Sütü arttırma yollarını okuduğumda göğüs ne kadar boşalırsa o kadar çok süt üretmeye başlar yazıyordu mutlaka hergün sütümü bebeğim gece uykusuna yatınca sagiyorum bazen 1o dk sağmada 120-130 çıkıyor bazen 80-90 . Bebeğimi en son ne zaman emzirdiğimle alakalı olarak az ya da çok oluyor. Aralık sonu ise döneceğim icin stok yapmam lazım. Gündüz fırsat bulamıyorum genelde. Ama firsat yaratmaya çalışıyorum çünkü ne kadar stok olursa o kadar iyi.
Ben de su an sagiyorum :) ama goslerim kapanmak uzere. Ben de Aralikta birakcam yavrumu
Ben kendim de yatmadan önce sagiyorum gece zor gelir bana. Kaç dk sağıyorsun? Nasıl birakcaz kuzularimizi
ya benim oglum saat başi emmek istiyo. sütüm var eminim. cunku agzindan akiyo. gazli bi bebek oyuzden sanirim emmek istiyor surekli. 2 saatte bir emzireyim diyorum ama agliyor mecbur memede son buluyoruz. emzik denedim okadar almiyor almiyor almiyor. memede uyutup ayagima aliyorum yerine koyunca 10 dk uyuyor uyanip agliyo başa dönüyoruz. gece meme hep agzinda zaten. bi 3 aylik olsaydik bugun 50 gun bitti sukur
40 dk sagdim, gogus uclarim makinaya sigmaz oldu sonunda.
Off hic sorma,birakmak cok zor olacak. hayatim boyunca bunun vicdan azabini yasayacagim sanirim, dun bi suru guldu bana, agu yapti cok mutluydu. Baskasiyla yasayacak bu mutluluklari minigim
Maşallah ne guzel ya dun kanama oldu bugun kesildi yine off allahim ya anlamadim ne bu ya adet mi oluyorum ne kanamasi buBenim kanama 20 günlükken bitti canim dikislerimde 10.gün düştü Bugün 32 günü bitirdik 40 çıkınca bende agdaya gitmeyi düşünüyorum ağrım yok
Oyy çok uzun süre sağıyorsun bende süremı uzatayım bari. Bakıcı mi bakıcak canım bebeğine ? Benim annem bakicak her ne kadar annemde olsa üzülüyorum yinede dediğin gibi agulardan mahrum kalıcaz
Canım benim büyük oğlan 17 yaşına geldi yeni kırkımiz çıktı dördüncü çocuğum çok şükür iyiki tekrar Allah nasip etti diyorum çocuklari çok seviyorum yaşım 35 -36 olduk korunmadan iki seneye yakın hamile kalamadım çocuğum olmasına ragmen herşey nasipMerhaba Arkadaşlar,
38 yaşımdayım,ilk çocuğumu 21 yaşımda dğurdum şimdi delikanlı oldu..ve bu yaşımda 2.çocuğu düşünüyorum.
dez avantajlarımın farkındayımbenimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç
Kesinlikle dene derim ilk çocuk gibi olmuyor daha bilinçli daha doya doya vakit geçiriliyor abiside yanlız kalmamış olurMerhaba Arkadaşlar,
38 yaşımdayım,ilk çocuğumu 21 yaşımda dğurdum şimdi delikanlı oldu..ve bu yaşımda 2.çocuğu düşünüyorum.
dez avantajlarımın farkındayımbenimle benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
şansım ne kadar bilmiyorum hiç
Çok şükür kuzunun tek sıkıntısi olmasındq bende bi çocuk dr arastiriyorum devamli takip edeceği kalça çıkıkligi için goturecem bakalım bi yeri tavsiye ettller senin dr varmı
Kesinlikle dene derim ilk çocuk gibi olmuyor daha bilinçli daha doya doya vakit geçiriliyor abiside yanlız kalmamış olur
Maşallah ne guzel ya dun kanama oldu bugun kesildi yine off allahim ya anlamadim ne bu ya adet mi oluyorum ne kanamasi bu
Evet uzun sure sagiyorum canim anca geliyor40 dk sagdim 200 cc cikarttim.genelde max 125 cikariyorum, makinaya bagliyorum ben bunu, avent kullaniyorum ben sen ne kullaniyorsun? 10 dk cok iyiymis.
Kayinvalidem bakacak benim de, annem de istiyordu cok ama onceligi ona verdi, artik ikinciye o bakar. Annem de baksa farketmez ki sonucta bizim gibi olamazlar,artik aksamlari, hafta sonlari hasret giderecegiz.
Of ayneeen40 dk sagdim, gogus uclarim makinaya sigmaz oldu sonunda.
Off hic sorma,birakmak cok zor olacak. hayatim boyunca bunun vicdan azabini yasayacagim sanirim, dun bi suru guldu bana, agu yapti cok mutluydu. Baskasiyla yasayacak bu mutluluklari minigim
bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artıkgitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??
bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artıkgitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?