• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim kız 3. Ayını bitirdi , en baştan beri sudokrem kullanıyorum çok şükür hiç.pişik olmadı. İstersen bi de onu dene.

Aldım canim bugün az önce ilk kez kullandım inşallah geçirir çok sağol

Soğan veya soğanlı salata yediğim zaman 1 saat sonra göğüslerim süt birikmesinden şişiyor, tavsiye edebilirim:) Rezene çayı birkaç saat sonra etki ediyor. Soğan daha hızlı.
.

Evet bende yemekler yanında yiyorum çok severim zaten

Canim aptamille basladim sonra dedim hipp deniyim zaten gazliydi bebisim hippden sonra daha beter oldu korkumdan aptamile geri donduk

bana kattina ilk söyledi bi mama sonrada uzun araştırmalarım sonrasında golden goat adlı mamaya geçtim. keçi sütü bazlı. anne sütüne ennnn yakın mama. tavsiye ederim. kabızdı lina düzeldi

Ohh maşallah bugün herkes buluşmuş gibi topik canlanmis eski dostlar lâ.
Sidelya2011 Sidelya2011 lina ismi çok güzel bende düşünmüştüm
İsmi ile yaşasın inşallah
Ben bugun ilk adet imi oldum iyi mi kötü mü bilemedim belki böyle yumurtlama takibi yapabilir m o dönem leri es geçeriz zaten artık hafta da bir zor oluyor insan çocuktan fırsat bulamıyor

Güzel Anneler süt artırıcı neler içiyorsunut? Ülker maltana ginseng aromalı olanı içen var mı?

Back