Gecen hafta p tesi günü verem aşısı ile bir yapıldıİlk ne zaman yaptırdınız naaıl oluyor bu aşının takvimi
Lohusalık kanaman nasıl bitti, kaçıncı günde? Biterken son bi kere çoğalıyor kanama dediler, öyle mi oldu?Ohh maşallah bugün herkes buluşmuş gibi topik canlanmis eski dostlar lâ.
@Sidelya2011 lina ismi çok güzel bende düşünmüştüm
İsmi ile yaşasın inşallah
Ben bugun ilk adet imi oldum iyi mi kötü mü bilemedim belki böyle yumurtlama takibi yapabilir m o dönem leri es geçeriz zaten artık hafta da bir zor oluyor insan çocuktan fırsat bulamıyor
Bizede 3 doz önerdi biz ilkini yaptirdikDoktorumuz bize onerdi. 3 doz olanindan yaptircaz.
ya ne guzel ben asure içindeki fasulye nohutu bile yiyemedim gecen gaz yapacak die soganida cok severim ama bikez yedim bebegim cok sikintilandi ondan die bi daha yiyemedim bende
Kizlarrr gogsumu tas gibi oldu oglum memeyi tutmuyor sicak kompres yaptim Masaj yaptim gecmedi be yapmaluyim yardim Edin please..
S
agiyorum sut gelmiyor
Merhabalar herkese ...merhaba..ben yeni üyelerden ve inşallah eylül annelerinden biriyim. Size bir sorum olacak hamileleiğimin 1.ayında yapılan kan testinde tsh hormonu 1.95 iken 3.ayında tsh 5.5 olmuş. Doktorum endokrin uzmanına görunmemı ıstedi.O da bu durumda bebekte meydana gelebilecek sorunlardan bahsetti.Bu durum başına gelmış birileri varsa lütfen beni aydınlatır mısınız? Yani 2 ayda tsh hormonunda meydana gelen bu yükseliş bebeğe bir zarar vermiş olabilir mi?
Var bende grip oldum saniyorum heryerim agriyor sanirim doktora gitmeliyim Sagol canim tesekkurler ederim.AaaaBu durumu bilmiyorum ama dr gidip ilac kullanmak lazim sanirim, arkadaslardam atlatan vardi.atesin fln var mi?
Sona doğru kesilmişti sonra 38 günlük ken kadin doğum à gitmiştim alttan muayene etti ve ondan sonra tekrar kanama oldu az azLohusalık kanaman nasıl bitti, kaçıncı günde? Biterken son bi kere çoğalıyor kanama dediler, öyle mi oldu?
Ben sunny elektrikli beşik aldım. Ayağımda sallamaktan kurtuldum canımKizlar sallanan ana kucagi olarak ne kullaniyosuniz? Butun gun ayagimda sallamaktan bacaklarim kopacak
CanımKizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 @miskamber0hatu0 napicam Ben
Var bende grip oldum saniyorum heryerim agriyor sanirim doktora gitmeliyim Sagol canim tesekkurler ederim.
Bu doğum kiloları nasıl gidicek acaba. Olduğu gb çöreklendiler vücudumadiyet yapayım desem kahvaltıyı bile ancak iki saat sonra alelacele ağzıma tıkıştırıyorum, haliyle metabolizma yavaşlıyor ve vakitsizlikten daha çok karbonhidrat tüketiyorum. bırak kendime diyet yemeği hazırlayıp saati saatine yemeyi, adam gelene kadar akşam yemeğini yapabilirsem şükrediyorum. Sıpam sürekli ilgi istiyor, gündüz uykusu sıfır noktasında.. Önceden kendi kendini oyalıyordu büyüdükçe ilgisiz kalmaya tahammülü tükendi. İki dk tuvalete gidiyorum kuyruğuna basmışlar gb çığlık atıyor eşek sıpası. Yarın birgün işe dönücem ama hala tescilli fil yavrusuyum resmen
Çok kilo fazlam kaldıBen de bir gun arayla manti yaptim, 5 dk.da oluyor diye, hem yemek hem bebek zormus yaa, yarin da temizlik var
Kac kilo fazlan kaldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?