- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rota aşısı hangisiydi Can'ım sizin? Bizde Rotarix yaptırdık 3 aylıkken 150₺ idiEvet agizdan damlq verdiler 100 liraya yaptilar
Kizlar size birsey sormak istiyorum bebeklerinizi saglik ocagi disinda her ay cocuk doktoruna goturuyor musunuz kontrole bugun saglik ocagindaki hemsire ne gerek var biz zaten yapiyoruz burda kontrollerini dedi ama yaptigi sadece boy kilo olcumu oldu oysaki doktor daha detayli kontrol yapiyor
Rota aşısı hangisiydi Can'ım sizin? Bizde Rotarix yaptırdık 3 aylıkken 150₺ idi
Her ay götürüyorum. Önce dr muayene ediyor ayrınyılı bir şekilde. Sonrada aşısını oluyor. Sağlık ocağı sadece boy kilo ölçümü yapıyor sadee
Yok olmadı şükür oğluma yetiyor arada stok da yapıyorumcok sasirdim erken olmussun.sutunde sikinti oldu mu peki?
Biz her ay hem sağlık ocağına hem de doktora götürüyoruz canım. Oğlumun sol bobreginde hafif genişleme var onu takip ediyoruz hemKizlar size birsey sormak istiyorum bebeklerinizi saglik ocagi disinda her ay cocuk doktoruna goturuyor musunuz kontrole bugun saglik ocagindaki hemsire ne gerek var biz zaten yapiyoruz burda kontrollerini dedi ama yaptigi sadece boy kilo olcumu oldu oysaki doktor daha detayli kontrol yapiyor
Canım ben 120tl odedimRotateq canim 3 doz yapilacak ilki yapildi 100 lira tanesi
Aşı olalı 2 gün oldu şükür sorun çıkmadı ama arada huysuzlaştı calpol Felan yol bizde herkes onu söylüyor içir diye ama ne sağlık ocağındaki doktor nede kendi doktorumuz herhangi birşey söylemedi iyi doktorlar bana denk gelmiyor mu neAşılarda ilk 8 saate kritik derler canım ama tedbirli ol yine, sık sık ölçüm yap. Bizimkinin de ateşi çıkmadı çıkmadı 6-7 saat sonra 37.4 ü görünce calpol verdim yarım ölçek. Doktorumuz da s.ocağındaki ebe de "tedbir olsun diye önceden vermeyin" demişti. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah
sağlık ocağı bizi bazı kontroler için hastaneye yönlendiriyor. mesela 3. ayın içinde kalça çıkıklığı olup olmadığının anlaşılması için ultrason çektirdik. ayrıca detaylı yani tüm organlarını içeren çekap istediler. kalp, böbrek, ciğer, mesane, yumurtalık, hatta dalak bile ultrasonda görüldü, şimdi de sağlk ocağı göz muayenesi istiyor. her kontrolün belgelerini de sağlık ocağına götürüyoruz. not tutuyorlar.Biz her ay hem sağlık ocağına hem de doktora götürüyoruz canım. Oğlumun sol bobreginde hafif genişleme var onu takip ediyoruz hem
Bizde geçen ay göz muayenesi olduk 3 ayligiz kalca cikikliginada ultrasyon dan baktılar çok şükür bir sorun çıkmadı kalbine böbreğine falan bakilmadisağlık ocağı bizi bazı kontroler için hastaneye yönlendiriyor. mesela 3. ayın içinde kalça çıkıklığı olup olmadığının anlaşılması için ultrason çektirdik. ayrıca detaylı yani tüm organlarını içeren çekap istediler. kalp, böbrek, ciğer, mesane, yumurtalık, hatta dalak bile ultrasonda görüldü, şimdi de sağlk ocağı göz muayenesi istiyor. her kontrolün belgelerini de sağlık ocağına götürüyoruz. not tutuyorlar.
canm gaz surubu kullanıyor musun sen ?? masaj egzersizi yapıyorm ama sabah 6 gibi aglayarak kalkiyor yuzu burus burus kuzum. gecio sonra on dk ya yakın araliklarla agliyor. biogia kullaniyorum ikinci aydan beri 3 ayimiz bitmek uzereCanım onlar şu aylarda ıkınmayı ve gaz çıkarabilmeyi ve kaka yapmayı öğreniyorlar,karın kasları gelişiyor.fitil vererek bu doğal sürece müdahale etme bence.benim kızım da sürekli ıkınıyor ve zor kaka yapıyor,yapınca sulu yapıyor ama bu doğal bir süreç ve elbet geçecek.uykusundan da sancıyla uyanıyor.yalnız değilsiniz yani.bence doğal akışına bırak.ama masaj ve egzersizleri aksatma
Canım yurtdışındayım ve burda gaz ilacı diye bişey yok.türkiyede çok fazla kullanılıyor ama burda üretimi bile yok o ilaçların.doğal bir süreç diyorlar ve geçecek sabır diyorlar.benim kızım da sabah 6-7 gibi kıvranmaya başlıyor,o zaman yüzüstü çeviriyorum ve sancısı öyle geçip uyuyor sessizce.ama ben delikli boğulmama yastığı almıştım onu kullanıyorum yüzüstü yatırırken.bu pozisyon inan tüm ilaçlardan kat ve kat etkili.beş dakika içinde derin uykuya dalıyor.sabah saatlerini bu şekilde atlatıyoruz.ve uyandığında da daha kolay gaz çıkarıyorcanm gaz surubu kullanıyor musun sen ?? masaj egzersizi yapıyorm ama sabah 6 gibi aglayarak kalkiyor yuzu burus burus kuzum. gecio sonra on dk ya yakın araliklarla agliyor. biogia kullaniyorum ikinci aydan beri 3 ayimiz bitmek uzere
Canım tükrük bezleri çalışmaya başladı ve bol tükrük üretiyorlar,bazen yutkunmayı kontrol edemeyebilirler.ama bir diğer ihtimal reflü olabilir.benim kızımın bazen ağzına geliyor içtiği süt ve öksürüyor genzine gittiği içinArkadaşlar benim oğlum birkaç günden beri tükmügü sanırım genzine kaçıyor sürekli oksuruyo niye böyle oldu Kaç gündür bilmiyorum
bende kullanmasam mi diyorum 8 aralıkta suresi bitiyor ondan sonra kullanmayayim ozaman tesekkur ederim )Canım yurtdışındayım ve burda gaz ilacı diye bişey yok.türkiyede çok fazla kullanılıyor ama burda üretimi bile yok o ilaçların.doğal bir süreç diyorlar ve geçecek sabır diyorlar.benim kızım da sabah 6-7 gibi kıvranmaya başlıyor,o zaman yüzüstü çeviriyorum ve sancısı öyle geçip uyuyor sessizce.ama ben delikli boğulmama yastığı almıştım onu kullanıyorum yüzüstü yatırırken.bu pozisyon inan tüm ilaçlardan kat ve kat etkili.beş dakika içinde derin uykuya dalıyor.sabah saatlerini bu şekilde atlatıyoruz.ve uyandığında da daha kolay gaz çıkarıyor
Biz her ay hem sağlık ocağına hem de doktora götürüyoruz canım. Oğlumun sol bobreginde hafif genişleme var onu takip ediyoruz hem
Canım ben 120tl odedim
Amin canım şimdilik bi sorun yok inşallah zamanla kapanır. Allah hepimizin evladina sağlık versinGecmis olsun canim rabbim saglik versin
Bizim sağlık ocağı Allaha emanet kilo boya anca bakabiliyolar bi de aşı yaptirmaya götürüyoruz hatta geçen tartı da bozukmus ona da bakmayacaklardi da her ne hikmetse şikayet edince tartı düzeldi .kalça karın ultrasonu cektirdik bizde göz muayenesi için bişey denmedi. Sizin bebek ne kadarlikti ?sağlık ocağı bizi bazı kontroler için hastaneye yönlendiriyor. mesela 3. ayın içinde kalça çıkıklığı olup olmadığının anlaşılması için ultrason çektirdik. ayrıca detaylı yani tüm organlarını içeren çekap istediler. kalp, böbrek, ciğer, mesane, yumurtalık, hatta dalak bile ultrasonda görüldü, şimdi de sağlk ocağı göz muayenesi istiyor. her kontrolün belgelerini de sağlık ocağına götürüyoruz. not tutuyorlar.