• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm kızlar.. @ayka777 cnm göbek fitigimi oldu oyleyse eger korkma onun bi tedavisi yok eymende de var ve agri sancı yapmıyor sadece çok aglatmamak lazım..

Canim bebisle ugrasiyoruz ikinma gaz sancilari istahsizlik fln ole zaman geciyo senin yavrus nasil sen nasilsin)eskileri gordugumde seviniyorum ozledim hepinizi

iyi valla nolsun çok şükür? bizdede aynı sorun var? ben de senin sorularını özledim valla :)))) çok orjinal soruların oluyordu hamilelikte :))))))

iyi valla nolsun çok şükür? bizdede aynı sorun var? ben de senin sorularını özledim valla :)))) çok orjinal soruların oluyordu hamilelikte :))))))
Benimmi ne gibi canim canim orjinal sorular benim degildi)))yalnis hatirliyosunn herkesle tartisan birisi vardi onun sorulari siradisiydi ))))))

Canimm hosgeldin nasilsin nil nasil bebegim asiri gazli canim gaz yuzunden yemekte yiyemiyo zayifladi kuzum doktora sinir oluyorum canim cok rahat cok gamsizlar ya gobek fitigi oldu yavrucak
Can'ım Nil iyi cok şükür ama gaz sorunu bizde de var geçecek insallah
Kac kilo Deniz canim

Canimm hosgeldin nasilsin nil nasil bebegim asiri gazli canim gaz yuzunden yemekte yiyemiyo zayifladi kuzum doktora sinir oluyorum canim cok rahat cok gamsizlar ya gobek fitigi oldu yavrucak
Ayka gaz fıtık falan neysede zayiflamasi iyi degil sık sık emzir canım olmadı mama destegi al ama bi şekilde toparlasin.. Çok g.olsun rezene çayı icir

Back