• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
http://www.reflunedir.com/reflu-nedir/cocuklarda-reflu

Benim kizimmda ayni sekilde agzini sapirdatiyor bide her mamadan emdikten sonra kusuyo anlamıyorum neden dun doktora telefon actim reflu olabilir dedi ya

Benim kızımda çok kusuyor yoğurt gibi kusuyorbu sıralar ateşine bakıyorum sürekli idrar verdik. Enfeksiyon bakıldı bişey yok şükür inş reflü değildir ben emzirme sıklığımı azalattım ama yinede kusuyor inş düzelirler

Merhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır

Memur olup doğum yardımı alan varmıı? Ben belgeleri gönderdim ama süreç nasıl işliyor bilmiyorum maaşamı yatıcak yoksa ptt yemi

Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekikle savha savha allah razı olsun, teşekkür ederiz.

Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı :KK43: 4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi :KK43: progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
Sneler olmuş sen yazalı ama senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum şu anda. Acaba erken doğum oldu mu merak ettim?

İyi geceler kızlar. Bebeğinin kolik olduğunu düşünen var mı?

Sneler olmuş sen yazalı ama senin yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum şu anda. Acaba erken doğum oldu mu merak ettim?

Geçmiş olsun öncelikle. Ben o dönem 3-4 gün hastanede yatmıştım. Serum ve ilaç takviyesi ile devamlı nst kontrolündeydim. 2 kere ciğer geliştirici iğne olmuştum. Sonrasında hep daha temkinli ilerledi hamileliğim. Kasılmalarım doğumdan önce ciddi ölçüde tekrarlamadı. Yani az az oluyordu arada ama önemsenmeyecek türdendi. Ama çok şükür erken doğum olmadı 36+7 de doğdu oğlum. 40ı doldurmadık ama erken doğum sınırını geçmiştik. Doğumdan 24 saat sonra da hastaneden taburcu olduk. Doktorun bu süreçte hastaneye yatmanı isterse mutlaka dinle. Daha çabuk toparlıyorsun. Çabucak iyileşirsiniz inşallah, tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun öncelikle. Ben o dönem 3-4 gün hastanede yatmıştım. Serum ve ilaç takviyesi ile devamlı nst kontrolündeydim. 2 kere ciğer geliştirici iğne olmuştum. Sonrasında hep daha temkinli ilerledi hamileliğim. Kasılmalarım doğumdan önce ciddi ölçüde tekrarlamadı. Yani az az oluyordu arada ama önemsenmeyecek türdendi. Ama çok şükür erken doğum olmadı 36+7 de doğdu oğlum. 40ı doldurmadık ama erken doğum sınırını geçmiştik. Doğumdan 24 saat sonra da hastaneden taburcu olduk. Doktorun bu süreçte hastaneye yatmanı isterse mutlaka dinle. Daha çabuk toparlıyorsun. Çabucak iyileşirsiniz inşallah, tekrardan geçmiş olsun.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. inşallah benimki de sizinki gibi sağlıkla ilerler.

Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.

arkadaşlar iyi akşamlar kilolarınız gittimi ne alemdesiniz 65 kilo ile hamile kaldım 84 kilo doguma gittim dogum yaptıgım da 76 cıktım bugün tartıldım 77 moral,m bozuluyor artık ne yapsam emziriyorum da iştahımda var artı dogumdan sonra bacaklarım çatladı ben çok kötü oldum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

arkadaşlar iyi akşamlar kilolarınız gittimi ne alemdesiniz 65 kilo ile hamile kaldım 84 kilo doguma gittim dogum yaptıgım da 76 cıktım bugün tartıldım 77 moral,m bozuluyor artık ne yapsam emziriyorum da iştahımda var artı dogumdan sonra bacaklarım çatladı ben çok kötü oldum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Canım emzirirken bol bol su iç.şunu ye bunu ye süt olsun hep yalan.üç litre su içtin mi zaten iştahtan da eser kalmıyor

Canım emzirirken bol bol su iç.şunu ye bunu ye süt olsun hep yalan.üç litre su içtin mi zaten iştahtan da eser kalmıyor
ben günde 4.5 litre su içiyorum ama hala zayiflayamadm 64 de kaldim arkidiss yiyorum ama iyi üstüne eklemedm 59 u gormek hedefim .8 kg fazlam var eve gecince basliycam spora boyle annede ablada zayiflanmiyor

Back