Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladığım kadarıyla çoğunluk prezervatif taraftarı... Hakkımızda hayırlısı bakalım. Kimse bebeği bu kadar küçükken yenisine hazır hissetmez sanırım kendini. Kaza kurşununa denk gelmeyelim de
Canım benim arkadaşim o saçma şeyi yaptırdı koluna dengesi alt üst oldu müthiş bi sinir ve kilo yaptı kimisinde zayıflatiyormus her ay adetinde gecikme oluyordu durmadan tahlil yaptırır duruma düştü eşi artık bu düzensizluge dayanamayıp kendi korunmaya başladı bencede en güzeli eşler korunsun ben hap kullandım bacaklarımda çok fazla kilcar damar çıkardı doktorum biraktirdi,alet taktirdim zaten adetim uzun ve çok oluyordu oda iyice artirinca iki sene anca dayanabildim en güzeli prezervatif hiç vücudumuza yan etkisi yok gayette memnunuz amannnnnnn hamileligin en güzel kısmı korunma derdi yoktu yaaaAyy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım
Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimdenKizlar oglum 48 gunluk oldu bugun sabah pipisinin yaninda bie sislik goesum doktora gotrduk yavrum ikinmaktan fitik olmus ameliyat olacak
Canım benim kız 3. Ayını bitirdi , en baştan beri sudokrem kullanıyorum çok şükür hiç.pişik olmadı. İstersen bi de onu dene.Kızlar biz pişik olduk ve geçmiyor . Kullandığım ürünler, mustela (kullanırken pişik oldu yavrum bezden kaynaklı diye bezi değiştirdim beyaz primadan yeşile geçtim ) , saf zeytinyagi , hamazinc merhem ve şimdide bepanthol pişik merhemi sürdüm sudokrem denemeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
Cnm bendede ayni annem 1hafta sonra gidiyo adam gun sayiyo
Hic sorma canım bizi dün rezil ettiPrezartavif sonuçta lastik gibi bi madde bana alerji yapiyor ama bakalım hayirlisi zaten ogluşdan firsat kalmıyor ki adama vakit ayiralim birbirimize
Hamileyken bile prezervatif kullanın demişti dr.gerçi biz yine korkmuştuk bişe olur diye bir kaç defa yapmıştıkHic denemedigim icin bilmiyorum
1 ay ne ara geçti anlamadım bile:) Doğum yaptığım daha dün gibi.Ooo biz daha küçüğüz :) 32 günü bitirdik
Aynen canım sana katılıyorumPrezervatif konusunda korkususu olanlar korkmayin eşiniz dogru ebatta kullandiği surece icinizde kalmaz. Birde hisle ilgili sizi kandirmalarina izin vermeyin iyi bir markanin ince urunu gayette his verir onlara. Ayrica bir miktar fedakarlik yapmalilar sonuçta sizler neler feda ettiniz ne acilara katlandiniz hamilelik ve dogum hatta logusalik bir muddette onlarda fedakarlik yapsinlar. İliskiye baslamadan kullandirirsaniz ve skt si gecmemis kaliteli bir marka olurasa oyle kolay kolay yirtilmaz. Gayette korur. Sonucta sonsuza kadar degil bir muddet kullanacaksiniz bunu.
Cnm bendede ayni annem 1hafta sonra gidiyo adam gun sayiyo
Soğan veya soğanlı salata yediğim zaman 1 saat sonra göğüslerim süt birikmesinden şişiyor, tavsiye edebilirim:) Rezene çayı birkaç saat sonra etki ediyor. Soğan daha hızlı.Sütü arttırma yollarını okuduğumda göğüs ne kadar boşalırsa o kadar çok süt üretmeye başlar yazıyordu mutlaka hergün sütümü bebeğim gece uykusuna yatınca sagiyorum bazen 1o dk sağmada 120-130 çıkıyor bazen 80-90 . Bebeğimi en son ne zaman emzirdiğimle alakalı olarak az ya da çok oluyor. Aralık sonu ise döneceğim icin stok yapmam lazım. Gündüz fırsat bulamıyorum genelde. Ama firsat yaratmaya çalışıyorum çünkü ne kadar stok olursa o kadar iyi.
Merhaba Arkadaşlar,
38 yaşımdayım,ilk çocuğumu 21 yaşımda dğurdum şimdi delikanlı oldu..ve bu yaşımda 2.çocuğu düşünüyorum.
dez avantajlarımın farkındayım benimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç
Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimdenKizlar oglum 48 gunluk oldu bugun sabah pipisinin yaninda bie sislik goesum doktora gotrduk yavrum ikinmaktan fitik olmus ameliyat olacak
cnm biz hic yapmadik hamilelik boyunca sifir))))Hamileyken bile prezervatif kullanın demişti dr.gerçi biz yine korkmuştuk bişe olur diye bir kaç defa yapmıştık
İlk defa duydum valla nasıl içinde kalmış biz çok kullandık halada kullanıyoruzBen kadınlar kulübü hap kullanarak korunmayı deneyenler ı okudum 10 kilo bile alan var birde sinir stres yapıyor muş
Aile planlaması bölüm u oku istersen kadınlar kulübü orda tabi bi kiz yazmış prezervatif içimde kaldı çok zorlandim çıkartırken diye ama ne yapacağız bilmiyorum
Kızlar biz pişik olduk ve geçmiyor . Kullandığım ürünler, mustela (kullanırken pişik oldu yavrum bezden kaynaklı diye bezi değiştirdim beyaz primadan yeşile geçtim ) , saf zeytinyagi , hamazinc merhem ve şimdide bepanthol pişik merhemi sürdüm sudokrem denemeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimden
Kizlar oglum 48 gunluk oldu bugun sabah pipisinin yaninda bie sislik goesum doktora gotrduk yavrum ikinmaktan fitik olmus ameliyat olacak
Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimden
cnm biz hic yapmadik hamilelik boyunca sifir))))