Canim ikindiginda gobek disariya firliyo,yemin ederim sinirimden sutum 2damla kaldi doktorlarin gamsizligi beni cildirtiyorAnnem de aynisini soyluyor, gobek fitigi nasil bir sey? Oldu mu gercekten ve belirtileri neler ki?
Hayırdır aykacim ne olduCanim ikindiginda gobek disariya firliyo,yemin ederim sinirimden sutum 2damla kaldi doktorlarin gamsizligi beni cildirtiyor
Canim bebisle ugrasiyoruz ikinma gaz sancilari istahsizlik fln ole zaman geciyo senin yavrus nasil sen nasilsin)eskileri gordugumde seviniyorum ozledim hepinizi@ayka777 naber ????
Canim bebisle ugrasiyoruz ikinma gaz sancilari istahsizlik fln ole zaman geciyo senin yavrus nasil sen nasilsin)eskileri gordugumde seviniyorum ozledim hepinizi
Canimm hosgeldin nasilsin nil nasil bebegim asiri gazli canim gaz yuzunden yemekte yiyemiyo zayifladi kuzum doktora sinir oluyorum canim cok rahat cok gamsizlar ya gobek fitigi oldu yavrucakHayırdır aykacim ne oldu
Benimmi ne gibi canim canim orjinal sorular benim degildi)))yalnis hatirliyosunn herkesle tartisan birisi vardi onun sorulari siradisiydi ))))))iyi valla nolsun çok şükür? bizdede aynı sorun var? ben de senin sorularını özledim valla :)))) çok orjinal soruların oluyordu hamilelikte :))))))
iyi valla nolsun çok şükür? bizdede aynı sorun var? ben de senin sorularını özledim valla :)))) çok orjinal soruların oluyordu hamilelikte :))))))
Cnm nasilsin bebisim bidenem
Benimmi ne gibi canim
ya sidelya alemsin bi aykayi ozledin yani biz beni hep özle
Can'ım Nil iyi cok şükür ama gaz sorunu bizde de var geçecek insallahCanimm hosgeldin nasilsin nil nasil bebegim asiri gazli canim gaz yuzunden yemekte yiyemiyo zayifladi kuzum doktora sinir oluyorum canim cok rahat cok gamsizlar ya gobek fitigi oldu yavrucak
Ayka gaz fıtık falan neysede zayiflamasi iyi degil sık sık emzir canım olmadı mama destegi al ama bi şekilde toparlasin.. Çok g.olsun rezene çayı icirCanimm hosgeldin nasilsin nil nasil bebegim asiri gazli canim gaz yuzunden yemekte yiyemiyo zayifladi kuzum doktora sinir oluyorum canim cok rahat cok gamsizlar ya gobek fitigi oldu yavrucak
Ayka gaz fıtık falan neysede zayiflamasi iyi degil sık sık emzir canım olmadı mama destegi al ama bi şekilde toparlasin.. Çok g.olsun rezene çayı icir
Hahhahaaaa öyle tabi cımbızımı da elime alsam iyi olacak biyiklar çıktıben seni her daim özlüyorum yani lütfen. kattinanın elinde makası biçemezzz ah biçemez allah allah :))))
Benimmi ne gibi canim canim orjinal sorular benim degildi)))yalnis hatirliyosunn herkesle tartisan birisi vardi onun sorulari siradisiydi ))))))
Canim hep evhamliyimm herseyi dert eden bi yapim var ))))aklımda öyle kalmış cnmm, çok evhamlıydın hamileliğinde :) öyle hatırlıyorum. neyse ki bebeğin iyiyse sıkıntı yok
Hayir canim sutum de bitdi cok az besleyecek kadar degil,mama ile besliyorum cnm ya sen?sadece anne sütü mü emio bebişin cnm
Hayir canim sutum de bitdi cok az besleyecek kadar degil,mama ile besliyorum cnm ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?