- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Aa katti nasilsin :) çok özledim ben hepiniziya sidelya alemsin bi aykayi ozledin yani biz beni hep özle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa katti nasilsin :) çok özledim ben hepiniziya sidelya alemsin bi aykayi ozledin yani biz beni hep özle
Canim aptamille basladim sonra dedim hipp deniyim zaten gazliydi bebisim hippden sonra daha beter oldu korkumdan aptamile geri dondukben hem anne sütü hem mama cnm. ne veriosun mama
Normal cnm parcacikli dimi benimkindede oluyodu cnm korkmaKizlar kizimin 2 gundur biberin icinde cekirdegi olur ya oyle taneli kaka yapiyor normal mi acaba?
Slm canım biz de.iyiyiz şükür. Biz 92 günlük olduk. Ne kadarlık oldu Nil hanım?Selam kızlar nasılsınız Nil ile biz iyiyiz
Canımm sen nasılsın? Hiç.görünmüyorsun. Küçük hanım nasıl?@ayka777 naber ????
Canım sen nasılsın? Paylaşımlar sayfasında hiç görmüyorum seni?Cnm nasilsin bebisim bidenem
Canım benim kız 3. Ayını bitirdi , en baştan beri sudokrem kullanıyorum çok şükür hiç.pişik olmadı. İstersen bi de onu dene.
Soğan veya soğanlı salata yediğim zaman 1 saat sonra göğüslerim süt birikmesinden şişiyor, tavsiye edebilirim:) Rezene çayı birkaç saat sonra etki ediyor. Soğan daha hızlı.
.
Canim aptamille basladim sonra dedim hipp deniyim zaten gazliydi bebisim hippden sonra daha beter oldu korkumdan aptamile geri donduk
Canımm sen nasılsın? Hiç.görünmüyorsun. Küçük hanım nasıl?
Oh sevindim normal olmasinaNormal cnm parcacikli dimi benimkindede oluyodu cnm korkma
Bizde ne zaman yakınlaşsak çocuk ağlamaya başlıyor hissediyor sankiHic sorma canım bizi dün rezil etti
Kizlar kizimin 2 gundur biberin icinde cekirdegi olur ya oyle taneli kaka yapiyor normal mi acaba?
Canımmm nasilsin deniz nasıl nasıl gidiyor annelikkselam kızlarr. herkes Nasıl? @ayka777