2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

sağol canım 2li testi biliyorum ilk hamilelikten, ama burada kan alma olayı yok, bir de normal bir ultrasondan bakılıyordu ense kalınlığına, başka bir ultrasondan radyologdan randevu aldırdı bana..belki de ultrasondan sonra kendisi de kan tahlili isteyecektir bakalım 3 hafta sonraya gün aldım:)
8 snyi geçmemişimizdir inşallah:) içimi rahatlattın sağolasın:) bi daha dinlemek isterlerse istemiyorum derim:)

2li tarama testi - 3lü tarama testi ve detaylı ultroson olan doppler usg var canım. her doktor bu testlerden bir ve birkaçını istiyor
detaylu ultrasondan çok memnun kalmadı benim arkadaşım... daha önce söylenilen şeyler söylenmiş,,ben yaptırmayı düşünmüyorum detaylı

maşallah canım ben de cmt gittiğimde 2.3 cm olmuştu miniğim, çok yakınlar birbirlerine ama benim doktorum kalp atışını dinletiyo, yani şimdiye kadar 2 kez dinletti, bi ilk sefer bi de cmt gittiğimde, zararlı olduğunu burdan okudum bende ama doktorum gayet rahat dinletiyo, güveniyorum aslında ama bi sonraki gidişimde söylesem mi acaba. Evet ikili testte bi ense kalınlığına bakıyolar bi de kan testi yapıyolar, beni de onun için 23 ünde çağırdı, hayırlısı bakalımm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzell... maşşallah süphanallahh..kocaman olmuş, hafta hafta nasıl fark ediyor allahım yaaa...çok duygulandımm şuan

çok teşekkürler ben de nekadar büyüdüğünü gördükçe şaşırıyorum her seferinde :)

bende de aynı sıkıntı var hatta ben lcw den bi tane hamile pantolonu aldım bile en azından nöbetçi olduğum gün giyerim diye çok rahat bi şey ve dışarıdan bakıldığında hiç belli olmuyor aynı normal pantolon gibi

Ben de öğretmenim canım ve tatilde pijama-esortman giymekten fark etmemiştim. Bugün resmen giyecek şey aradım. Benim göğüslerim de büyüdü. Belim kalinlasti. Telefonuma gun gun hamilelik diye bir sey indirmistim. Orada yaziyor bel kalinlasmasi. Bu arada biz de yarin 10 olacagiz insallah..

detaylu ultrasondan çok memnun kalmadı benim arkadaşım... daha önce söylenilen şeyler söylenmiş,,ben yaptırmayı düşünmüyorum detaylı

canım öyle düşünme, daha öncekiler denmişse ne güzel bir sıkıntı yoktur da öyle olmuştur. benim oğlumda kordonun bebeği besleyen damarlarından birinin eksik olduğu ortaya çıktı. anca detaylı ultrasonda anlaşıldı. kalp için de o muayene çok önemli.. bir arkadaşımın bebeğinin barsaklarında sorun olduğu anlaşıldı ve doğar doğmaz mudahale edildi. bende de daha sık kontrolle devam edildi, damara her seferinde ayrıca bakıldı, bir detaylı daha yapıldı. ani ölüm riski var diye.. o yüzden yaptırın ihmal etmeyin.

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

ya çok enteresa ilk gittiğimde kesesi 1.1 cmdi, 10 gün sonra sadece bebek 1,14 olmuştu, şimdi 2,5 olmuş, muhteşem bir ilerleme.. 12. haftadaki muayene muhteşem oluyor, bebek tam bir bebek oluyor hopluyor zıplıyor benim oğlan ellerini omuzlarında çapraz birleştirmişti:)) hiç unutamıyorum o muayeneyi:))
benim oğlumda da dinletmişti doktor, en son türkiyedeki doktor söyledi böyle olduğunu.. ben de yeni öğrendim canım. bi sor bakalım ne diyecek doktor..

Canım nerden anladın bebeğin erkek okdugunu.

evrembus genital nub teorisi diye bir şey paylaşmıştı burdan daha önce.. bende biraz araştırdım sonrasında hatta kadınlar klübünde de forum sayfası var. bebeğim 10 11 12. haftadaki ultrason görüntüsündeki genital bölgenin olması gerektiği yerdeki kemik yapsına göre cinsiyet tahmini yapıyorlar.. bazı ultrasonlar aynı anlatılanlar gibi çok net ama ben kendiminkini yorumyamadım net gelmedi bana.. evrembus da bu teoriye göre yorumladı benimkini

şöyleki sıkıntı olmazsa tüm testlerimde onu yaptırmayım demiştim.tabiki o gün gelsin ne olcağı belli olmaz. Allahım hayırlısını versin..

Umarim cinsiyet tahmininden hiç anlamıyosundur canım :) şaka bi yana sağlıklı olsun tabiki önceliğimiz o ama çok merak ediyorum ve deliler gibi kızım olsun istiyorum
Insallah canim gonlunden gecn olur dogruysA unutma yaz bakalim dogru teorimi :)

Anlad
Anladım canım teşekkür ederim.bende acaba kesedeki konumuna göre mi diye düşündüm.

Canim bende ogretmenim benim de ustler degil de pantolonlar felaket ustune uzun bisey giyip arada dugmeyi aciyorum sonra da korkuyorum duserse diye buyucek artik gobusler annesi

Evet ya büyümeleri olağanüstü, mucizenin diğer adı. benim doktorum da bi sonraki gelişinde kollarını bacaklarını ve hareketlerini göreceksin, sakın şaşırma dedi O yüzden çok merak ediyorum bi sonraki muayeneyi, inşallah görürüz o günleri ve nicelerini. Bi sonraki gidişimde sorucam kalp atışlarını dinletme olayını, inşallah 2 kez dinletmesinin bi zararı olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…