- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Bence gene de en yakın da görünün. Nolur nolmazArkadaşlar merhaba. Topiği okudum doğum yapan annelerimize gözün aydın bebeği kövezde olup,doğumu bekleyenler de sağ selamet kavuşurlar meleklerine inşallah.. Baktığım kadarıyla çoğu anneler bebekelrini erken zamanda almış kucaklarına benmde tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim yardıma çok ihtiyacm var. Ben 35 haftalık gebeyim her hafta bebeğim iyi çıkarken geçen hafta ultrasonda baş çevresi küçük çıktı. Hemen büyük bi hastaneye gittim orda da gelişimi iyi fakat suyumun sınırda olduğu söylendi iki gün hastane de yattım ardından suyum yine sınırda olmasına rağmen taburcu edildim. Kafam allak bullak oldu. Ve 1 cm de açılmam vardı.
Eve geldim ama aklım hep bebeğimde ya suyu iyice azaldıysa ya bişey olursa diye. Geçen gece lavaboya girince çok afedersiniz baya idrarım aktı acaba farketmeden suyum mu geldi dedim. Ve kafayı yemek üzereyim hastane çok uzak ve haftaya eandevum var. O gelen idrarla beraber su olabilir mi ? Bilgisi olan nolur cevap versin
Benim doktorum seker yuklemesine gerek gormedi 41 bitene kadarda bekledi herhangi bi riskdende bahsetmediBenim doktrda pazartesi izne ayrılıyomuş oyüzdenmi pazR 40 dolunca suni sancı vercem dedi bilmiyorum kabul etmeyi düşünmüyorum. Birde şeker yüklemesi yaptırmadıgım için 40 dolduktan sonra beklemesinin riskli oldugunu söyledi ne alaka bilmiyorumda
Tuzlu su çok rahatlatıyor ben geceleri ancak tuzlu suda yatıp çıktıktan sonra uyuyabiliyorum. Hem açılmayı da hızlandırıyormuş ama bende şimdilik öyle bir etkisi olmadıBende çok kaşınıyorum çok fena sürekli yağ sürmem lazım kıyafet dayanmıyor
Canım senin gebelik takvimin doğruysa salı günü doluyo 40 haftan. Bebeğin gelişimine göre değil sata göre hesaplanıyor sonuçta.Ya canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorum
Arkadaşlar bugün bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya ;,(
Kizlar alakasız olabilir ama cuma sezeryan olacağım. Agdaya gitmemin sakincasi olur mu? Bir de doğumdan sonra sütün hemen gelmesi icin yapmamiz gereken bir sey var mi sezeryandan önce?
Suyla alakalı cnm. AzalabilirBenim doktrda pazartesi izne ayrılıyomuş oyüzdenmi pazR 40 dolunca suni sancı vercem dedi bilmiyorum kabul etmeyi düşünmüyorum. Birde şeker yüklemesi yaptırmadıgım için 40 dolduktan sonra beklemesinin riskli oldugunu söyledi ne alaka bilmiyorumda
Canım su olayı cok önemli. Uzakda olsa git 1 hafta bekleme. Önce dr unu ara durumu anlat berken dogum tehlikesi varsa önceden tedbir almış yavrununkorumuş olursunuzArkadaşlar merhaba. Topiği okudum doğum yapan annelerimize gözün aydın bebeği kövezde olup,doğumu bekleyenler de sağ selamet kavuşurlar meleklerine inşallah.. Baktığım kadarıyla çoğu anneler bebekelrini erken zamanda almış kucaklarına benmde tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim yardıma çok ihtiyacm var. Ben 35 haftalık gebeyim her hafta bebeğim iyi çıkarken geçen hafta ultrasonda baş çevresi küçük çıktı. Hemen büyük bi hastaneye gittim orda da gelişimi iyi fakat suyumun sınırda olduğu söylendi iki gün hastane de yattım ardından suyum yine sınırda olmasına rağmen taburcu edildim. Kafam allak bullak oldu. Ve 1 cm de açılmam vardı.
Eve geldim ama aklım hep bebeğimde ya suyu iyice azaldıysa ya bişey olursa diye. Geçen gece lavaboya girince çok afedersiniz baya idrarım aktı acaba farketmeden suyum mu geldi dedim. Ve kafayı yemek üzereyim hastane çok uzak ve haftaya eandevum var. O gelen idrarla beraber su olabilir mi ? Bilgisi olan nolur cevap versin
Teşekkür ederim. Vajinal ultrason dan bakmaya pek sıcak bakmadı ben de bekleme taraftarıydım açıkçası bekleyeceğim artık çaresiz inşallah sorun çıkmazHayırlı olsun, 6. Haftada duydum
Yaa demekki bu doktr beni korkutmaya çalıştıBenim doktorum seker yuklemesine gerek gormedi 41 bitene kadarda bekledi herhangi bi riskdende bahsetmedi
Dogru canm seninle aynıyız pazar 40 haftanın doldugunu söyledi doktr cuma günü tekrardan çagrdı gidicez bakalım ne yapıcam bilmiyorum kabul etsemmi suni sancıyı etmesemmiCanım senin gebelik takvimin doğruysa salı günü doluyo 40 haftan. Bebeğin gelişimine göre değil sata göre hesaplanıyor sonuçta.
stabil durum belde hafif ağrı var aşşaya doğru akşamki gibi çekmeler kasılmalar oldu saat başı ama dayanılmaz bir ağrı yok nişan su yok salondaki halıyı sildim bugün eee dedim aşşaki gelin duvar sildi gitti doğumaNaptin ne ettin son durum ne?
Bebeğin hayırlı olsun moralini bozma ben 6+1 de vajinal muayene ile duydum ama Dr bugün duyamayabiliriz demişti normalde 7 haftalık gibi duyuluyor hatta 8 e kadar duyamayanlar oluyo inş salı günü duyarsınız ama merak etme daha erken ancak buyuyo annesiArkadaşlar bugün bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya ;,(
Canım öncelikle tebrik ederim. Ben 7 . Haftalarda duymuştum. Sen tedirgin olma , rahat ol ki bebişin de rahat olsunArkadaşlar bugün bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya ;,(
Canım bana bayramdan önce Bebeğini almaya çalışıyor gibi geldi tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın. Ama mesela benim satım 15 Aralık. Ordan hesaplayınca 21 Eylül yapıyo ama benim doktorum 24 Eylül diye hesaplıyor. Ve 24 Eylül'den sonra hala doğurmazsam yakın takiple bekleyecek. Fakat hem ikimiz hem de hepimiz için duam Rabbim günlerimiz dolmadan yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Stresi bile yetiyor. Bence sende içine sinen neyse onu yap. Bu senin doğumun doktorunun değil sonuçta.Dogru canm seninle aynıyız pazar 40 haftanın doldugunu söyledi doktr cuma günü tekrardan çagrdı gidicez bakalım ne yapıcam bilmiyorum kabul etsemmi suni sancıyı etmesemmi
Bence de hiç üzülme ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı kesesini görmüştük. Doktor kalp atışı için 8. Haftada gelmemizi söylemişti. O zaman duymuştuk.. Harika bir duygu Rabbim en kısa sürede sanada yaşatsın inşaAllah :)Arkadaşlar bugün bebeği görmek ve kalp atışını duymak için Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya ;,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?