• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sade kahve sade kahve kaçıncı haftadasın? ya ben de senin gibi düşünüyorum, her türlü sezeryan cepte zati(inş. gerek kalmaz da) suni sancı ve epidurali deneyip olmazsa sezeryane evet deme düşüncesindeyim. Yarın 40 haftam doluyor, doktor ilk doğumun her şey normal seyrinde 1 hafta daha bekleriz, olmazsa artık suniyle deneriz dedi.
40+2 deyiz canım. Başı büyük, daha fazla beklersen normal doğum şansını yitirirsin, suni sancıyla başlatalım dedi kabul ettik. Baş çevresi uygun olsaydı ben de beklerdim bikaç gün daha ama cesaret edemedim. Bir de bayram giriyo araya malum. Hakkımızda hayırlısı

Benim eşle de sıkıntım var da neyse... Arkamda durmuyor. Başka bir konu olsa kızar ailesine. Benimle ilgili bir konuda ağzını açamaz, korkar. :p
Ne varsa kendinde var anacim koca da olsa durmuyor arkanda bazen onun icin yeri geldi mi cemkireceksin seni uzenlerin yuzune yuzune ;)

Canım ben şimdi geldim doktordan ekimin başına kadar bekleriz dedi. Sezeryan istersen yarın alayım dedi. Ama ben normal doğum istediğim için beklicez. Nst de sancılarım çıktı, açılman varsa seni hastaneye doğuma yollicam dedi. Tabi bende bir heyecan :):):):) sonra hiç açılmam olmadığı için eve yolladı :KK43::KK43::KK43: o kısmı da hüsrandı :KK43::KK43::KK43:
Benim doktor catiya baktiginda iki parmak aciklik var dedi acilma o mu oluyor dedim yok dedi o kismini anlamadi. :-/ basina dokundum falan bile dedi mesela. Ama kasilma ve yalanci sanci disinda bende de birsey yok. Nstde sancim guzel cikmis cumartesi sabah gel dedi. Yoksa duruma gore doguma mi alcak? Senin bebis de ekimi beklemesin yahu.

Canim benim bebisin indigini dun ogrendim belli olmuyor yani bol bol comel kalk hareket et :KK66:

Senin takvime gore 5 gunun var ve seninde daha yeni mi inmis bebis? Bosuna panik yapioorm dimi? hareketliyim aslinda egilmeyeyim comelmeyeyim demiiorm ama daha inme zamani gelmedi o zaman.. yarin kontrolum var bakalim bi gelisme var mi?

Doktr bana ilk olarak ilişki dedi bi kerede tekrarladı bunu sonra merdiven in çık yürüyüş yap dedi o_O
Yürüyüş hep yapıyorum inşaAllah bir faydası olur. Allah biliyor ya normal doğum olsun diye ne kadar uğraşıyorum.

Normal kohusa sekeri alcAm onda zaten herssy var içinde hacıbekirdekinden. Karanfil kabuk tarcın o kadar bu arada kadeh buldum bugün çok güzell:)

Ay cok yakınız beni de ailem aglattı bugun hergün dogurmadınmı die arıya arıya stresse soktular beni :KK43:

Cmt bnm de dolmuş olcak satımız aynı cnmmm. Ve dr ne alakaysa o güne cagırdı. Cuma git dio arkadaslar dolmada bilemedim napsamm hareketleri falan yerinde bebişin. Ama aynı hFtafa olanları h iç biişi yoksa suniye alan dr lar var. Hatta suyunu bile dr patlataaan. Kafam allak bulşakkk

Canım allah yardımcın olsun :)

Şimdi noldu yani öle beklionuz mu ???
Aynen canım öyle bekliyoruz. Bir gelişme olursa aricaz telefon bekliyormuş her an öyle dedi.

Benim doktor catiya baktiginda iki parmak aciklik var dedi acilma o mu oluyor dedim yok dedi o kismini anlamadi. :-/ basina dokundum falan bile dedi mesela. Ama kasilma ve yalanci sanci disinda bende de birsey yok. Nstde sancim guzel cikmis cumartesi sabah gel dedi. Yoksa duruma gore doguma mi alcak? Senin bebis de ekimi beklemesin yahu.
Valla aynen bu şekilde devam ederse ekimin başına kadar beklicem. Ben 30. Haftamdan beri yalancı Sancı çekiyorum. Ama gerçeği nasıl olur bilmiyorum. Canım inşaAllah beklemez yaa.. Hamilelik takvimimiz bitecek nerdeyse

Senin takvime gore 5 gunun var ve seninde daha yeni mi inmis bebis? Bosuna panik yapioorm dimi? hareketliyim aslinda egilmeyeyim comelmeyeyim demiiorm ama daha inme zamani gelmedi o zaman.. yarin kontrolum var bakalim bi gelisme var mi?
Evet pazartesi doluyor gunum :) ben doktora kapi cam sildim evi temizledim nasil inmez ya dedim ama cati muayenesi sonrasi agrim oldu galiba o gece indi. Ultrasona girdim dun bebis yok gorunurde gercekten inmis :) ki burada birkac arkadasin dogum aninda girdigini de okudum ben ;)

Valla aynen bu şekilde devam ederse ekimin başına kadar beklicem. Ben 30. Haftamdan beri yalancı Sancı çekiyorum. Ama gerçeği nasıl olur bilmiyorum. Canım inşaAllah beklemez yaa.. Hamilelik takvimimiz bitecek nerdeyse
Bitmeden gelsin kerata ya. Doktor neye dayanip diyor ki ekimi bulur diye aciklik olmadigi icin mi acaba? Benim daha bir iki haftadir var belden beri olan sanci. Dogum sancisi kasiktan geliyomus. Hazir 9 gun tatil baba evde gel be oglum ya. Bak hala tepikliyo :-/

Cnm benm de yarin sabah kismetse. Bugun agdaya gittim agda sonrasi kahverengi lekelenme oldu doktor hemen cagirdi nstye girdim bebege bakti sorun gorunmuyor sabaha kadar bekliyoruz dedi gonderdi. Suan derimi hassastir nedir hep tahris oldu:KK43: bebe yagi surup duruyorum tertemiz oldu tabiki ama ne bileyim bir suru kosusturmaca yasadim doktorum alakasi vardir ya da yoktur demedi

Ben de korktum evet doğumu baslatir mi diye. Şükür sorun yokmus senin. Saglikla alirsin insallah yavrunu kucağına. Genel mi spinal mi olacaksın karar verdin mi?

Bitmeden gelsin kerata ya. Doktor neye dayanip diyor ki ekimi bulur diye aciklik olmadigi icin mi acaba? Benim daha bir iki haftadir var belden beri olan sanci. Dogum sancisi kasiktan geliyomus. Hazir 9 gun tatil baba evde gel be oglum ya. Bak hala tepikliyo :-/
Canım ben normal doğum istediğim için bekliyor. Yoksa doktora kalsa yarın doğurtacak sezeryanla. Ben istemem beklerim dedim.

Canım ben normal doğum istediğim için bekliyor. Yoksa doktora kalsa yarın doğurtacak sezeryanla. Ben istemem beklerim dedim.
Anladim tatlim da 5 gune gunun doluyor ya normalde ekime kadar neden uzarmis hani. Bende cok mecbur kalinmadigi surece sezeryan taraftari degilim. Bebegi sakin sakin dururken birden alinmasina kiyamam ya.

Sabah suni sanci ile dogum baslatilacak tam 41+0 oluyorum. Bu gece cok sancim var karnim surekli kasiliyor. Sanci sıklıgını saymak istemiyorum ne zaman saydiysam sancim kacti cunku. Sabah ola hayrola bakalim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Günaydın kızlarr..Bugün doğumu olan güzel anneler,Allah yardımcınız olsun,sağlıkla kavuşun bebişlerinize.Ben de yarın kavuşuyorum kızıma.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back