Canim benim bebisin indigini dun ogrendim belli olmuyor yani bol bol comel kalk hareket etMerhaba hatunlar! Bende eylul annesiyim. Iş yogunlugundan size hic yazamadim ama firsat buldukca takip ettim. Simdi izinde oldugum icin surekli okuoorm sizleri. 38+2 deyim bende. Bebek hala yukarda, sanci falanda yok.. Evde olunca bu durumu cok kafaya takioorm sanirim. Bilioorm aranizda 40 lari dolduranlar var. Bende normal istioorm. Ilk gebeligim sezeryan olmak hic istemioorm. Suni sanciyi bile dusunuorm. Calistigim hastaneye muayene oluoorm ama suni sancida kullanilan bi fitil hastanede yokmus. Hic muayene olmadigim devlet hastanesinde suni sanciyla dogumu dusunur oldum. Kafamda deli sorular anlayacaginiz! Sizlerin fikirlerini almak istioorm. Bebegin olcumleri guzel cikioo. Kafaya takmak icin cok mu erken??
Tamamen ayni durumdayiz benimde sat aralik 15i 21 siye hesapldik 24 une kadar yolu var dedi insallah cok bekletmezler kuzulaeCanım bana bayramdan önce Bebeğini almaya çalışıyor gibi geldi tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın. Ama mesela benim satım 15 Aralık. Ordan hesaplayınca 21 Eylül yapıyo ama benim doktorum 24 Eylül diye hesaplıyor. Ve 24 Eylül'den sonra hala doğurmazsam yakın takiple bekleyecek. Fakat hem ikimiz hem de hepimiz için duam Rabbim günlerimiz dolmadan yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Stresi bile yetiyor. Bence sende içine sinen neyse onu yap. Bu senin doğumun doktorunun değil sonuçta.
Tamamen ayni durumdayiz benimde sat aralik 15i 21 siye hesapldik 24 une kadar yolu var dedi insallah cok bekletmezler kuzularCanım bana bayramdan önce Bebeğini almaya çalışıyor gibi geldi tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın. Ama mesela benim satım 15 Aralık. Ordan hesaplayınca 21 Eylül yapıyo ama benim doktorum 24 Eylül diye hesaplıyor. Ve 24 Eylül'den sonra hala doğurmazsam yakın takiple bekleyecek. Fakat hem ikimiz hem de hepimiz için duam Rabbim günlerimiz dolmadan yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Stresi bile yetiyor. Bence sende içine sinen neyse onu yap. Bu senin doğumun doktorunun değil sonuçta.
Bir çoğumuz aynıyız canım suni Sancı alıp almamakla kararsızlık yaşıyoruz Cumartesi benim günüm doluyor büyük ihtimalle 1 hafta daha bekleticegini Bayram'ın 4.günü nöbetçiymiş o gün suni sancıyla dogumu başlatacağını düşünüyorum merakla bekliyorumKızlar, yarın 40 haftam doluyor, doktora gidecem, doktor geçen gittiğimde 1 hafta daha bekleriz demişti, 1 hafta sonra da bayram haftasına denk geliyor, nişan su ağrı sancı olmadan suni sancı alsam olur mu sizce? stres panik oldum ya, sormadım ama bayramda hastanede bulunmaz sanki millet
Benim hala yalanciktan sancilar var :-/ cok yorma kendini doguma girersen yarin falan enerji lazimstabil durum belde hafif ağrı var aşşaya doğru akşamki gibi çekmeler kasılmalar oldu saat başı ama dayanılmaz bir ağrı yok nişan su yok salondaki halıyı sildim bugün eee dedim aşşaki gelin duvar sildi gitti doğumadedim bende yapayım bakem evi sildim süpürdüm banyoları temizledim duş aldım şuanda aşırı bişey yok ama yaklaştığımı hissediyorum
Evet canimDoğum öncesiyle aynı mı canım?
MerhabaArkadaşlar merhaba. Topiği okudum doğum yapan annelerimize gözün aydın bebeği kövezde olup,doğumu bekleyenler de sağ selamet kavuşurlar meleklerine inşallah.. Baktığım kadarıyla çoğu anneler bebekelrini erken zamanda almış kucaklarına benmde tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim yardıma çok ihtiyacm var. Ben 35 haftalık gebeyim her hafta bebeğim iyi çıkarken geçen hafta ultrasonda baş çevresi küçük çıktı. Hemen büyük bi hastaneye gittim orda da gelişimi iyi fakat suyumun sınırda olduğu söylendi iki gün hastane de yattım ardından suyum yine sınırda olmasına rağmen taburcu edildim. Kafam allak bullak oldu. Ve 1 cm de açılmam vardı.
Eve geldim ama aklım hep bebeğimde ya suyu iyice azaldıysa ya bişey olursa diye. Geçen gece lavaboya girince çok afedersiniz baya idrarım aktı acaba farketmeden suyum mu geldi dedim. Ve kafayı yemek üzereyim hastane çok uzak ve haftaya eandevum var. O gelen idrarla beraber su olabilir mi ? Bilgisi olan nolur cevap versin
Teşekkür ederim. Vajinal ultrason dan bakmaya pek sıcak bakmadı ben de bekleme taraftarıydım açıkçası bekleyeceğim artık çaresiz inşallah sorun çıkmaz
Evet canim
Benimde sat 15 aralık canım sancılarımn gelmesini bekliyorum bende sıcak suyla duşa giriyorm sürekli belime falan tutuyorum iş yapıyorum inş m dogum sncılarımz bir an önce başlar hepimizinCanım bana bayramdan önce Bebeğini almaya çalışıyor gibi geldi tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın. Ama mesela benim satım 15 Aralık. Ordan hesaplayınca 21 Eylül yapıyo ama benim doktorum 24 Eylül diye hesaplıyor. Ve 24 Eylül'den sonra hala doğurmazsam yakın takiple bekleyecek. Fakat hem ikimiz hem de hepimiz için duam Rabbim günlerimiz dolmadan yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Stresi bile yetiyor. Bence sende içine sinen neyse onu yap. Bu senin doğumun doktorunun değil sonuçta.
39'un içindeyim.Senin kaçıncı haftan
Cnm benm de yarin sabah kismetse. Bugun agdaya gittim agda sonrasi kahverengi lekelenme oldu doktor hemen cagirdi nstye girdim bebege bakti sorun gorunmuyor sabaha kadar bekliyoruz dedi gonderdi. Suan derimi hassastir nedir hep tahris olduKizlar alakasız olabilir ama cuma sezeryan olacağım. Agdaya gitmemin sakincasi olur mu? Bir de doğumdan sonra sütün hemen gelmesi icin yapmamiz gereken bir sey var mi sezeryandan önce?
Bu gece nasil gececek degil mi Allah senin de yardmcin olsn arkadasim benim de genel anestezi ikinci dogumum ama korku hep varbenimde yarin sezeryan var kizlar. genel anesteziyle olcam insallah
Benim eşle de sıkıntım var da neyse... Arkamda durmuyor. Başka bir konu olsa kızar ailesine. Benimle ilgili bir konuda ağzını açamaz, korkar.Aynen öyle frekanslar tutmadi eaimle ne kadar tutuyorsa onlarla da o kadar tutmuyor iste. Napalım eşim var yavrum benim o bana ben bebisime bakarim.
Seninle aramızda 3 gün var doğumda :) tabi günler tutarsa :) benim de 27'si.Tam olarak sormak istediğimi anlayıp cevaplamışsın :)) teşekkürler canım
Canım ben şimdi geldim doktordan ekimin başına kadar bekleriz dedi. Sezeryan istersen yarın alayım dedi. Ama ben normal doğum istediğim için beklicez. Nst de sancılarım çıktı, açılman varsa seni hastaneye doğuma yollicam dedi. Tabi bende bir heyecan :):):):) sonra hiç açılmam olmadığı için eve yolladıTamamen ayni durumdayiz benimde sat aralik 15i 21 siye hesapldik 24 une kadar yolu var dedi insallah cok bekletmezler kuzulae
Canım inşaAllah başlar ve açılmamız da olurBenimde sat 15 aralık canım sancılarımn gelmesini bekliyorum bende sıcak suyla duşa giriyorm sürekli belime falan tutuyorum iş yapıyorum inş m dogum sncılarımz bir an önce başlar hepimizin
Loğusa şerbetini neli yapacaksın?Ay ben hergün yıkan fön cek evi derle bavula bak. Bi gün yapmıcam kesin o gün dogururum. Bu arada şohusa serbeti için bardak bulamadım bi o eksik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?