Ben de 38+3'teyim.Merhaba hatunlar! Bende eylul annesiyim. Iş yogunlugundan size hic yazamadim ama firsat buldukca takip ettim. Simdi izinde oldugum icin surekli okuoorm sizleri. 38+2 deyim bende. Bebek hala yukarda, sanci falanda yok.. Evde olunca bu durumu cok kafaya takioorm sanirim. Bilioorm aranizda 40 lari dolduranlar var. Bende normal istioorm. Ilk gebeligim sezeryan olmak hic istemioorm. Suni sanciyi bile dusunuorm. Calistigim hastaneye muayene oluoorm ama suni sancida kullanilan bi fitil hastanede yokmus. Hic muayene olmadigim devlet hastanesinde suni sanciyla dogumu dusunur oldum. Kafamda deli sorular anlayacaginiz! Sizlerin fikirlerini almak istioorm. Bebegin olcumleri guzel cikioo. Kafaya takmak icin cok mu erken??
Doktr bana ilk olarak ilişki dedi bi kerede tekrarladı bunu sonra merdiven in çık yürüyüş yap dediCanım inşaAllah başlar ve açılmamız da olurbenim sancım çıktı nst de ama açılmam yok hurma yiyorum sıcak suda oturuyorum hareket ediyorum daha ne yapılır bilmiyorum.
Amin. Allah hepimizi bi avaz da kurtarır inşallah. Benim bebeğim için dün 3000-3200 arası dedi doktorum. Çatıya indiği için tam ölçüm yapılamıyormuş.Slm hanimlar.bende 38+1'im.sata gore 30 eylul dogumum.ama istersem bu cumartesi sezaryana alacagini soyledi drum.sizin bebekleriniz kac kilo suan? Rabbim hepimize kolaylik versin inş.
Peki Epidural açıklık kaç santimken yapılıyorBu benim 2.dogumum olacak.ilkini 40 hafta bittiginde normal epidural dogum yapmistim.
Loğusa şerbetini neli yapacaksın?
Ay cok yakınız beni de ailem aglattı bugun hergün dogurmadınmı die arıya arıya stresse soktular beniKızlar, yarın 40 haftam doluyor, doktora gidecem, doktor geçen gittiğimde 1 hafta daha bekleriz demişti, 1 hafta sonra da bayram haftasına denk geliyor, nişan su ağrı sancı olmadan suni sancı alsam olur mu sizce? stres panik oldum ya, sormadım ama bayramda hastanede bulunmaz sanki millet
Bir çoğumuz aynıyız canım suni Sancı alıp almamakla kararsızlık yaşıyoruz Cumartesi benim günüm doluyor büyük ihtimalle 1 hafta daha bekleticegini Bayram'ın 4.günü nöbetçiymiş o gün suni sancıyla dogumu başlatacağını düşünüyorum merakla bekliyorum
Canım allah yardımcın olsun :)benimde yarin sezeryan var kizlar. genel anesteziyle olcam insallah
Şimdi noldu yani öle beklionuz mu ???Canım ben şimdi geldim doktordan ekimin başına kadar bekleriz dedi. Sezeryan istersen yarın alayım dedi. Ama ben normal doğum istediğim için beklicez. Nst de sancılarım çıktı, açılman varsa seni hastaneye doğuma yollicam dedi. Tabi bende bir heyecan :):):):) sonra hiç açılmam olmadığı için eve yolladıo kısmı da hüsrandı
Canımm sağlıkla elinize alın. Darısı basımıza. Bizim için de kokla yavrusuEveet, son hazırlıklar da tamam. Sabahki suni sancı seansına ve olası sezeryana hazırız artık. Tek sıkıntı uyuyamıyor oluşum. Tontik oğlum da çıkış kapısına doğru sağlam hamleler yapıp canımı yakıyor ama o kadar. Anca fragman zaten, kendiliğinden gösterime giremedi gittiinşallah suni sancı işe yarar, hayırlısı artık. Yarın en geç akşamüstü dünyamız değişicek kısmetse. 9 ocakta varlığından haberdar olduğumuz mis kokulumuza kavuşuyoruz nihayet. Bizim gebelik serüvenimiz yarın son buluyor. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu heyecanı ve mutluluğu.
Yarın bizde kavuşuyoruz inşallah sabah dokuzda alınacak hem yorgunluktan hem heyecandan uyku gelmiyorEveet, son hazırlıklar da tamam. Sabahki suni sancı seansına ve olası sezeryana hazırız artık. Tek sıkıntı uyuyamıyor oluşum. Tontik oğlum da çıkış kapısına doğru sağlam hamleler yapıp canımı yakıyor ama o kadar. Anca fragman zaten, kendiliğinden gösterime giremedi gittiinşallah suni sancı işe yarar, hayırlısı artık. Yarın en geç akşamüstü dünyamız değişicek kısmetse. 9 ocakta varlığından haberdar olduğumuz mis kokulumuza kavuşuyoruz nihayet. Bizim gebelik serüvenimiz yarın son buluyor. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu heyecanı ve mutluluğu.
Yarın bizde kavuşuyoruz inşallah sabah dokuzda alınacak hem yorgunluktan hem heyecandan uyku gelmiyor
Evet canım önceki doğumda sezeryandi mecbur buda öyle bugün sabah olmayacak gibi geliyor benim ilk doğum normaldi suyu bitti diye suni sancı vererek aldılar doğuma iki santime yakın açıklik var dediler sekiz saatin sonunda normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallahDirekt sezeryan mı olucaksın? Benim ortada hiç belirti yokken suni sancı almakla ilgili hala endişelerim var ama yine de deniycem
Amin canım benim teşekkür ederim rahatladım biraz :)Bence de hiç üzülme ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı kesesini görmüştük. Doktor kalp atışı için 8. Haftada gelmemizi söylemişti. O zaman duymuştuk.. Harika bir duygu Rabbim en kısa sürede sanada yaşatsın inşaAllah :)
Evet canım önceki doğumda sezeryandi mecbur buda öyle bugün sabah olmayacak gibi geliyor benim ilk doğum normaldi suyu bitti diye suni sancı vererek aldılar doğuma iki santime yakın açıklik var dediler sekiz saatin sonunda normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah
İlişki ve merdiven Çıkma açılmayı mi kolaylaştırıyormuş ???Doktr bana ilk olarak ilişki dedi bi kerede tekrarladı bunu sonra merdiven in çık yürüyüş yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?