• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba hatunlar! Bende eylul annesiyim. Iş yogunlugundan size hic yazamadim ama firsat buldukca takip ettim. Simdi izinde oldugum icin surekli okuoorm sizleri. 38+2 deyim bende. Bebek hala yukarda, sanci falanda yok.. Evde olunca bu durumu cok kafaya takioorm sanirim. Bilioorm aranizda 40 lari dolduranlar var. Bende normal istioorm. Ilk gebeligim sezeryan olmak hic istemioorm. Suni sanciyi bile dusunuorm. Calistigim hastaneye muayene oluoorm ama suni sancida kullanilan bi fitil hastanede yokmus. Hic muayene olmadigim devlet hastanesinde suni sanciyla dogumu dusunur oldum. Kafamda deli sorular anlayacaginiz! Sizlerin fikirlerini almak istioorm. Bebegin olcumleri guzel cikioo. Kafaya takmak icin cok mu erken?? :KK43:
Ben de 38+3'teyim.

Canım inşaAllah başlar ve açılmamız da olur :KK43: benim sancım çıktı nst de ama açılmam yok :KK43::KK43::KK43: hurma yiyorum sıcak suda oturuyorum hareket ediyorum daha ne yapılır bilmiyorum.
Doktr bana ilk olarak ilişki dedi bi kerede tekrarladı bunu sonra merdiven in çık yürüyüş yap dedi o_O

Slm hanimlar.bende 38+1'im.sata gore 30 eylul dogumum.ama istersem bu cumartesi sezaryana alacagini soyledi drum.sizin bebekleriniz kac kilo suan? Rabbim hepimize kolaylik versin inş.

Slm hanimlar.bende 38+1'im.sata gore 30 eylul dogumum.ama istersem bu cumartesi sezaryana alacagini soyledi drum.sizin bebekleriniz kac kilo suan? Rabbim hepimize kolaylik versin inş.
Amin. Allah hepimizi bi avaz da kurtarır inşallah. Benim bebeğim için dün 3000-3200 arası dedi doktorum. Çatıya indiği için tam ölçüm yapılamıyormuş.

Sa kızlar keyıfler iyidir inş ...,benim kız 1haftalık oldu şükür :)sarılık oldu atlattı fototerapimgordu ,ilk ıkı gun sütüm gelmedi ama sonra şükür çok iyi ,kucağa alıştı gibi ama bunu nasıl engellerim bilmiyorum ...
:)küçük tırtılım çok tatlı kızlar ya ,memeyle kavga ediyor yalıyor keyif yapıyor ,sonra emiyor :)
1,5saatte bir cırlayıp uyanıyor ,meme için ..
Kızlar ,doğurmayanlar ,rabbim bir avazda kurtarsın ...,
Doğuranlar paylaşımlar nirdeee :)bebişler çokmu yaramaz

Dünki kontrolde 3600 cikti kilosu.bu yüzden ayin 19 da sezaryan icin gun verdi.ben hala düsunuyorum ne yapsam diye.ilki normaldi ama dogumda cok fazla iç dikişim vardi zor toparlandim.

Eveet, son hazırlıklar da tamam. Sabahki suni sancı seansına ve olası sezeryana hazırız artık. Tek sıkıntı uyuyamıyor oluşum. Tontik oğlum da çıkış kapısına doğru sağlam hamleler yapıp canımı yakıyor ama o kadar. Anca fragman zaten, kendiliğinden gösterime giremedi gitti :63: inşallah suni sancı işe yarar, hayırlısı artık. Yarın en geç akşamüstü dünyamız değişicek kısmetse. 9 ocakta varlığından haberdar olduğumuz mis kokulumuza kavuşuyoruz nihayet. Bizim gebelik serüvenimiz yarın son buluyor. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu heyecanı ve mutluluğu. :KK200::KK200::KK200:

Loğusa şerbetini neli yapacaksın?

Normal kohusa sekeri alcAm onda zaten herssy var içinde hacıbekirdekinden. Karanfil kabuk tarcın o kadar bu arada kadeh buldum bugün çok güzell:)

Kızlar, yarın 40 haftam doluyor, doktora gidecem, doktor geçen gittiğimde 1 hafta daha bekleriz demişti, 1 hafta sonra da bayram haftasına denk geliyor, nişan su ağrı sancı olmadan suni sancı alsam olur mu sizce? stres panik oldum ya, sormadım ama bayramda hastanede bulunmaz sanki millet
Ay cok yakınız beni de ailem aglattı bugun hergün dogurmadınmı die arıya arıya stresse soktular beni :(

Bir çoğumuz aynıyız canım suni Sancı alıp almamakla kararsızlık yaşıyoruz Cumartesi benim günüm doluyor büyük ihtimalle 1 hafta daha bekleticegini Bayram'ın 4.günü nöbetçiymiş o gün suni sancıyla dogumu başlatacağını düşünüyorum merakla bekliyorum

Cmt bnm de dolmuş olcak satımız aynı cnmmm. Ve dr ne alakaysa o güne cagırdı. Cuma git dio arkadaslar dolmada bilemedim napsamm hareketleri falan yerinde bebişin. Ama aynı hFtafa olanları h iç biişi yoksa suniye alan dr lar var. Hatta suyunu bile dr patlataaan. Kafam allak bulşakkk

benimde yarin sezeryan var kizlar. genel anesteziyle olcam insallah :KK43:
Canım allah yardımcın olsun :)

Canım ben şimdi geldim doktordan ekimin başına kadar bekleriz dedi. Sezeryan istersen yarın alayım dedi. Ama ben normal doğum istediğim için beklicez. Nst de sancılarım çıktı, açılman varsa seni hastaneye doğuma yollicam dedi. Tabi bende bir heyecan :):):):) sonra hiç açılmam olmadığı için eve yolladı :KK43::KK43::KK43: o kısmı da hüsrandı :KK43::KK43::KK43:
Şimdi noldu yani öle beklionuz mu ???

Eveet, son hazırlıklar da tamam. Sabahki suni sancı seansına ve olası sezeryana hazırız artık. Tek sıkıntı uyuyamıyor oluşum. Tontik oğlum da çıkış kapısına doğru sağlam hamleler yapıp canımı yakıyor ama o kadar. Anca fragman zaten, kendiliğinden gösterime giremedi gitti :63: inşallah suni sancı işe yarar, hayırlısı artık. Yarın en geç akşamüstü dünyamız değişicek kısmetse. 9 ocakta varlığından haberdar olduğumuz mis kokulumuza kavuşuyoruz nihayet. Bizim gebelik serüvenimiz yarın son buluyor. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu heyecanı ve mutluluğu. :KK200::KK200::KK200:
Canımm sağlıkla elinize alın. Darısı basımıza. Bizim için de kokla yavrusu

mübarek zilhicce ayının hürmetine birbirimize dua edelim kızlar, hayırlı uygun bir vakitte hem kendi sağlığımıza hem meleklerimizin sağlığına bir şey olmadan göz açıp kapayıncaya kadar kuş gibi doğum yapmayı nasip etsin yaradan, bol bol verimli sütlerimiz olsun inş.

Yarın bizde kavuşuyoruz inşallah sabah dokuzda alınacak hem yorgunluktan hem heyecandan uyku gelmiyor

Direkt sezeryan mı olucaksın? Benim ortada hiç belirti yokken suni sancı almakla ilgili hala endişelerim var ama yine de deniycem
Evet canım önceki doğumda sezeryandi mecbur buda öyle bugün sabah olmayacak gibi geliyor benim ilk doğum normaldi suyu bitti diye suni sancı vererek aldılar doğuma iki santime yakın açıklik var dediler sekiz saatin sonunda normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah

sade kahve sade kahve kaçıncı haftadasın? ya ben de senin gibi düşünüyorum, her türlü sezeryan cepte zati(inş. gerek kalmaz da) suni sancı ve epidurali deneyip olmazsa sezeryane evet deme düşüncesindeyim. Yarın 40 haftam doluyor, doktor ilk doğumun her şey normal seyrinde 1 hafta daha bekleriz, olmazsa artık suniyle deneriz dedi.

Suni sancıyla normal doğum yapan biri yaşasınnn :KK9::KK9:umudum arttı sağol. Kolaycacık al inş bebişini kucağına.
Evet canım önceki doğumda sezeryandi mecbur buda öyle bugün sabah olmayacak gibi geliyor benim ilk doğum normaldi suyu bitti diye suni sancı vererek aldılar doğuma iki santime yakın açıklik var dediler sekiz saatin sonunda normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Back