- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
İyi olmaniza sevindim canim biz de 70 günlük oldukSlm canım biz de.iyiyiz şükür. Biz 92 günlük olduk. Ne kadarlık oldu Nil hanım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaniza sevindim canim biz de 70 günlük oldukSlm canım biz de.iyiyiz şükür. Biz 92 günlük olduk. Ne kadarlık oldu Nil hanım?
10 15 dk da 20 cc sutum cok yok.Ne kadar surede , kac cc sagiyorsun canim?
Benim cok uzun suruyor sagmam bekle de bekle. Uclari artik sigmamaya basliyor.o 3 kademenin en yuksegini kullaniyorum zaten oteki turlu hic olmaz.
Gecmis olsun, Allah sifa versin
Sogan bebege gaz yapiyor diye yemiyorum ben ya sutum cok az zaten yesemmi kiEvet bende yemekler yanında yiyorum çok severim zaten
Canım ben doğumdan beri incir ,üzüm,kayısı bütün malzemeleri karıştırıp Komposto yapıp içiyorum çokta faydasıni gördüm birde boza içiyorum ve kremalı bisküvi yulafli olursa süper süt yapıyor tek göğüsle bile bebek doyuyor çok şükürGüzel Anneler süt artırıcı neler içiyorsunut? Ülker maltana ginseng aromalı olanı içen var mı?
Sogan bebege gaz yapiyor diye yemiyorum ben ya sutum cok az zaten yesemmi ki
Canım ben doğumdan beri incir ,üzüm,kayısı bütün malzemeleri karıştırıp Komposto yapıp içiyorum çokta faydasıni gördüm birde boza içiyorum ve kremalı bisküvi yulafli olursa süper süt yapıyor tek göğüsle bile bebek doyuyor çok şükür
Amin canim saol bakamiyorum galiba ben cocuguma psikolojim altust oldu
Benim karışım degil canim önce kayısı içtim bitirdim sonra kara erik şimdide elma yaptık içiyorum sırada şeftali var :) şükür bende tek göğüsle doyuruyorum ama çalışmaya başlayacağım için stoğa atıyorum fırsat buldukca da sut arttirici takviye yapsam daha mı iyi dedim
NAsil gidiyor canim arttiran bir sey bulabildin mi? Benim ayni, degisiklik yok. Gunde bir defa sagip stok yapabiliyorum.Bu arada bahsettiginiz yesil sogan mi kuru sogan mi?
Kuru soğan canim. Ben ctesi akşamı maltana içtim ama birde o gün bir tatli yedim ama ne yemek hamilelikte öyle olmadim yani o derece ki tatlı sevmeyen biriyim neyse o gece sağmayı atladım misafir vardı geç gitti üşendim açıkçası sabah sağdım 10 dk da birinden 120 birinden 90 cc çıktı nasıl sevindim anlatamam aksamda sağdım 10 dk 120 çıktı ikisinin toplamında ama bebeğim sağma işlemi sırasında uyandı emdi baya uyuyunca devam ettim
Maasallah canim ya cok iyiymiss, hep bole devam eder ins.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...en-annelere-sogan-sarimsak-uyarisiiii.171792/
Boyle bir sey gordum ama herkeste farkli heralde
Amin canim ama o kadar tatlı yersem giden tüm kilolar geri gelcek
Devamli evde olunca kilolar gozume gelmiyordu da bugun oy vermeye gidince magazalara fln baktim, bakmaz olaydim
Şimdi geldimmmmmKimse varmı ... Heyyy gençler