Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben eşimle iddiaya girdim.sırf bana gaz olsun diye.3-4 ay içinde ideal kiloma kavuşunca alacam maaş kartını mağazaya koşacam O da tamam dedi.ne hamileliğimde ne doğumdan sonra hiç bişey almadım kendime.şu an öyle uzaktan bakıyorum vitrinlere.bi de eski fotolarımdan gaz alıyorum.zamanında 48 kiloydumben günde 4.5 litre su içiyorum ama hala zayiflayamadm 64 de kaldim arkidiss yiyorum ama iyi üstüne eklemedm 59 u gormek hedefim .8 kg fazlam var eve gecince basliycam spora boyle annede ablada zayiflanmiyor
Doğum yardımını duymuştum ama süt parasını ilk defa duyuyorum. Başvuru nereye yapılıyor? Bir kereliğine mi bu meblağ?yok gelmedı msj fln, e devletten gördüm
Canım ben eşimle iddiaya girdim.sırf bana gaz olsun diye.3-4 ay içinde ideal kiloma kavuşunca alacam maaş kartını mağazaya koşacam O da tamam dedi.ne hamileliğimde ne doğumdan sonra hiç bişey almadım kendime.şu an öyle uzaktan bakıyorum vitrinlere.bi de eski fotolarımdan gaz alıyorum.zamanında 48 kiloydum
Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sayılır. Biraz kendimden bahsedeyim 18 eylülde doğum yaptım. Sanırım lohusa sendromu yaşadım çok sıkıntılı bi süreç geçirdim devamlı ağlıyodum ve bebeğimi kabul edemiyodum. Yeni yeni alıştım bir de annem çalışıyo kaynvaldmden de pek fayda yok. Canı isterse yemek yapar verir yandan. Sadece bebek seviyo gelince falan filn iştee. Eşim sağolsun yardımcı oluyo ama bütün gün bebeğimle yalnızım. Sıkıntıdan da sütüm azaldı mama verdim artk 5-10 cc fln geliyo onu da bebeğim biberona alıştığı için emmiyo. Burdan en büyük beklentim bana moral desteği sağlayacak arkdşlarm olması... Ayrıca birçok konuda sizlere danışmak tabiki. Bu arada sitein sistemini çok iyi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorm
Tşkkr edrm cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-bebisleri-dogum-sonrasi-paylasimlar.852569/
Bu sayfaya yaz istersen canım orası daha aktif. Hepimiz benzer süreçlerden geçtik geçiyoruz. Burası biraz olsun rahatlatıyor insanı
Can'ım benim öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt inş. Doğum sonrası sendrom diye bizi var ve sen de onu yaşamışsın, olabilir Can'ım. Şimdi bundan sonra bebeğine Nasıl daha fazla verimli olabilirsin onu düşün Can'ım. Mama öcü değil Can'ım, bebeğin ideal kiloyu alıyorsa hiiiiiiiç sorun değil bence. Sonuçta herkes anne sütü veremiyor.Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sayılır. Biraz kendimden bahsedeyim 18 eylülde doğum yaptım. Sanırım lohusa sendromu yaşadım çok sıkıntılı bi süreç geçirdim devamlı ağlıyodum ve bebeğimi kabul edemiyodum. Yeni yeni alıştım bir de annem çalışıyo kaynvaldmden de pek fayda yok. Canı isterse yemek yapar verir yandan. Sadece bebek seviyo gelince falan filn iştee. Eşim sağolsun yardımcı oluyo ama bütün gün bebeğimle yalnızım. Sıkıntıdan da sütüm azaldı mama verdim artk 5-10 cc fln geliyo onu da bebeğim biberona alıştığı için emmiyo. Burdan en büyük beklentim bana moral desteği sağlayacak arkdşlarm olması... Ayrıca birçok konuda sizlere danışmak tabiki. Bu arada sitein sistemini çok iyi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorm
Can'ım ilk başlarda ben de kahvaltıyı bile zor yapıyordum. Elektrikli beşik aldım biraz rahatladım Can'ım, sana da öneririm eğer yoksa.Tşkkr ederm kilo alımı güzel şükür ama gündüZ uykuları pek düzenli değil hiç bir iş yapamıyorm işten kastm çok büyük bişey değil mesela kahvaltı bile yapamıyorm. Mamasını hazırlarken bile ağlıyo. Devamlı ayakta odadan odaya geziyorz. Havalar soğuk diye evden pek çıkarmıyorum. Tabi ben de bunaldm hep evde olmaktan anlayacağınız başından ayrılamıyorm
Benzer durumdayız sayılır, benim bebişim de öyle çok ağlar, yüksek sesle yırtınarak ağlar. Öğle uykusu çok çok azaldı memede uyuyor bi 10 dakika, yatırınca da bi yarım saat, tamam bütün gün böyle geçiyor, kesik kesik uyuyor. Kahvaltı, namaz, ev işi, yemek yapma vb. için hızlı hızlıyım yarış yapar gibi. Bazen akşamları 4 saat uyumayıp ağlardı, bu yüzden bebeğimin kolik old. düşündüm ama yanlışım da olabilir. Sanırım gaz yapan yiyecekleri yediğim zaman ona sıkıntı oluyor ve gazdan ağlamaktan uyuyamıyor.Tşkkr ederm kilo alımı güzel şükür ama gündüZ uykuları pek düzenli değil hiç bir iş yapamıyorm işten kastm çok büyük bişey değil mesela kahvaltı bile yapamıyorm. Mamasını hazırlarken bile ağlıyo. Devamlı ayakta odadan odaya geziyorz. Havalar soğuk diye evden pek çıkarmıyorum. Tabi ben de bunaldm hep evde olmaktan anlayacağınız başından ayrılamıyorm
Ben de diyorum kimse yok, beraber doğum yaptığımız tanıdık kimseyi göremiyorum :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-bebisleri-dogum-sonrasi-paylasimlar.852569/
Bu sayfaya yaz istersen canım orası daha aktif. Hepimiz benzer süreçlerden geçtik geçiyoruz. Burası biraz olsun rahatlatıyor insanı
İnşaallah canım inşallah çabuk düzene girer, ben bunalıyorum geriliyorum artık, annelik sabır işi gerçekten, bana zor geldi şimdiden :) Eşimin işi vardiyalı, o evde olunca bebeği oyalıyor gündüz yemekleri öyle yapıyorum. Eşin akşam evdeyken 1-2 çeşit yemek yapıp saklama kabına koyup 2-3 gün idare edebilirsiniz aslında. Bir şeyler izlemeyi seviyorlar ama ne olduğunu deneyip bulmak gerek. Tv'de akan renkli ışıklı hızlı görüntüler hoşlarına gidiyor ama dediğin gibi istenen bir durum değil, ben de tasvip etmiyorum.Umarım en kısa zamnda hepimizinkki düzene girer Ben doğumdan beri sadece makarna yaptım yemek yapamıyorum acaba 2,5 aylık bebek uyanıkken nasıl eğlenebilir beşikte yatmak istemiyor. Ana kucağına koyuyorm durmuyo. Hep bi kalkma çabası var. Kucağıma alınca da ayakta gezdirince susuyo. Hatta hç istemediğim bi şekilde tv ye bakıyo. Muhtemelen bütün gün benden sıkılıp başka şeyler keşfetme derdinde ama kucağımda
Eşim de en erken 8de geliyo ama oğlumuzn banyosu yemek yeme vs derken geç oluyo yorgun düşüyorum. Ama bi şekilde başlamalıyım. Oyuncaklarıyla biraz ilgileniyo. Acaba oyun halısı alsam müzikli biraz daha eğlenir mi diye düşünüyorum.. Allah sana da kolaylık versin gerçekten çok zor işİnşaallah canım inşallah çabuk düzene girer, ben bunalıyorum geriliyorum artık, annelik sabır işi gerçekten, bana zor geldi şimdiden :) Eşimin işi vardiyalı, o evde olunca bebeği oyalıyor gündüz yemekleri öyle yapıyorum. Eşin akşam evdeyken 1-2 çeşit yemek yapıp saklama kabına koyup 2-3 gün idare edebilirsiniz aslında. Bir şeyler izlemeyi seviyorlar ama ne olduğunu deneyip bulmak gerek. Tv'de akan renkli ışıklı hızlı görüntüler hoşlarına gidiyor ama dediğin gibi istenen bir durum değil, ben de tasvip etmiyorum.
Önüne bebek resimleri, renkli oyuncaklar, ışıklı müzikli oyuncaklar koymayı deneyebilirsin. Bizimkinin karnı tok, altı temiz, gazı yoksa aynanın önünde yatınca sesi çıkmıyor :) Bizim kendi karyolamız ile gardop karşı karşıya, gardrop aynalı olan modellerden, karyolaya yatırıyorum, aynaya bakıyor, kendini görüyor, bir süre oyalanabiliyor. Annem aynaya çok bakmasının iyi olmadığını söyledi ama sebebini bilmiyorum.
Hangi damla bu oglumun da sag gozu capaklaniyoBende de var canım iki defa sürdüm capaklanması geçti arada bir sulaniyor
tek basina kalmissin yükümuz agir hakikaten annelik zor tek kalinca daha da bunaltiyor insan biraz olsun nefes almak sakince dinlenmek istiyor ama işte bebisler anlamiyor ki . ama annecim nolur bekle geliyorum diyorsundr eminim bebise, ama o bagirip agliyordur bizde de öyle oluyor bazen. zaman geçiyo buyuyecekler annesi gülecek sarilacak sana hersey unutulacak.Tşkkr ederm kilo alımı güzel şükür ama gündüZ uykuları pek düzenli değil hiç bir iş yapamıyorm işten kastm çok büyük bişey değil mesela kahvaltı bile yapamıyorm. Mamasını hazırlarken bile ağlıyo. Devamlı ayakta odadan odaya geziyorz. Havalar soğuk diye evden pek çıkarmıyorum. Tabi ben de bunaldm hep evde olmaktan anlayacağınız başından ayrılamıyorm
Evet biraz öyle oldu hatta tam da dediğin gibi dua ediyorum artk. Bir yandan da bu bebeklik tatlılığını da kaçırmak istemiyorum insanın başına her zaman gelecek bişey değil.. Sabır diliyorum artktek basina kalmissin yükümuz agir hakikaten annelik zor tek kalinca daha da bunaltiyor insan biraz olsun nefes almak sakince dinlenmek istiyor ama işte bebisler anlamiyor ki . ama annecim nolur bekle geliyorum diyorsundr eminim bebise, ama o bagirip agliyordur bizde de öyle oluyor bazen. zaman geçiyo buyuyecekler annesi gülecek sarilacak sana hersey unutulacak.
Benim kizimin sol gozu uc dort once capaklaniyordu. Anne sutu sıktım gunde 5 6 kez gozune. Malum antibiyotik ozelligi var anne sutunun. Sonra gozune masaj yaptim gecti. Gecen baska bi nedenden oturu cocuk doktoruna gitmistim. Capaklaninca masaj yapın demisti.Hangi damla bu oglumun da sag gozu capaklaniyo