Kızlar bebişleriniz cok hareketli mi? Benim oğlum eger uyumuyorsa sürekli eller kollar oynuyo,hic durmuyo surekli hareket halinde. Hep bir heyecan var uzerinde.
benimki de öyle,sürekli hareket halinde. bir de onunla ilgilenmeyince huysuzlaşıyor. ille de ona bakacaksın veya konuşacaksınKızlar bebişleriniz cok hareketli mi? Benim oğlum eger uyumuyorsa sürekli eller kollar oynuyo,hic durmuyo surekli hareket halinde. Hep bir heyecan var uzerinde.
Aynı sorun bende de var,giydirmezsem yuzunu ciziyor ama giydirmek de istemiyorum. Uyurken takıyorum eldiveni artık ben de...Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Demek yalnız degilim, ben de oglumda bir sorun mu var acaba diye dusunuyordum. Bi insan hic durmadan hareket halinde olur mu ya hic mi yorulmaz. Bi de bu aralar cok kusuyor,dr a gidince soracagim...be
benimki de öyle,sürekli hareket halinde. bir de onunla ilgilenmeyince huysuzlaşıyor. ille de ona bakacaksın veya konuşacaksın
Ucretsiz ızne ayrılmak ıçın 5 yıl calisma zorunluluğu var mı????
Ben sadece ilk bir hafta eldiven giydirdim sonra düzenli olarak tırnak kestim el temizliği yaptım yüzünü de çizdiği oldu ama takmadım ellerini kullanmasını istediğim için şimdi de el emmeyle uğraşıyoruz en azından eldiveni emmesinden iyidir diye düşünüyorumEldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Bu aralar gözünü ovaliyor sürekli gözude mikrop kapmış sanırım bende takmak istemiyorum aslında kontrol etmek lazımBen sadece ilk bir hafta eldiven giydirdim sonra düzenli olarak tırnak kestim el temizliği yaptım yüzünü de çizdiği oldu ama takmadım ellerini kullanmasını istediğim için şimdi de el emmeyle uğraşıyoruz en azından eldiveni emmesinden iyidir diye düşünüyorum
Aynen öyle bizim kız da emerken de koltuk altı tarafıma bakıo sanki gozume bakmıoslm kizlar ben ekim annesiyim bir oglum var diger konuyada yazdim sizede sormak istiyorum benim oglum uyanikken tavana lambaya ve dubardaki saate cok bakiyo onlari izliyo sizin boyle bir tecrubeniz var mi oldu mu ayrica cokta hareketli bi bebek kimil kimil cevap verirseniz cok sevinirim
Cnm dr göz damlası verdi geçti ihmal etmeBu aralar gözünü ovaliyor sürekli gözude mikrop kapmış sanırım bende takmak istemiyorum aslında kontrol etmek lazım
Canım bütün bunlar bebeğin sağlıkli olduğunu gösterir bakması etrafini keşfetmesini tanımasını sağlar hareketleride gayet normal buna motor hareketleri deniyor bu daha başlangıç resmen kuş gibi cirpinacakslm kizlar ben ekim annesiyim bir oglum var diger konuyada yazdim sizede sormak istiyorum benim oglum uyanikken tavana lambaya ve dubardaki saate cok bakiyo onlari izliyo sizin boyle bir tecrubeniz var mi oldu mu ayrica cokta hareketli bi bebek kimil kimil cevap verirseniz cok sevinirim
Dikkatini çekiyodur canım benim. Kızımda öyle çünküslm kizlar ben ekim annesiyim bir oglum var diger konuyada yazdim sizede sormak istiyorum benim oglum uyanikken tavana lambaya ve dubardaki saate cok bakiyo onlari izliyo sizin boyle bir tecrubeniz var mi oldu mu ayrica cokta hareketli bi bebek kimil kimil cevap verirseniz cok sevinirim
Benim kızımda aynısı canımKızlar bebişleriniz cok hareketli mi? Benim oğlum eger uyumuyorsa sürekli eller kollar oynuyo,hic durmuyo surekli hareket halinde. Hep bir heyecan var uzerinde.
Bende de var canım iki defa sürdüm capaklanması geçti arada bir sulaniyorCnm dr göz damlası verdi geçti ihmal etme
Çapaklanması iyi demişti dr sulanması dvam ediosa dr a götür bnce cnm dr sordu bana sürekli sulanıo mu diyeBende de var canım iki defa sürdüm capaklanması geçti arada bir sulaniyor
Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Kestim canım bu aralar gözünü ovaliyor ya yanındayken cikariyorum alnını falan çizdiBen artik giydirmiyorum canim, tirnaklarini kesmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?