bencede ellerini kullanması alışması iyi olur canımGeçen ayki kontrolümüzde kızımda eldiven vardı Dr artık evde eldiven ve şapka giydirme dedi. Ben de giydirmiyorum sadece üşümesin diye dışarı çıkarken giydiriyorum
Canım eldiven doğduğundan bu yana sadece iki gün taktım.eldiven çok sakıncalı heleki şu aylarda.hem elleri nemlş kalıyor mantar olur,hem de tam ellerini tanıma ayları,tırnaklarını her hf kesiyorum.onlar elleriyle ağzını gözünü keşfediyor şu an.çıkarmalısın muhakkakEldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
bencede ellerini kullanması alışması iyi olur canımGeçen ayki kontrolümüzde kızımda eldiven vardı Dr artık evde eldiven ve şapka giydirme dedi. Ben de giydirmiyorum sadece üşümesin diye dışarı çıkarken giydiriyorum
Evt canim bakıyorum nemli eli siliyorum falan bıçak gibi kesiyor tirnaklari iki gün takmadım kaynanam olsun gorumceler olsun eli soğuk biyerini çizer dediler ellerini kesfetsin diyorum daha kucuk biraz daha buyusun diyolar anam..takmicam bundan sonra o zaman ...bide ne dese beğenirsin diğer torununun örümceği varmış onu getirselimde içine koyak diyo cildirdim ya 3aylik çocuk örümceği mi biner dedim nolacak diyor ya eşimde olmaz daha küçük dedi eve gidince internetten gösterdin eşime canım biz hiç örümceğe koymayalim sakincaliymis dediCanım eldiven doğduğundan bu yana sadece iki gün taktım.eldiven çok sakıncalı heleki şu aylarda.hem elleri nemlş kalıyor mantar olur,hem de tam ellerini tanıma ayları,tırnaklarını her hf kesiyorum.onlar elleriyle ağzını gözünü keşfediyor şu an.çıkarmalısın muhakkak
Şaka gibi yaa,bu ayda bindirilir mi hiç,ayrıca zaten ortopedi doktorları tarafından kesinlikle sakıncalı görülen bişey.bakma canım sen onların dediklerine,bildiğinden şaşmaEvt canim bakıyorum nemli eli siliyorum falan bıçak gibi kesiyor tirnaklari iki gün takmadım kaynanam olsun gorumceler olsun eli soğuk biyerini çizer dediler ellerini kesfetsin diyorum daha kucuk biraz daha buyusun diyolar anam..takmicam bundan sonra o zaman ...bide ne dese beğenirsin diğer torununun örümceği varmış onu getirselimde içine koyak diyo cildirdim ya 3aylik çocuk örümceği mi biner dedim nolacak diyor ya eşimde olmaz daha küçük dedi eve gidince internetten gösterdin eşime canım biz hiç örümceğe koymayalim sakincaliymis dedi
Bizzat komsumun basina geldi benim kizimla ayni gün doğan cocugu 7-8 aylikken örümcege alistirdilar.Garibim 2-2.5 yasina kadar yürüme problemi cekti.Hep parmak ucuna basiyordu cok zor düzeldi.Ben kullanmadim kucuk kizimda da kullanmam.Herkesin söyledigine kulak asma cocuk senin cocugun bosverEvt canim bakıyorum nemli eli siliyorum falan bıçak gibi kesiyor tirnaklari iki gün takmadım kaynanam olsun gorumceler olsun eli soğuk biyerini çizer dediler ellerini kesfetsin diyorum daha kucuk biraz daha buyusun diyolar anam..takmicam bundan sonra o zaman ...bide ne dese beğenirsin diğer torununun örümceği varmış onu getirselimde içine koyak diyo cildirdim ya 3aylik çocuk örümceği mi biner dedim nolacak diyor ya eşimde olmaz daha küçük dedi eve gidince internetten gösterdin eşime canım biz hiç örümceğe koymayalim sakincaliymis dedi
Aynen öyle canımBizzat komsumun basina geldi benim kizimla ayni gün doğan cocugu 7-8 aylikken örümcege alistirdilar.Garibim 2-2.5 yasina kadar yürüme problemi cekti.Hep parmak ucuna basiyordu cok zor düzeldi.Ben kullanmadim kucuk kizimda da kullanmam.Herkesin söyledigine kulak asma cocuk senin cocugun bosver
Şok oldum valla 3aylik daha ya bu kadın nasıl çocuk büyütmüs bişe bildiği yok ya annemde herşeyiyle ilgileniyor diye kıskanıyor cocugu kucağında bile tutamiyor çok kilolu bide laf söylüyorŞaka gibi yaa,bu ayda bindirilir mi hiç,ayrıca zaten ortopedi doktorları tarafından kesinlikle sakıncalı görülen bişey.bakma canım sen onların dediklerine,bildiğinden şaşma
Kızlar nasılsınız herkesi çok özledim herkes iyidir umarım . Biz 3. Ay 22 günlük olduk Herşey güzel gidiyor sizler nasılsınız ?
Öyleyse gerekmiyor, doğum yapmış olman yeterli. Ama özeli bilmiyorumUcretsiz ızne ayrılmak ıçın 5 yıl calisma zorunluluğu var mı????
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl?eskilerden kimse girmiyor topige bebişler den fırsat bulamıyorlar herhaldeKızlar nasılsınız herkesi çok özledim herkes iyidir umarım . Biz 3. Ay 22 günlük olduk Herşey güzel gidiyor sizler nasılsınız ?
Devletteyım cnm ..okeyDevlette misin Can'ım?
Öyleyse gerekmiyor, doğum yapmış olman yeterli. Ama özeli bilmiyorum
Halide hatırladım seniMerhaba kizlar. Ben de tup bebek annesiyim :) asljnda ekim annesi olacaktim ama kizim 36.haftasinda 20eylulde dunyaya gelince eylule yetistirdi beni annelik konusunda :)
Ben de öğretmenim Can'ım ., doğum iznim biter bitmez , ücretsiz izin aldım ben 7,5 aylık.Devletteyım cnm ..okey
Gardıyanım bende :))) 1 yaşına kadar bakıcam ınşllghhBen de öğretmenim Can'ım ., doğum iznim biter bitmez , ücretsiz izin aldım ben 7,5 aylık.
Bizde seni özledik canım eski arkadaşlar hiç ortalıkta yoklar bebişler çok Zaman alıyorlarKızlar nasılsınız herkesi çok özledim herkes iyidir umarım . Biz 3. Ay 22 günlük olduk Herşey güzel gidiyor sizler nasılsınız ?
Sebep bilmiyorum ki canim:) erken gelesi varmis. Ben cok yoruldum sanirim o donem belki o tetiklemistir. Cok sukur saglicakla geldi ya yavrularimiz.Halide hatırladım seniAllah sağlıklı ömür versin inş bebeğine. Neden erken geldi bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?