Can'ım inanki hiç bi fikrim yok;( mama versen yemiyor mu bebeğin?Kizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 @miskamber0hatu0 napicam Ben
Kizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 @miskamber0hatu0 napicam Ben [/QUOTE canim stres yapma bak benim de sutum yok mamayla beslemeye calisiyorum ama gaz yuzunden biberonu agzina bile alamiyo sancilaniyo yavrum ne zmn bitecek gaz kilo verdi yavrum((((((((
Can'ım inanki hiç bi fikrim yok;( mama versen yemiyor mu bebeğin?
Ben bu durumdan dolayı bebişi 6 ay emzirmeye karar verdim canımCanimm ya ben de agliyorum bazen birakip gitmenin mutsuzlugundan, bazen de boyle bir seyi yasamanin mutlulugundan. Senin kim bakcak ve ne zaman basliyorsun?
Canım kac hün sora adet oldunn. Ben resmen 40 dan sonra geccek derken kanamam artmaya basladı diyorum adet mi oldum acaba???Ohh maşallah bugün herkes buluşmuş gibi topik canlanmis eski dostlar lâ.
@Sidelya2011 lina ismi çok güzel bende düşünmüştüm
İsmi ile yaşasın inşallah
Ben bugun ilk adet imi oldum iyi mi kötü mü bilemedim belki böyle yumurtlama takibi yapabilir m o dönem leri es geçeriz zaten artık hafta da bir zor oluyor insan çocuktan fırsat bulamıyor
Hicbirsey yan etkisi olmadı ağızdan oluyor 3 doz yaptırıyorum benKızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
Ben bu durumdan dolayı bebişi 6 ay emzirmeye karar verdim canımbakıcıı ( ama allah sağlık versin. Arkadasımın 3 aylık oglu rahatsız lösemi olma tehlikesi var. Herseyr sükür dua eder misiniz kızlar :
ben yaptırmayacağım. Aşı uzmanıyla konuştuk eğer bebeğiniz anne sütü alıyor ve evde bakılıyorsa gerek yok, dedi. Gereksiz yere civa, alüminyum almasın, dedi.Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
İlk ne zaman yaptırdınız naaıl oluyor bu aşının takvimiHi
Hicbirsey yan etkisi olmadı ağızdan oluyor 3 doz yaptırıyorum ben
Canım kac hün sora adet oldunn. Ben resmen 40 dan sonra geccek derken kanamam artmaya basladı diyorum adet mi oldum acaba???
ya ne guzel ben asure içindeki fasulye nohutu bile yiyemedim gecen gaz yapacak die soganida cok severim ama bikez yedim bebegim cok sikintilandi ondan die bi daha yiyemedim bendeCanım ben çok yiyorum ve bizim Allâh a şükür gaz problemimiz yok ben nohut kuru fasülye de diyorum mesela
Biz yaptırdık rota aşısını Can'ım.Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?