• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Geçen ayki kontrolümüzde kızımda eldiven vardı Dr artık evde eldiven ve şapka giydirme dedi. Ben de giydirmiyorum sadece üşümesin diye dışarı çıkarken giydiriyorum
bencede ellerini kullanması alışması iyi olur canım
P.tesi dr.gidecem kontrole bende sorim

Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Canım eldiven doğduğundan bu yana sadece iki gün taktım.eldiven çok sakıncalı heleki şu aylarda.hem elleri nemlş kalıyor mantar olur,hem de tam ellerini tanıma ayları,tırnaklarını her hf kesiyorum.onlar elleriyle ağzını gözünü keşfediyor şu an.çıkarmalısın muhakkak

Geçen ayki kontrolümüzde kızımda eldiven vardı Dr artık evde eldiven ve şapka giydirme dedi. Ben de giydirmiyorum sadece üşümesin diye dışarı çıkarken giydiriyorum
bencede ellerini kullanması alışması iyi olur canım
P.tesi dr.gidecem kontrole bende sorim

Canım eldiven doğduğundan bu yana sadece iki gün taktım.eldiven çok sakıncalı heleki şu aylarda.hem elleri nemlş kalıyor mantar olur,hem de tam ellerini tanıma ayları,tırnaklarını her hf kesiyorum.onlar elleriyle ağzını gözünü keşfediyor şu an.çıkarmalısın muhakkak
Evt canim bakıyorum nemli eli siliyorum falan bıçak gibi kesiyor tirnaklari iki gün takmadım kaynanam olsun gorumceler olsun eli soğuk biyerini çizer dediler ellerini kesfetsin diyorum daha kucuk biraz daha buyusun diyolar anam..takmicam bundan sonra o zaman ...bide ne dese beğenirsin diğer torununun örümceği varmış onu getirselimde içine koyak diyo cildirdim ya 3aylik çocuk örümceği mi biner dedim nolacak diyor ya eşimde olmaz daha küçük dedi eve gidince internetten gösterdin eşime canım biz hiç örümceğe koymayalim sakincaliymis dedi

Evt canim bakıyorum nemli eli siliyorum falan bıçak gibi kesiyor tirnaklari iki gün takmadım kaynanam olsun gorumceler olsun eli soğuk biyerini çizer dediler ellerini kesfetsin diyorum daha kucuk biraz daha buyusun diyolar anam..takmicam bundan sonra o zaman ...bide ne dese beğenirsin diğer torununun örümceği varmış onu getirselimde içine koyak diyo cildirdim ya 3aylik çocuk örümceği mi biner dedim nolacak diyor ya eşimde olmaz daha küçük dedi eve gidince internetten gösterdin eşime canım biz hiç örümceğe koymayalim sakincaliymis dedi
Şaka gibi yaa,bu ayda bindirilir mi hiç,ayrıca zaten ortopedi doktorları tarafından kesinlikle sakıncalı görülen bişey.bakma canım sen onların dediklerine,bildiğinden şaşma

Bizzat komsumun basina geldi benim kizimla ayni gün doğan cocugu 7-8 aylikken örümcege alistirdilar.Garibim 2-2.5 yasina kadar yürüme problemi cekti.Hep parmak ucuna basiyordu cok zor düzeldi.Ben kullanmadim kucuk kizimda da kullanmam.Herkesin söyledigine kulak asma cocuk senin cocugun bosver

Bizzat komsumun basina geldi benim kizimla ayni gün doğan cocugu 7-8 aylikken örümcege alistirdilar.Garibim 2-2.5 yasina kadar yürüme problemi cekti.Hep parmak ucuna basiyordu cok zor düzeldi.Ben kullanmadim kucuk kizimda da kullanmam.Herkesin söyledigine kulak asma cocuk senin cocugun bosver
Aynen öyle canım

Şaka gibi yaa,bu ayda bindirilir mi hiç,ayrıca zaten ortopedi doktorları tarafından kesinlikle sakıncalı görülen bişey.bakma canım sen onların dediklerine,bildiğinden şaşma
Şok oldum valla 3aylik daha ya bu kadın nasıl çocuk büyütmüs bişe bildiği yok ya annemde herşeyiyle ilgileniyor diye kıskanıyor cocugu kucağında bile tutamiyor çok kilolu bide laf söylüyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum 7 eylül annesi yim bende.42. haftada oglumun inadı benim inadima baskin geldi ve sezaryenle doğdu oğlum :) şimdi 3. Ayimiz bitecek..gaz sorunumuz kimyon sayesinde bitti.artık gaz damlasi ve kimyonu da bıraktım çok şükür..eldiven de yatarken takiyorum çize çize öğrendi artık dikkatli kasiyo yüzünü :) dışarı ne sıklıkla cikariyorsunuz malum.havalar soğuk benimki şapka atkı da hiç sevmio haftada bir cikiyoruz

Merhaba kizlar. Ben de tup bebek annesiyim :) asljnda ekim annesi olacaktim ama kizim 36.haftasinda 20eylulde dunyaya gelince eylule yetistirdi beni annelik konusunda :)

Merhaba kizlar. Ben de tup bebek annesiyim :) asljnda ekim annesi olacaktim ama kizim 36.haftasinda 20eylulde dunyaya gelince eylule yetistirdi beni annelik konusunda :)
Halide hatırladım seni;) Allah sağlıklı ömür versin inş bebeğine. Neden erken geldi bebişin?

Halide hatırladım seni:KK66: Allah sağlıklı ömür versin inş bebeğine. Neden erken geldi bebişin?
Sebep bilmiyorum ki canim:) erken gelesi varmis. Ben cok yoruldum sanirim o donem belki o tetiklemistir. Cok sukur saglicakla geldi ya yavrularimiz.

Back