- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Bence ge
Bence gene de en yakın da görünün. Nolur nolmazArkadaşlar merhaba. Topiği okudum doğum yapan annelerimize gözün aydın bebeği kövezde olup,doğumu bekleyenler de sağ selamet kavuşurlar meleklerine inşallah.. Baktığım kadarıyla çoğu anneler bebekelrini erken zamanda almış kucaklarına benmde tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim yardıma çok ihtiyacm var. Ben 35 haftalık gebeyim her hafta bebeğim iyi çıkarken geçen hafta ultrasonda baş çevresi küçük çıktı. Hemen büyük bi hastaneye gittim orda da gelişimi iyi fakat suyumun sınırda olduğu söylendi iki gün hastane de yattım ardından suyum yine sınırda olmasına rağmen taburcu edildim. Kafam allak bullak oldu. Ve 1 cm de açılmam vardı.
Eve geldim ama aklım hep bebeğimde ya suyu iyice azaldıysa ya bişey olursa diye. Geçen gece lavaboya girince çok afedersiniz baya idrarım aktı acaba farketmeden suyum mu geldi dedim. Ve kafayı yemek üzereyim hastane çok uzak ve haftaya eandevum var. O gelen idrarla beraber su olabilir mi ? Bilgisi olan nolur cevap versin