• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bebişleriniz cok hareketli mi? Benim oğlum eger uyumuyorsa sürekli eller kollar oynuyo,hic durmuyo surekli hareket halinde. Hep bir heyecan var uzerinde.

Benimki bazen oyle, bazen sakin durdugunda da elini emiyor, donenceye bakarken sakin duruyor ama

be
Kızlar bebişleriniz cok hareketli mi? Benim oğlum eger uyumuyorsa sürekli eller kollar oynuyo,hic durmuyo surekli hareket halinde. Hep bir heyecan var uzerinde.
benimki de öyle,sürekli hareket halinde. bir de onunla ilgilenmeyince huysuzlaşıyor. ille de ona bakacaksın veya konuşacaksın

Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop

Eldiven giydirmiyormusunuz bebişlere ben giydiriyorum aslında giydirmek istemiyorum geçen bir gün giydirmedim alnını çizmiş bide sürekli gözlerine sürüyor sol gözü mikrop kaptı sanırım capaklaniyop
Aynı sorun bende de var,giydirmezsem yuzunu ciziyor ama giydirmek de istemiyorum. Uyurken takıyorum eldiveni artık ben de...

be

benimki de öyle,sürekli hareket halinde. bir de onunla ilgilenmeyince huysuzlaşıyor. ille de ona bakacaksın veya konuşacaksın
Demek yalnız degilim, ben de oglumda bir sorun mu var acaba diye dusunuyordum. Bi insan hic durmadan hareket halinde olur mu ya hic mi yorulmaz. Bi de bu aralar cok kusuyor,dr a gidince soracagim...

Eldiven giydirmiyorum 1 ayını doldurunca bıraktım evet yüzünü ciziyor ne yazık ki.Benim kızımda da hep bir heyecan var elleri bacakları hic durmuyor .nezle olduk bu gece burnu tıkandı oglumdan gecti sanırım insallah cabuk gecer

Ben sadece ilk bir hafta eldiven giydirdim sonra düzenli olarak tırnak kestim el temizliği yaptım yüzünü de çizdiği oldu ama takmadım ellerini kullanmasını istediğim için şimdi de el emmeyle uğraşıyoruz en azından eldiveni emmesinden iyidir diye düşünüyorum

Ben sadece ilk bir hafta eldiven giydirdim sonra düzenli olarak tırnak kestim el temizliği yaptım yüzünü de çizdiği oldu ama takmadım ellerini kullanmasını istediğim için şimdi de el emmeyle uğraşıyoruz en azından eldiveni emmesinden iyidir diye düşünüyorum
Bu aralar gözünü ovaliyor sürekli gözude mikrop kapmış sanırım bende takmak istemiyorum aslında kontrol etmek lazım

slm kizlar ben ekim annesiyim bir oglum var diger konuyada yazdim sizede sormak istiyorum benim oglum uyanikken tavana lambaya ve dubardaki saate cok bakiyo onlari izliyo sizin boyle bir tecrubeniz var mi oldu mu ayrica cokta hareketli bi bebek kimil kimil cevap verirseniz cok sevinirim

slm kizlar ben ekim annesiyim bir oglum var diger konuyada yazdim sizede sormak istiyorum benim oglum uyanikken tavana lambaya ve dubardaki saate cok bakiyo onlari izliyo sizin boyle bir tecrubeniz var mi oldu mu ayrica cokta hareketli bi bebek kimil kimil cevap verirseniz cok sevinirim
Aynen öyle bizim kız da emerken de koltuk altı tarafıma bakıo sanki gozume bakmıo

Canım bütün bunlar bebeğin sağlıkli olduğunu gösterir bakması etrafini keşfetmesini tanımasını sağlar hareketleride gayet normal buna motor hareketleri deniyor bu daha başlangıç resmen kuş gibi cirpinacak

Dikkatini çekiyodur canım benim. Kızımda öyle çünkü

Ben artik giydirmiyorum canim, tirnaklarini kesmedin mi?

Geçen ayki kontrolümüzde kızımda eldiven vardı Dr artık evde eldiven ve şapka giydirme dedi. Ben de giydirmiyorum sadece üşümesin diye dışarı çıkarken giydiriyorum

Back