2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bence ge
Bence gene de en yakın da görünün. Nolur nolmaz

Benim doktorum seker yuklemesine gerek gormedi 41 bitene kadarda bekledi herhangi bi riskdende bahsetmedi

Bende çok kaşınıyorum çok fena sürekli yağ sürmem lazım kıyafet dayanmıyor
Tuzlu su çok rahatlatıyor ben geceleri ancak tuzlu suda yatıp çıktıktan sonra uyuyabiliyorum. Hem açılmayı da hızlandırıyormuş ama bende şimdilik öyle bir etkisi olmadı

Ya canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorum
Canım senin gebelik takvimin doğruysa salı günü doluyo 40 haftan. Bebeğin gelişimine göre değil sata göre hesaplanıyor sonuçta.

Arkadaşlar bugün bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya ;,(

Hayırlı olsun, 6. Haftada duydum

Yok ne sakıncası olcak öecburen gidilio. Bnm yok ama yinede vardır belki hormonlardan yine cıkmış olabilir die gittim :)
Kizlar alakasız olabilir ama cuma sezeryan olacağım. Agdaya gitmemin sakincasi olur mu? Bir de doğumdan sonra sütün hemen gelmesi icin yapmamiz gereken bir sey var mi sezeryandan önce?

Suyla alakalı cnm. Azalabilir

Canım su olayı cok önemli. Uzakda olsa git 1 hafta bekleme. Önce dr unu ara durumu anlat berken dogum tehlikesi varsa önceden tedbir almış yavrununkorumuş olursunuz

Canım senin gebelik takvimin doğruysa salı günü doluyo 40 haftan. Bebeğin gelişimine göre değil sata göre hesaplanıyor sonuçta.
Dogru canm seninle aynıyız pazar 40 haftanın doldugunu söyledi doktr cuma günü tekrardan çagrdı gidicez bakalım ne yapıcam bilmiyorum kabul etsemmi suni sancıyı etmesemmi

Naptin ne ettin son durum ne?
stabil durum belde hafif ağrı var aşşaya doğru akşamki gibi çekmeler kasılmalar oldu saat başı ama dayanılmaz bir ağrı yok nişan su yok salondaki halıyı sildim bugün eee dedim aşşaki gelin duvar sildi gitti doğumadedim bende yapayım bakem evi sildim süpürdüm banyoları temizledim duş aldım şuanda aşırı bişey yok ama yaklaştığımı hissediyorum

Bebeğin hayırlı olsun moralini bozma ben 6+1 de vajinal muayene ile duydum ama Dr bugün duyamayabiliriz demişti normalde 7 haftalık gibi duyuluyor hatta 8 e kadar duyamayanlar oluyo inş salı günü duyarsınız ama merak etme daha erken ancak buyuyo annesi

Canım öncelikle tebrik ederim. Ben 7 . Haftalarda duymuştum. Sen tedirgin olma , rahat ol ki bebişin de rahat olsun

Dogru canm seninle aynıyız pazar 40 haftanın doldugunu söyledi doktr cuma günü tekrardan çagrdı gidicez bakalım ne yapıcam bilmiyorum kabul etsemmi suni sancıyı etmesemmi
Canım bana bayramdan önce Bebeğini almaya çalışıyor gibi geldi tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın. Ama mesela benim satım 15 Aralık. Ordan hesaplayınca 21 Eylül yapıyo ama benim doktorum 24 Eylül diye hesaplıyor. Ve 24 Eylül'den sonra hala doğurmazsam yakın takiple bekleyecek. Fakat hem ikimiz hem de hepimiz için duam Rabbim günlerimiz dolmadan yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Stresi bile yetiyor. Bence sende içine sinen neyse onu yap. Bu senin doğumun doktorunun değil sonuçta.

Kızlar, yarın 40 haftam doluyor, doktora gidecem, doktor geçen gittiğimde 1 hafta daha bekleriz demişti, 1 hafta sonra da bayram haftasına denk geliyor, nişan su ağrı sancı olmadan suni sancı alsam olur mu sizce? stres panik oldum ya, sormadım ama bayramda hastanede bulunmaz sanki millet

Bence de hiç üzülme ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı kesesini görmüştük. Doktor kalp atışı için 8. Haftada gelmemizi söylemişti. O zaman duymuştuk.. Harika bir duygu Rabbim en kısa sürede sanada yaşatsın inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…