2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. bu sefer kendi dr umum dışında başka dr a gittim. kendi dr umda kan tahlili yaptırmıştım fakat bana sorun yok demişti. tahlillerimi bugün gittiğim dr a gösterdim çok aşırı demir eksikliğin var dedi. ve kendi dr um idrar tahlili hiç istememişti bu dr istedi. cuma günü eksik olan tahlillerimi yaptırıcam ve ikili testi de tabii. bebeğim 4.6 cm olmuş :) ve tam haftasında maşallah. kalp atışlarını da ilk kez dinledim çok iyi dedi. fazla dinletmedi çok sağlıklı birsey değil bu dinletme olayı dedi. hergün 1 saat yürüyüş verdi. tansiyon ve kilo ölçümümü yaptı. demir eksikliği için ilaç verdi. folik asiti bırak artık bir işe yaramıyor bu saatten sonra dedi. benden havadisler bu şekilde

2. bir doktor kontrolü bence de iyi bir şey. birinin göremediğini diğeri görebiliyor.. buarada bir şey bildiğimden değil ama niyeyse kızın olacak gibi hissettim

arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın :(

Canm benim bugun aksine bulantim olmadi sabah cok saskinimm :nazar: dun cok kotuydum azaliyomu acepp:KK57:
Ya ben önceki hamileliklerimde çok kötüydüm.bu gebeliğimde o kadar değildi ama iki gündür delirtti.Bu saatten sonra başlar diye çok korkuyorum.

arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın :KK43:
Canim benim yaa Allahim sabirlar versin cok uzuldumm :( Rabbim yeniden Anne olmani nasip etsin ve saglikla kucagina almayi nasip etsin canim....

Hayırlı olsun canım,
Kanin kac cikdi dr düşük dedi benim en son 13du 8 haftalikken gitmiştim ve dr folik asit e devam demisti zaten kullndgm hap kan hapi folik asit destekli olandan
3hafta sonra gel demişti bizde önümüzdeki günlerde gidicez inşallah

tahlilim bu canım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 91
Ayyy canimm benimm masaAllahhh subhanallahh..Rabbim sagliklada kucagina almayi nasip etsinn canim.. baska doktora gitmekle cok iyi etmissin.. Ve demir hamilelikte cok onemli iyikide erken farkina varildi.. Tekrar hayirli ugurlu sagikli olsun minigin :)

çoookk tşk ederim canımm :)

arkadaslar merhaba.bugun doktor kontrolüm varrdı hersey yolunda giderken bugun kalbinin durdugunu soledı doktor ınanamadım baska bir doktora gittim oda ole soleyınce cok kotü oldum hala da cok kütuyumm.yarın sabah bir operasyonla bebegımı alıcaklar.bana lutfen dua edin.kendinize ve bebeğinize iyi bakın :KK43:
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm :( inşallah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberlerini alırız :(

canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda atlatirsin ve yeniden hamilelik haberini alırsın.. tahlil yaptiracak misin nedeniyle ilgili?

Canım bu dokuz haftalık bunda gözüküyor mu sence
Canim cok erkenken cekilmis bi fotograf olmasina ragmen nubuna gore ben kiza benzettm bi dahaki ultrasonunuda bakarim hatta agzini aramak amacli doktora kizmi gibisinden sakayla sorabilirsn tahminen bile gorse nerdn anladn diye agzindn kacirabilir :*

Cnm geçmiş olsun Allah sabır versin, ben de bugün hepimiz için Kur'an okudum dualar ettim çok üzüldüm şimdi:( Allah'tan hayırlısı buymuş demek ki, en yakın zamanda kızına sağlıkla bi kardeş gelir inşallah

Ben de cinsiyet için foto koyucaktım hsonu baktırdım 3 cm olmuş baya belli gibi ama şimdi vazgeçtim üzücü haberleri duyunca kendime çok kızıyorum:( kızmış erkekmiş ne farkeder ben mi bilicem hayırsını, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş

ya kızlar bir sorum olacak ben normalde 10+4 üm şuan ama ultrasonda 11+3 çıkmış. dr a sordum ultrasonda gün farkı olabiliyor bazen dedi. sizce böyle birsey neden olabilir

Canım geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yine nasip etsin inşallah. Bir şey sormak istiyorum, hiç kanaman ya da ağrın falan da olmadı mı?

ya kızlar bir sorum olacak ben normalde 10+4 üm şuan ama ultrasonda 11+3 çıkmış. dr a sordum ultrasonda gün farkı olabiliyor bazen dedi. sizce böyle birsey neden olabilir

dün benim de 10+4 olması gerekirken 10+6 dedi. çok yakın arkadaşım 26. haftada ama 27 görünüyor bebiş ultrasonda.. biraz geriden gelmesi gibi ileriden gitmesi de normal bence

Arkadaşlar ya ben sanki sizler kadar heyacanlı değilim ve kendimi anormal görüyorum.Bu duruma üzülüyorum.Benim gibi olanlar var mı acaba normal mi bu ?
Bende öyleyim canım, ilk bebeğim olacak kısmetse. Belki zamanla daha farklı olacaktır.

Kızlar bişey sorcam size. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam vajinal yolla. Ama ilacı aldıktan birsüre sonra eriyip akıyor kremsi bir şekilde geri. Ve etkisi oluyor mu acaba diye kafama takılıyor. Faydasını arttırmak için günde 3 defa kullansam ağır gelir mi acaba günlük 600 mg ??? Benzer durum yaşayan var mı?

2.5yillik evliyim tup bebek ilk denememizde hamile kaldim cok sukur
canim Dr . geldim şimdi cok şükür hersey yolunda bide ben 8 hafta1 günlük hamileymisim Bebeğimin kalp atışını da duydum çok sşükür ya kasık ağrıları normal dedi bbüyüyor o yüzden dedi bid bana ccinsel ilişki yasak dedi bol bol dinlen ağır işlerden uzak dur dedi sağlık ocaginada gittim kaydimizi yaptirdik teyzesi[/QUOTE]
Gözün aydın canım güzel haberler almışsın devamı gelir inş ben sağlık ocağına kayıt yaptırdım ama hiç tahlil istemedi doktorum tahlil yaptır deyince bu hafta gidip yaptırıcaz c.tesi bizim kontrolde inş sorunsuz atlatırız[/QUOTE]
Canim kan testinde hemoglobin degerini sordu saglik ocagi bende hastanede kan ve idrar testi yaptırmıştim onu söyledim onumuzdeki ay ikili test yapılacakmış bide ayda bir kg alacakmisim

Benim eltimde kan pıhtılaşması nedeniyle bebekleri 4. Ayından sonra ysşamıyordu. Sonrasında bir doktora gitti, hamileliği boyunca hergün evde kendine iğne yapıyordu. Sonunda iğneler sayesinde kucağına aldı bebeğini, 3 yaşında oğlu şimdi

Back