• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim de aynı 46 gün lohusaliktan bir hafta geçtikten sonra regl oldum 40 gün geçti tekrar regl oldum.Sadece emziriyorum üstelik

Canım regl olmak sütü azaltiyormus diye duydum doğru mu bir farkı oldu mu bende sadece emziriyorum bunu duyunca çok korktum

Canım regl olmak sütü azaltiyormus diye duydum doğru mu bir farkı oldu mu bende sadece emziriyorum bunu duyunca çok korktum
Ben öyle bişey duymadım da insan yine de tedirgin oluyor tabi.çok şükür sutum yetiyor ama gün içinde hala bol sıvı tuketiyorum bende tavuk çok işe yaradı süt konusunda bol bol da ondan yiyorum. Bazen çok dolu oluyor o zaman stok yapiyorum. İnşallah kesilme durumu olmaz

Bizim sağlık ocağı Allaha emanet kilo boya anca bakabiliyolar bi de aşı yaptirmaya götürüyoruz hatta geçen tartı da bozukmus ona da bakmayacaklardi da her ne hikmetse şikayet edince tartı düzeldi .kalça karın ultrasonu cektirdik bizde göz muayenesi için bişey denmedi. Sizin bebek ne kadarlikti ?
3 ay bir günlükken çektirdik kalça ultrasonu ve genel taramayı. şimdi birbuçuk aylık olduk ve önümüzdeki hafta da göze gidecez.

Arkadaşlar benim oğlum birkaç günden beri tükmügü sanırım genzine kaçıyor sürekli oksuruyo niye böyle oldu Kaç gündür bilmiyorum
Benim kızımında tükmüğü genzine kaçıyor sanırım öksürüyor sürekli sanırım ayınıın özelliği birde ağzında bişey varmış gibi sürekli ağzını şapırdatıyor çok tedirgin oldum başta ağzına bişey mi alıyo kılmı geliyor ağzına diye ama kontrıl ettim bişey yok sizinki kaç aylık

Benim kızımında tükmüğü genzine kaçıyor sanırım öksürüyor sürekli sanırım ayınıın özelliği birde ağzında bişey varmış gibi sürekli ağzını şapırdatıyor çok tedirgin oldum başta ağzına bişey mi alıyo kılmı geliyor ağzına diye ama kontrıl ettim bişey yok sizinki kaç aylık
3aylik canım benimkide öyle emerken de sapurdatiyor emzik varkende emzik yokkende cikartiyor dr.sordum önemli değil zamanla geçer dedi

Kızlar bi sorum olacak bebeğim için soğuk buhar makinası aldım birde nem ölçer buhar makinesini kullanmadan önce 2 gün odanın nemini ölçeyim dedim nem oranı %60 altına düşmedi Antalyada yaşıyorum nem oranı o yüzden yüksek olabilir diye düşündüm bebekler için se odanın nem oranının ortalama %50 olması gerekiyormış benim odanın nemi daha fazla varmı benim durumumla karşılaşan ne yapacağımı şaşırdım

Benim.kiziminda uzun zamandir burnu tikali ve nalgam oluyodu. Doktorumuz fizyolojik serum onermisti. Kayinvalidem vick sur gogsune ve suya koy dedi eczaci 5 yasindan once kullanilmadigi soyleyince biraktik. Tonimer diye bi markayi kullandik. Guzel sikildiginda burnundaki sumugu sivi olarak cikariyodu. Otribebe ilede cekiyorum. Bu sekilde dene istersen. Tabi doktoruna muhakkak danis.
Canm bunları burda okuyunca şok oldum benm bebegim daha 15 günlk falandı eczacı bize visk önerdi aldık ordan suya koyup bebege koklattk dibine kadar götrdm suyuda :KK43:

Kızlar bi sorum olacak bebeğim için soğuk buhar makinası aldım birde nem ölçer buhar makinesini kullanmadan önce 2 gün odanın nemini ölçeyim dedim nem oranı %60 altına düşmedi Antalyada yaşıyorum nem oranı o yüzden yüksek olabilir diye düşündüm bebekler için se odanın nem oranının ortalama %50 olması gerekiyormış benim odanın nemi daha fazla varmı benim durumumla karşılaşan ne yapacağımı şaşırdım
%60i gecmiyorsa sorun degil canim. %50-60 arasi ideal. %60in uzerinde rahatsiz oldugunu gorebiliyosun ama. %62 de huysuzlaniyo %65 ve uzerinde ise durmadan agliyolar. Bir odada 2 saatten cok kalmamaya bakin ve gece uyudugunuz odayi uyanir uyanmaz degistirip havalandirin. Disarida yagmur bile yagsa o an dusuyor nem.

Yalova'da nem %70.

Benim kizimmda ayni sekilde agzini sapirdatiyor bide her mamadan emdikten sonra kusuyo anlamıyorum neden dun doktora telefon actim reflu olabilir dedi ya

merhaba hatun kişiler,nasılsınız? ben doğumdan sonra ilk defa yazabiliyorum.umarım herkes sağlıklı bir şekilde doğum yapmıştır.benim bebeğim 11 eylülü beklemedi 31 ağustos da normal doğumla geldi ama ben kendimi eylül annesi sayıyorum :)

Benim kizimmda ayni sekilde agzini sapirdatiyor bide her mamadan emdikten sonra kusuyo anlamıyorum neden dun doktora telefon actim reflu olabilir dedi ya
Benim kızımda çok kusuyor yoğurt gibi kusuyorbu sıralar ateşine bakıyorum sürekli idrar verdik. Enfeksiyon bakıldı bişey yok şükür inş reflü değildir ben emzirme sıklığımı azalattım ama yinede kusuyor inş düzelirler

Ucretsiz ızne ayrılmak ıçın 5 yıl calisma zorunluluğu var mı????

Back