2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Güzel Anneler süt artırıcı neler içiyorsunut? Ülker maltana ginseng aromalı olanı içen var mı?
Canım ben doğumdan beri incir ,üzüm,kayısı bütün malzemeleri karıştırıp Komposto yapıp içiyorum çokta faydasıni gördüm birde boza içiyorum ve kremalı bisküvi yulafli olursa süper süt yapıyor tek göğüsle bile bebek doyuyor çok şükür

Benim karışım degil canim önce kayısı içtim bitirdim sonra kara erik şimdide elma yaptık içiyorum sırada şeftali var :) şükür bende tek göğüsle doyuruyorum ama çalışmaya başlayacağım için stoğa atıyorum fırsat buldukca da sut arttirici takviye yapsam daha mı iyi dedim

NAsil gidiyor canim arttiran bir sey bulabildin mi? Benim ayni, degisiklik yok. Gunde bir defa sagip stok yapabiliyorum.Bu arada bahsettiginiz yesil sogan mi kuru sogan mi?

NAsil gidiyor canim arttiran bir sey bulabildin mi? Benim ayni, degisiklik yok. Gunde bir defa sagip stok yapabiliyorum.Bu arada bahsettiginiz yesil sogan mi kuru sogan mi?

Kuru soğan canim. Ben ctesi akşamı maltana içtim ama birde o gün bir tatli yedim ama ne yemek hamilelikte öyle olmadim yani o derece ki tatlı sevmeyen biriyim neyse o gece sağmayı atladım misafir vardı geç gitti üşendim açıkçası sabah sağdım 10 dk da birinden 120 birinden 90 cc çıktı nasıl sevindim anlatamam aksamda sağdım 10 dk 120 çıktı ikisinin toplamında ama bebeğim sağma işlemi sırasında uyandı emdi baya uyuyunca devam ettim

Maasallah canim ya cok iyiymiss, hep bole devam eder ins.

Devamli evde olunca kilolar gozume gelmiyordu da bugun oy vermeye gidince magazalara fln baktim, bakmaz olaydim

Bende seçime giderken eşofmanı deneyeyim dedim eskisi gibi bol oldu eşime dedim dur bide pantalonumu deneyeyim dedim ay girdim kız içine :)) kapanmasına ramak kalmış zorlasam kapanırdı ama sıkıcaktı çok o yüzden denemedim zaten içine girme sevinci yetti bana :) (çok kilo aldım ama 1 beden büyümüşüm 42ydim 44 olmuşum)

Kizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 SUHAN 0hatu0 napicam Ben

bebegine libalaks kremden kullanan var mi kabizlik icin dr iki gune bir kakasini yapiyor diyince bunu onerdi bir cesit lavman mis .kullanan varsa yan etkileri falan cok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…