Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lansinoh kullanıyorum canım 2li olanı . Hiç canımı yakmıyor çok memnunum. 10 dk dan sonra damla damla geliyor sıkılıyorum o yüzden bırakıyorum ama pes etmicem artık
Of ayneeen (( benimki de agu yapmaya bakıp tepki vermeye basladı. Hayat zor üstelik annem de bakamıcak benim cok üzülüyorum. Bazen emzirirken aglıyorum resmen sevgimden
Bende 1 hafta sonra muayene gidicem sezeryana doğum yaptım. Biraz Özel olacak ama ağda yaptırmak istiyorum bi sıkıntı olur mu sizler yaptınız mı?
bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artık gitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??
Ben de damla damlaya gecince birakiyorum.keske ben de ondan alsaydim, tekli benimki ustelik.philips daha iyidir diye dusundum ama yanilmisim
Ben de damla damlaya gecince birakiyorum.keske ben de ondan alsaydim, tekli benimki ustelik.philips daha iyidir diye dusundum ama yanilmisim
Tek hız ayarı vardı benim kullandığım aventin can yakıcıydı lansinoh ta hem hız ayarı hemde çekiş tarzı ayarı var minimum da kullanıyorum göğüslerim acımasın diye çünkü bebeğim çok kuvvetli çekiyor yara olmaması için elimden geleni yaptım çok şükür olmadı
Kızlar bu smeear testi yapılması gereken bir şey mi idi ben de kırk im çıkınca muayene ye gidemedim
38 günlük ken gitmiştim beyaz akintim var diye o zaman dr fitil vermişti
Tekrar gitmemistim
Canim ben dogum yaptim sanirim aradan 10 gun gecti o bolgeye degdirmeden agdaya gittim cunku bende muthis kasinti baslamisti vajina dudaklarinda saniyodumki jiletten o killar agdaya cekilince rahat olurum ddm. Megersem mantar olmusum kasintim oyuzdenmis..simdide cok enterasan genital bolgemde cok seyrek killar ciktii 2.ayima girdim az killar var nedense..hanimlar ozur dileyerek normal dogum yapanlar ozel bolgenizi hangi yolla temizlediniz kac gun sonra.dikislerim yapistirma.
Canim simirtesti cok onemliymis bende bilmiyodum 40im cikinca yaptirdim..Canim yaa o akinti bendede var hatta sanki sogan gb kokuyo inankii dr.gitmeye biktim artik o catala cik bacaklarini ac spekulum denen alet vs...o akinti ne olabilir saglik ocagindaki dr.desem uygun bisey yazarmi sizce yaaa inanin artik kadin dogum doktoruna gitmek isteiyorum..Cok psikolojim bozuldu,esimle cinsel birliktelikte bile kasiyorummm ve canim cokkk aciyooooKızlar bu smeear testi yapılması gereken bir şey mi idi ben de kırk im çıkınca muayene ye gidemedim
38 günlük ken gitmiştim beyaz akintim var diye o zaman dr fitil vermişti
Tekrar gitmemistim
Doktorum bana hicbirsey vermemisti. .sadece su..ama yapistirma degil dikisti benim kaynado cok sukurhanimlar ozur dileyerek normal dogum yapanlar ozel bolgenizi hangi yolla temizlediniz kac gun sonra.dikislerim yapistirma.
hanimlar ozur dileyerek normal dogum yapanlar ozel bolgenizi hangi yolla temizlediniz kac gun sonra.dikislerim yapistirma.
Ben geçen kaynanama bıraktım işim vardı çok kötü oldum ağlama krizine girdim allahım kimseyi yavrusundan ayırmasınOyy çok uzun süre sağıyorsun bende süremı uzatayım bari. Bakıcı mi bakıcak canım bebeğine ? Benim annem bakicak her ne kadar annemde olsa üzülüyorum yinede dediğin gibi agulardan mahrum kalıcaz
Arkadaşlar süt sagma makinanın markası ne acitmiyormu benimki çok kötü uclari zaten yara daha kötü oluyorEvet uzun sure sagiyorum canim anca geliyor 40 dk sagdim 200 cc cikarttim.genelde max 125 cikariyorum, makinaya bagliyorum ben bunu, avent kullaniyorum ben sen ne kullaniyorsun? 10 dk cok iyiymis.
Kayinvalidem bakacak benim de, annem de istiyordu cok ama onceligi ona verdi, artik ikinciye o bakar. Annem de baksa farketmez ki sonucta bizim gibi olamazlar,artik aksamlari, hafta sonlari hasret giderecegiz.