• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorum :63:
Canim ben turkiyede degilim gercekten insani hayrete dusuruyolar tr deki dogum doktorlari halbuki 42 haftaya kadar beklene bilir bi sorun olmadikca Allah yardimcin olsun:)

yattım uyudum biraz şimdi daha iyiyim sanki belimin solu sızlıyor hafiften kasılmalar var ama okadar sık değil bilmem artık hayırlısı eşimde panik oldu yalnız her hareketime noldu noldu pozisyonunda sanki hemen çıkacak sanıyor herhalde:rolleyes:
bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olucak durum:KK51:
Naptin ne ettin son durum ne?

Geçmiş olsun Allah size bagislasin bebeğinizi canim.
Epiduralden memnun kaldın mı tavsiye eder misin ? Ben de düşünüyorum da nasip olursa.
canım çok geç cevap yazıyorum.benim oğluşumun uykuyla arası pek hoş değil ne yazık ki:S epiduralden mennun kalınmıycak gibi değil ki okadar sancıdan sonra kurtuluş gibi geldi bana.ben herkese tavsiye ederim.

Ne sikintin oldu canim bende epidural normal istiyorum tecrubeni paylasirmisin? Gozun aydin bu arada Darisi bize..
canım epiduralde sıkıntı olmadı meraklanmayın sadece benim oğluş 2 gün boyunca hiç uyumadı uykusuz,yorgun,dikişlerin acısı,gögüs uçlarının çatlayıp kanaması derken hayattan soğudum resmen:) epidurale gelince tek sıkıntısı doğumdan sonra 2 saat falan ayaklarım uyuşuktu yürüyemedim sonrada geçti zaten.

Merhaba hatunlar! Bende eylul annesiyim. Iş yogunlugundan size hic yazamadim ama firsat buldukca takip ettim. Simdi izinde oldugum icin surekli okuoorm sizleri. 38+2 deyim bende. Bebek hala yukarda, sanci falanda yok.. Evde olunca bu durumu cok kafaya takioorm sanirim. Bilioorm aranizda 40 lari dolduranlar var. Bende normal istioorm. Ilk gebeligim sezeryan olmak hic istemioorm. Suni sanciyi bile dusunuorm. Calistigim hastaneye muayene oluoorm ama suni sancida kullanilan bi fitil hastanede yokmus. Hic muayene olmadigim devlet hastanesinde suni sanciyla dogumu dusunur oldum. Kafamda deli sorular anlayacaginiz! Sizlerin fikirlerini almak istioorm. Bebegin olcumleri guzel cikioo. Kafaya takmak icin cok mu erken?? :(

Bizim doguma basak hanim girdi o yuzden onunla devam ediyorum ama benim de doktorum anadolu yakasinda :)) yazarim sana istersen . biz 18 gunluk olduk cnm daha iyiyiz artik ama ben lohusa depresyonunu biraz agir yasiyorum aglamaktan helak oldum, eridim resmen
Canım ben de ilk doğumda yaşamıştım dertleşmek istersen özelden telefonunu yaz whatsapptan görüşelim

Kizlar alakasız olabilir ama cuma sezeryan olacağım. Agdaya gitmemin sakincasi olur mu? Bir de doğumdan sonra sütün hemen gelmesi icin yapmamiz gereken bir sey var mi sezeryandan önce?

Benimde yarin tam 41 hafta doluyor ve yarin suni sanci verilecek benimde ilk gebeligim doktor 41 bitene kadar bekleyecegim demisti ve de bekledi
Benim doktrda pazartesi izne ayrılıyomuş oyüzdenmi pazR 40 dolunca suni sancı vercem dedi bilmiyorum kabul etmeyi düşünmüyorum. Birde şeker yüklemesi yaptırmadıgım için 40 dolduktan sonra beklemesinin riskli oldugunu söyledi ne alaka bilmiyorumda

Kızlar dogum u olmamış bekleyenler é rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Biz kızımla kuvezden çıktık o gün ateslendi 39 u gördük sonra hastane ye götürdük damar yolu bulamadılar delik deşik ettiler yavrum u serum takamadilar gözlem altında yattık.
Ertesi gün çıktık ama isal oldu yawrum meğer ateşi o yüzden mis.
3 gündür isal sadece süt veriyorum çok sütum yok sagma makinasi ile sagmaktan göğsüm perişan oldu.
Maflor diye bi damla verdi doktor isal ı icin onu kullanıyorum henüz isal geçmedi

Kızlar dogum u olmamış bekleyenler é rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Biz kızımla kuvezden çıktık o gün ateslendi 39 u gördük sonra hastane ye götürdük damar yolu bulamadılar delik deşik ettiler yavrum u serum takamadilar gözlem altında yattık.
3 gündür isal sadece süt veriyorum çok sütum yok sagma makinasi ile sagmaktan göğsüm perişan oldu.
Maflor diye bi damla verdi doktor isal ı icin onu kullanıyorum henüz isal geçmedi

Geçmiş olsun :( minicik yavru neler atlattı
Başka hastaneye gidiyorsunuz di mi?

Arkadaşlar merhaba. Topiği okudum doğum yapan annelerimize gözün aydın bebeği kövezde olup,doğumu bekleyenler de sağ selamet kavuşurlar meleklerine inşallah.. Baktığım kadarıyla çoğu anneler bebekelrini erken zamanda almış kucaklarına benmde tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim yardıma çok ihtiyacm var. Ben 35 haftalık gebeyim her hafta bebeğim iyi çıkarken geçen hafta ultrasonda baş çevresi küçük çıktı. Hemen büyük bi hastaneye gittim orda da gelişimi iyi fakat suyumun sınırda olduğu söylendi iki gün hastane de yattım ardından suyum yine sınırda olmasına rağmen taburcu edildim. Kafam allak bullak oldu. Ve 1 cm de açılmam vardı.
Eve geldim ama aklım hep bebeğimde ya suyu iyice azaldıysa ya bişey olursa diye. Geçen gece lavaboya girince çok afedersiniz baya idrarım aktı acaba farketmeden suyum mu geldi dedim. Ve kafayı yemek üzereyim hastane çok uzak ve haftaya eandevum var. O gelen idrarla beraber su olabilir mi ? Bilgisi olan nolur cevap versin

Canım benim çok çok geçmiş olsun, artık hastalıklar sizden uzak olsun inş...

Canın ya çok üzüldüm inanki neler yaşadı ya yavrucagim allahım şifa versin canım kuru dut yap çok manyak süt yapıyor yarım lt kaynamis suyun içine bir avuç at 5dk kaynat altını kapat iliyinca yersin bide ısırgan otu yap allahım bol bol süt versin k

Back