• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 @miskamber 0hatu0 0hatu0 napicam Ben :KK43:
Can'ım inanki hiç bi fikrim yok;( mama versen yemiyor mu bebeğin?

Kizlar romotoitartrit hastasi bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim. Sutu geliyormu acaba? Ilaclar sutumu kesti cok kotuyum kizlarrr oglum ac uyumuyor sutu sagiyorum 10ml zor cikiyor. Ilaci biraksam agrilar basliyor ogluma bakamiyorum. Ne olur bana bi Yol gosterin.. @ayka777 @miskamber 0hatu0 0hatu0 napicam Ben :KK43:[/QUOTE canim stres yapma bak benim de sutum yok mamayla beslemeye calisiyorum ama gaz yuzunden biberonu agzina bile alamiyo sancilaniyo yavrum ne zmn bitecek gaz kilo verdi yavrum((((((((

seda 78 seda 78 canim oglumun fitigi nasil oldu? Ameliyat oldunuz mu?
Ben de simdi baktim ikinirken sag kasik sisiyor, fitik olabilir mi? Belirtiler nelerdi? Ctesi doktora gotcem, gec olur mu dersin?

Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim

Canimm ya ben de agliyorum bazen birakip gitmenin mutsuzlugundan, bazen de boyle bir seyi yasamanin mutlulugundan. Senin kim bakcak ve ne zaman basliyorsun?
Ben bu durumdan dolayı bebişi 6 ay emzirmeye karar verdim canım:( bakıcıı:(( ama allah sağlık versin. Arkadasımın 3 aylık oglu rahatsız lösemi olma tehlikesi var. Herseyr sükür dua eder misiniz kızlar :

Ohh maşallah bugün herkes buluşmuş gibi topik canlanmis eski dostlar lâ.
@Sidelya2011 lina ismi çok güzel bende düşünmüştüm
İsmi ile yaşasın inşallah
Ben bugun ilk adet imi oldum iyi mi kötü mü bilemedim belki böyle yumurtlama takibi yapabilir m o dönem leri es geçeriz zaten artık hafta da bir zor oluyor insan çocuktan fırsat bulamıyor
Canım kac hün sora adet oldunn. Ben resmen 40 dan sonra geccek derken kanamam artmaya basladı diyorum adet mi oldum acaba???

Ben bu durumdan dolayı bebişi 6 ay emzirmeye karar verdim canım:KK43: bakıcıı:KK43:( ama allah sağlık versin. Arkadasımın 3 aylık oglu rahatsız lösemi olma tehlikesi var. Herseyr sükür dua eder misiniz kızlar :

Insallah ben de 6 ay emzirebilirim. Doktor ise baslayinca sutun azabilir dedi ama kismet bakalim.
Saglikli olsunlar da buyuyecekler bir sekilde artik:KK43:
Allah sifa versin, dua ederim

Arkadaslar ikinci topuk kanı değerleri yüksek çıkıp ter testi istenen bebek oldu mu aranızda

Ben de kararsızdım ama daha dün arkadaşımın 8 aylık kızı hastaneye yattı. Çünkü ciddi bi hastalık ve ne yazık ki bulaşıcı. Siz istediğiniz kadar korusanız da o mikrobu alabilir bir şekilde.
Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim

Ben de rota aşı sini yaptıracağım
Çünkü bir yetişkin insan bile isal olunca perişan oluyor eşim şimdi isal perişan halde
Bit de bunu çocuğun yaşaması üzücü olur 2 doz olanı yaptiracagim

Canım ben çok yiyorum ve bizim Allâh a şükür gaz problemimiz yok ben nohut kuru fasülye de diyorum mesela
ya ne guzel ben asure içindeki fasulye nohutu bile yiyemedim gecen gaz yapacak die soganida cok severim ama bikez yedim bebegim cok sikintilandi ondan die bi daha yiyemedim bende

Back