora gorun icin rahat etsin..kızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? benim kesem oval şekilli çünkü rahim içinde kasılmalar var,bu kasılmlar beni tedirgin ediyor9.haftadayım ve yaklaşık iki haftadır devam ediyor. araara kasılma oluyor hissedebiliyorum çünkü bebeim sağ tarafa yerleşti,özellikle bebişin olduğu yerde batma gibi ağrılar oluyor. normal mi? bu durumu yaşaya var mı? düzelir mi sizce? ağrı olunca seke seke yürüyorum va ağ ayağıma basamıyorum ağrıdan.
merhaba arkadaşlar. ben de 8+5 im eylül annesiyim. aranıza katılabilir miyim?
hoşgeldin canım aynı günüz seninle :)merhaba arkadaşlar. ben de 8+5 im eylül annesiyim. aranıza katılabilir miyim?
teşekkürler canım.. amin. hepimize hayırlı olsun. size sormak istediğim bişey var. aranızda mide bulantısı çeken var mı. benim çok aşırı. bugün işyerinde öğle tatilinde ağladım resmen çocuklar gibi. folik asit kullanıyorum o da yapar dediler. olabilir mi sizce. önerisi olan var mı arkadaşlar. çok kötüyüm.hoşgeldin canım hayırlı olsun:)
daha yeni öğrendim öyle bişeyi, araştırdm azcık ama anayamadm göremedm çıkıntıları:)nuna gore canim , daha once sizlere dde burda 10 11 haftalara goretahmini yorm yapicm demistim![]()
gerçekten mi...hoşgeldin canım aynı günüz seninle :)
ben kızım da da yaptırdım bunda da kısmet olursa yaptıracağım özellikle kalp için çok önemli ve diğer organlar içinde. dr buna göre bir tedavi hazırlıyor yada sen doğumdan sonra kendini o şekilde hazırlıyorsun yada ne bilim doğar doğmaz ameliyat oluyor allahım kimsenin evladına vermesin dualarımız hep bu yöne de ama erken tanı için çok önemli.detaylu ultrasondan çok memnun kalmadı benim arkadaşım... daha önce söylenilen şeyler söylenmiş,,ben yaptırmayı düşünmüyorum detaylı
mide bulantısı çoğumuzda var canım. bende birde şiddetli başağrısı var. kızımda bende çalışıyordum seni anlıyorum allah yardımcımız olsun hepimizin geçecek inşallah.teşekkürler canım.. amin. hepimize hayırlı olsun. size sormak istediğim bişey var. aranızda mide bulantısı çeken var mı. benim çok aşırı. bugün işyerinde öğle tatilinde ağladım resmen çocuklar gibi. folik asit kullanıyorum o da yapar dediler. olabilir mi sizce. önerisi olan var mı arkadaşlar. çok kötüyüm.
teşekkürler canım.. amin. hepimize hayırlı olsun. size sormak istediğim bişey var. aranızda mide bulantısı çeken var mı. benim çok aşırı. bugün işyerinde öğle tatilinde ağladım resmen çocuklar gibi. folik asit kullanıyorum o da yapar dediler. olabilir mi sizce. önerisi olan var mı arkadaşlar. çok kötüyüm.
allah sabır versin inşallah. demekki yanlız eğilim canım. ben haptan biliyordum ama değilmiş demekki. neyse sağlık olsun. sayılı günler geçer umarım.mide bulantısı çoğumuzda var canım. bende birde şiddetli başağrısı var. kızımda bende çalışıyordum seni anlıyorum allah yardımcımız olsun hepimizin geçecek inşallah.
folıc asıt de hepimiz kullanıyoruz canım yapabilir ben bazen unutuyorum içmeyi, içmeyi unuttuğum günlerde de bulantım oluyor benim bulantı nedenim folıc değil yani :)
Canım ben 20 gündür güne 2 tane 100 mg kullanıyorum bende baya şişkinlik yapıyo ve kabızlık inş bu hafta biticek daha kullanmayı istemiyorum hem baya kiloda yapıyo progestanHerkese merhaba... Bir haftadır progestan kullanıyorum kullananlar ne zaman süre kullandılar ben arttık içmek istemiyorum uykum geliyor sürekli ağrısı felan olan var mı iyi günler