• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadaşlar.iki çocuklu anneler,yetişebiliyor musunuz ikisine de.benim resmen kamburum çıktı,ondan diğeri koşuştururken.yorgun vs elbet geçici,ama vicdanen hiç huzurlu değilim.iki yaşında kızım var,sanki ona çok haksızlık ettim gibi geliyor ;( sizde durumlar nasıl

Lansinoh kullanıyorum canım 2li olanı . Hiç canımı yakmıyor çok memnunum. 10 dk dan sonra damla damla geliyor sıkılıyorum o yüzden bırakıyorum ama pes etmicem artık

Ben de damla damlaya gecince birakiyorum.keske ben de ondan alsaydim, tekli benimki ustelik.philips daha iyidir diye dusundum ama yanilmisim

Of ayneeen :KK43:(( benimki de agu yapmaya bakıp tepki vermeye basladı. Hayat zor üstelik annem de bakamıcak benim :KK43: cok üzülüyorum. Bazen emzirirken aglıyorum resmen sevgimden:KK43:

Canimm ya ben de agliyorum bazen birakip gitmenin mutsuzlugundan, bazen de boyle bir seyi yasamanin mutlulugundan. Senin kim bakcak ve ne zaman basliyorsun?

Bende 1 hafta sonra muayene gidicem sezeryana doğum yaptım. Biraz Özel olacak ama ağda yaptırmak istiyorum bi sıkıntı olur mu sizler yaptınız mı?

Ben kendim yaptim korkak korkak, dikislere bisi olacak diye

bizim kırkımız çıktı şükür, doktorum kırk bitince ilişkiye girmeden gel demişti ama pazartesiye dek yokmuş ve ben kocişi durduramıyorum artık :oops: gitmek şart mı acaba? Doktor görmekten bıktım zaten 9 ay boyunca. Neye bakılıyor? Bir de sezeryan olanlara da vajinal muayene yapılıyor mu, bilgisi olan??

Yapildi benim, smear testi de alindigi icin genellikle yapiliyor.

Slm benimde iki yasinda bir kziim var bnmde erken oldu malesef 1 bucuk aylik oglum oldu cok zorlaniyorum ikisinede bakıyorum aallaha sukur yani kziima karsi bi vicdan azabi cekmiyorum ama neredeyse kendime vakit ayiramaz oldum hamile oldugumu ogrendigimde cok aglamistim kizima nasil bakicam diye ama birazda olumli düşünmek llazimdimi iki si biranda büyüyecek allah izin verirse allah baska dert vermesn

Kızlar bu smeear testi yapılması gereken bir şey mi idi ben de kırk im çıkınca muayene ye gidemedim
38 günlük ken gitmiştim beyaz akintim var diye o zaman dr fitil vermişti
Tekrar gitmemistim

Ben de damla damlaya gecince birakiyorum.keske ben de ondan alsaydim, tekli benimki ustelik.philips daha iyidir diye dusundum ama yanilmisim

Canım bende biberonları philips avent tercih ettim ama sağma makinası olarak Cidden lansinoh çok iyi. Avent te kullandım deneme amaçlı tanıdığındı inan lansinoh çok daha iyi geldi bana

Tek hız ayarı vardı benim kullandığım aventin can yakıcıydı lansinoh ta hem hız ayarı hemde çekiş tarzı ayarı var minimum da kullanıyorum göğüslerim acımasın diye çünkü bebeğim çok kuvvetli çekiyor yara olmaması için elimden geleni yaptım çok şükür olmadı

Tek hız ayarı vardı benim kullandığım aventin can yakıcıydı lansinoh ta hem hız ayarı hemde çekiş tarzı ayarı var minimum da kullanıyorum göğüslerim acımasın diye çünkü bebeğim çok kuvvetli çekiyor yara olmaması için elimden geleni yaptım çok şükür olmadı

Benimkinde 3 kademe var ama pek farklari yok. Var olan sutu cekmek icin o kadar ugrasilmasi cok kotu, bosuna para kaybiymis :KK43: ise baslarken lansinoh cift tarafli alacagim, yoksa tum vaktim sut odasinda gecer

Kızlar bu smeear testi yapılması gereken bir şey mi idi ben de kırk im çıkınca muayene ye gidemedim
Tekrar gitmemistim

Yapilsa iyi olur, bir sey varsa onlem alinir.

hanimlar ozur dileyerek normal dogum yapanlar ozel bolgenizi hangi yolla temizlediniz kac gun sonra.dikislerim yapistirma.

hanimlar ozur dileyerek normal dogum yapanlar ozel bolgenizi hangi yolla temizlediniz kac gun sonra.dikislerim yapistirma.
Canim ben dogum yaptim sanirim aradan 10 gun gecti o bolgeye degdirmeden agdaya gittim cunku bende muthis kasinti baslamisti vajina dudaklarinda saniyodumki jiletten o killar agdaya cekilince rahat olurum ddm. Megersem mantar olmusum kasintim oyuzdenmis..simdide cok enterasan genital bolgemde cok seyrek killar ciktii 2.ayima girdim az killar var nedense..

Tekrar gitmemistim
Canim simirtesti cok onemliymis bende bilmiyodum 40im cikinca yaptirdim..Canim yaa o akinti bendede var hatta sanki sogan gb kokuyo inankii dr.gitmeye biktim artik o catala cik bacaklarini ac spekulum denen alet vs...o akinti ne olabilir saglik ocagindaki dr.desem uygun bisey yazarmi sizce yaaa inanin artik kadin dogum doktoruna gitmek isteiyorum..Cok psikolojim bozuldu,esimle cinsel birliktelikte bile kasiyorummm ve canim cokkk aciyoooo

Arkadaşlar hamilelikte hemoroid olmuştum ama ağrım vs yoktu.şimdi dünden beri müthiş ağrım var huzursuzluk var.oturup bebeğimi emzirmek işkenceye döndü çünkü oturamıyorum.evde neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ;(

Oyy çok uzun süre sağıyorsun bende süremı uzatayım bari. Bakıcı mi bakıcak canım bebeğine ? Benim annem bakicak her ne kadar annemde olsa üzülüyorum yinede dediğin gibi agulardan mahrum kalıcaz
Ben geçen kaynanama bıraktım işim vardı çok kötü oldum ağlama krizine girdim allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın

Evet uzun sure sagiyorum canim anca geliyor :KK43: 40 dk sagdim 200 cc cikarttim.genelde max 125 cikariyorum, makinaya bagliyorum ben bunu, avent kullaniyorum ben sen ne kullaniyorsun? 10 dk cok iyiymis.
Kayinvalidem bakacak benim de, annem de istiyordu cok ama onceligi ona verdi, artik ikinciye o bakar. Annem de baksa farketmez ki sonucta bizim gibi olamazlar,artik aksamlari, hafta sonlari hasret giderecegiz.
Arkadaşlar süt sagma makinanın markası ne acitmiyormu benimki çok kötü uclari zaten yara daha kötü oluyor

Back