• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Emziremediğim için yorum yapamıyorum. Süt kuyusu kurudu resmen. Ömrümde yemediğim kadar tatlı şeyler tüketiyorum anlam veremedim bu duruma. Hiç düşkün değilimdir oysa. Emzirsem bahanem olurdu hiç değilse
Ya emzirirken kilo verme muhabbeti koca bir yalan miydi yoksa??? Aman dikkat et ustune de ekleme :KK49:

Emziremediğim için yorum yapamıyorum. Süt kuyusu kurudu resmen. Ömrümde yemediğim kadar tatlı şeyler tüketiyorum anlam veremedim bu duruma. Hiç düşkün değilimdir oysa. Emzirsem bahanem olurdu hiç değilse
Bizim kiz butun gun memede ve ben bu yuzden sadece sivi besleniyorum tum gun karisik bitki cayi komposto ve su uclusu aksam.yemektede ekmek falan tuketmiyorum bu halde bile kilolar gitmiyor 10 kg yapisti kaldi resmen isyanlardayim. Sanirim birazda hareket lazim malum surekli oturup yada uzanmak zorundayiz emzirirken. Anlamadm gitti sozde emzirdikce gidecekti kilolar puffff yalan valla gitmiyo

Biz 51 günlük olduk. Bi saat önce uyandı gözler felfecir el kol çırpıyo gözlerimi açamıyorum uyumuyoo
:KK46::cry:

Ben bi okadar kiloyu seviyorum hergün gidiyor eşim zayıflama diyor ama bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum bekarliktan beri kiloyu seviyorum kesin sanada yakışıyordur kadınin kemiği görünmeyecek bence

Benimde 9-10 kaldı hamilelik başına dönmem için aman neyse birde kiloya uzulemicem onca çatlağım varken :D

Ben de rota aşı sini yaptıracağım
Çünkü bir yetişkin insan bile isal olunca perişan oluyor eşim şimdi isal perişan halde
Bit de bunu çocuğun yaşaması üzücü olur 2 doz olanı yaptiracagim
iki aşı var biri rotarix birir rotateq. rotarix aşı içinde domuz dna sı olduğu ile ilgili çok sayıda haber var internette. bizim dr. da rotateq i önerdi. sende bir daha araştır istersen

Bu kadar iyimser olamıyorum ne yazık ki, ama moral oldu :-)
Ben bi okadar kiloyu seviyorum hergün gidiyor eşim zayıflama diyor ama bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum bekarliktan beri kiloyu seviyorum kesin sanada yakışıyordur kadınin kemiği görünmeyecek bence

iki aşı var biri rotarix birir rotateq. rotarix aşı içinde domuz dna sı olduğu ile ilgili çok sayıda haber var internette. bizim dr. da rotateq i önerdi. sende bir daha araştır istersen

Aaa bunu duymamıştımsöylediğin için çok teşekkür ederim

Valla canım aslında olay basit. Karbonhidrat yağ ve şeker azalacak, protein artacak. Napıcamı biliyorum da vakitsizlikten biraz da isteksizlikten başlayamıyorum.. Eski ıyafetlerim olmuyor olanlar da bi yakışıyo bi yakışıyo sorma gitsin :KK45:bu halimle yeni kıyafet almak da istemiyorum nasılsa yakışmıyo diye
Cnim bende aynaya bakmak istemiyorum,kiziyorum kendime bildiyiniz diyet varsa paylasin kizlarrr((((

Valla canım aslında olay basit. Karbonhidrat yağ ve şeker azalacak, protein artacak. Napıcamı biliyorum da vakitsizlikten biraz da isteksizlikten başlayamıyorum.. Eski ıyafetlerim olmuyor olanlar da bi yakışıyo bi yakışıyo sorma gitsin :KK45:bu halimle yeni kıyafet almak da istemiyorum nasılsa yakışmıyo diye

Benim arkadasim zayiflayacagim diye yeni kiyafet almadi 2 yildir, sen de benim yolumda ilerliyorsun diyor bana :KK70:ben de almiyorum bir sey.

Senin 4.cocugun degil miydi? Kemiklerin gorunuyorsa ne guzel valla.
Ben olsam 4.cocuk sonrasi yuvarlanirim

2 doz olaninda mi yoksa 3 doz olaninda domuz dnsi oldugu belirtiyolar. Isim olarak bilmiyorum ama doktorumuz 3 dozlu olanini onerdi

Benim sonum da öyle olcak galiba :KK53: yanarım yanarım da geçen kış sezon sonu indirimdeyken çok beğenerek aldıklarıma yanarım, bu kış hiçbirinin olma ihtimali yok :KK48: diyete şimdi başlasam yaza ancak gider kilolarım :KK61:
Benim arkadasim zayiflayacagim diye yeni kiyafet almadi 2 yildir, sen de benim yolumda ilerliyorsun diyor bana :KK70:ben de almiyorum bir sey.

Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
Ben kızımda 3 doz yaptırdım.
oglumda da yaptiricam yan etkisi olmadi.
3 aylikken yapilacak.bence yaptirin sonra rota virusune yakalanirsa iyilesmesi zor olur.cocuklar hastanede yatiyor bu yuzden yogun ishal ve kusmadan.aşı olanlar hafif atlatiyordur.

Senin 4.cocugun degil miydi? Kemiklerin gorunuyorsa ne guzel valla.
Ben olsam 4.cocuk sonrasi yuvarlanirim
Yok canım kemiklerim gorunmuyor ama zayıf kadıni hiç sevmem biraz etli olacak kadın ama bünye meselesi sanırim doğumdan önceki kilodan dahada eksilmisim 68 kg boyum 1.69 hamilelikten önce 71 kiloydum ilk dört ay beş kilo verdim son aylarda kilo aldım herhalde dört çocuk ve çok fazla hareket olunca evde birde hep oğlan eşimle beraber evde beş erkek oldu .yemek ,bulaşık,çamaşır,ütü,bebek derken ben kilo alamıyorum

Back