Çok kilo fazlam kaldı söylemeye bile utanıyorum düşün
Ya emzirirken kilo verme muhabbeti koca bir yalan miydi yoksa??? Aman dikkat et ustune de ekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kilo fazlam kaldı söylemeye bile utanıyorum düşün
Ya emzirirken kilo verme muhabbeti koca bir yalan miydi yoksa??? Aman dikkat et ustune de ekleme
Bizim kiz butun gun memede ve ben bu yuzden sadece sivi besleniyorum tum gun karisik bitki cayi komposto ve su uclusu aksam.yemektede ekmek falan tuketmiyorum bu halde bile kilolar gitmiyor 10 kg yapisti kaldi resmen isyanlardayim. Sanirim birazda hareket lazim malum surekli oturup yada uzanmak zorundayiz emzirirken. Anlamadm gitti sozde emzirdikce gidecekti kilolar puffff yalan valla gitmiyoEmziremediğim için yorum yapamıyorum. Süt kuyusu kurudu resmen. Ömrümde yemediğim kadar tatlı şeyler tüketiyorum anlam veremedim bu duruma. Hiç düşkün değilimdir oysa. Emzirsem bahanem olurdu hiç değilse
Ben bi okadar kiloyu seviyorum hergün gidiyor eşim zayıflama diyor ama bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum bekarliktan beri kiloyu seviyorum kesin sanada yakışıyordur kadınin kemiği görünmeyecek benceEmziremediğim için yorum yapamıyorum. Süt kuyusu kurudu resmen. Ömrümde yemediğim kadar tatlı şeyler tüketiyorum anlam veremedim bu duruma. Hiç düşkün değilimdir oysa. Emzirsem bahanem olurdu hiç değilse
iki aşı var biri rotarix birir rotateq. rotarix aşı içinde domuz dna sı olduğu ile ilgili çok sayıda haber var internette. bizim dr. da rotateq i önerdi. sende bir daha araştır istersenBen de rota aşı sini yaptıracağım
Çünkü bir yetişkin insan bile isal olunca perişan oluyor eşim şimdi isal perişan halde
Bit de bunu çocuğun yaşaması üzücü olur 2 doz olanı yaptiracagim
Ben bi okadar kiloyu seviyorum hergün gidiyor eşim zayıflama diyor ama bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum bekarliktan beri kiloyu seviyorum kesin sanada yakışıyordur kadınin kemiği görünmeyecek bence
iki aşı var biri rotarix birir rotateq. rotarix aşı içinde domuz dna sı olduğu ile ilgili çok sayıda haber var internette. bizim dr. da rotateq i önerdi. sende bir daha araştır istersen
Cnim bende aynaya bakmak istemiyorum,kiziyorum kendime bildiyiniz diyet varsa paylasin kizlarrr((((Çok kilo fazlam kaldı söylemeye bile utanıyorum düşün
iki aşı var biri rotarix birir rotateq. rotarix aşı içinde domuz dna sı olduğu ile ilgili çok sayıda haber var internette. bizim dr. da rotateq i önerdi. sende bir daha araştır istersen
Cnim bende aynaya bakmak istemiyorum,kiziyorum kendime bildiyiniz diyet varsa paylasin kizlarrr((((
Valla canım aslında olay basit. Karbonhidrat yağ ve şeker azalacak, protein artacak. Napıcamı biliyorum da vakitsizlikten biraz da isteksizlikten başlayamıyorum.. Eski ıyafetlerim olmuyor olanlar da bi yakışıyo bi yakışıyo sorma gitsin bu halimle yeni kıyafet almak da istemiyorum nasılsa yakışmıyo diye
Ben bi okadar kiloyu seviyorum hergün gidiyor eşim zayıflama diyor ama bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum bekarliktan beri kiloyu seviyorum kesin sanada yakışıyordur kadınin kemiği görünmeyecek bence
Benim arkadasim zayiflayacagim diye yeni kiyafet almadi 2 yildir, sen de benim yolumda ilerliyorsun diyor bana ben de almiyorum bir sey.
Ben kızımda 3 doz yaptırdım.Kızlar rota aşısı yaptırcakmısınız yaptıran varmı yan etki oldumu ben karar verrmedim
Yok canım kemiklerim gorunmuyor ama zayıf kadıni hiç sevmem biraz etli olacak kadın ama bünye meselesi sanırim doğumdan önceki kilodan dahada eksilmisim 68 kg boyum 1.69 hamilelikten önce 71 kiloydum ilk dört ay beş kilo verdim son aylarda kilo aldım herhalde dört çocuk ve çok fazla hareket olunca evde birde hep oğlan eşimle beraber evde beş erkek oldu .yemek ,bulaşık,çamaşır,ütü,bebek derken ben kilo alamıyorumSenin 4.cocugun degil miydi? Kemiklerin gorunuyorsa ne guzel valla.
Ben olsam 4.cocuk sonrasi yuvarlanirim