Canim ben turkiyede degilim gercekten insani hayrete dusuruyolar tr deki dogum doktorlari halbuki 42 haftaya kadar beklene bilir bi sorun olmadikca Allah yardimcin olsun:)Ya canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorum
Naptin ne ettin son durum ne?yattım uyudum biraz şimdi daha iyiyim sanki belimin solu sızlıyor hafiften kasılmalar var ama okadar sık değil bilmem artık hayırlısı eşimde panik oldu yalnız her hareketime noldu noldu pozisyonunda sanki hemen çıkacak sanıyor herhalde
bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olucak durum
Amin cAnm saolCanim ben turkiyede degilim gercekten insani hayrete dusuruyolar tr deki dogum doktorlari halbuki 42 haftaya kadar beklene bilir bi sorun olmadikca Allah yardimcin olsun:)
saol canım seninde korku var mı?bende ayniyim sennle cuma günü sezaryen olcm kısmetse.Allah yardımcımız olsn....
evet canım kız :)Benim ilk kez oldu, korkumdan ağladım valla:) Annemi aradım normal mi diye:) Normaldir dedi, o dediği anda indirdi küçük hanım çıkıntı yaptığı yeri:) Seninki de kız mı?
canım çok geç cevap yazıyorum.benim oğluşumun uykuyla arası pek hoş değil ne yazık ki:S epiduralden mennun kalınmıycak gibi değil ki okadar sancıdan sonra kurtuluş gibi geldi bana.ben herkese tavsiye ederim.Geçmiş olsun Allah size bagislasin bebeğinizi canim.
Epiduralden memnun kaldın mı tavsiye eder misin ? Ben de düşünüyorum da nasip olursa.
canım epiduralde sıkıntı olmadı meraklanmayın sadece benim oğluş 2 gün boyunca hiç uyumadı uykusuz,yorgun,dikişlerin acısı,gögüs uçlarının çatlayıp kanaması derken hayattan soğudum resmen:) epidurale gelince tek sıkıntısı doğumdan sonra 2 saat falan ayaklarım uyuşuktu yürüyemedim sonrada geçti zaten.Ne sikintin oldu canim bende epidural normal istiyorum tecrubeni paylasirmisin? Gozun aydin bu arada Darisi bize..
Emzirdikten sonra kalan sütü sağmak gerek canım pompa şartMastite bir çarekızlarrrrr ,bebek tum sutumu çekemiyor goğsum sızlıyor beze beze oldu goğsum ,
Canım ben de ilk doğumda yaşamıştım dertleşmek istersen özelden telefonunu yaz whatsapptan görüşelimBizim doguma basak hanim girdi o yuzden onunla devam ediyorum ama benim de doktorum anadolu yakasinda :)) yazarim sana istersen . biz 18 gunluk olduk cnm daha iyiyiz artik ama ben lohusa depresyonunu biraz agir yasiyorum aglamaktan helak oldum, eridim resmen
Benimde yarin tam 41 hafta doluyor ve yarin suni sanci verilecek benimde ilk gebeligim doktor 41 bitene kadar bekleyecegim demisti ve de beklediYa canm benm doktr bekletmiyo pazar 40 hafta doluyomuş suni vericem dedi ilk gebeligim napıcamı bilmiyorum
Benim doktrda pazartesi izne ayrılıyomuş oyüzdenmi pazR 40 dolunca suni sancı vercem dedi bilmiyorum kabul etmeyi düşünmüyorum. Birde şeker yüklemesi yaptırmadıgım için 40 dolduktan sonra beklemesinin riskli oldugunu söyledi ne alaka bilmiyorumdaBenimde yarin tam 41 hafta doluyor ve yarin suni sanci verilecek benimde ilk gebeligim doktor 41 bitene kadar bekleyecegim demisti ve de bekledi
Kızlar dogum u olmamış bekleyenler é rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Biz kızımla kuvezden çıktık o gün ateslendi 39 u gördük sonra hastane ye götürdük damar yolu bulamadılar delik deşik ettiler yavrum u serum takamadilar gözlem altında yattık.
Ertesi gün çıktık ama isal oldu yawrum meğer ateşi o yüzden mis.
3 gündür isal sadece süt veriyorum çok sütum yok sagma makinasi ile sagmaktan göğsüm perişan oldu.
Maflor diye bi damla verdi doktor isal ı icin onu kullanıyorum henüz isal geçmedi
Canım benim çok çok geçmiş olsun, artık hastalıklar sizden uzak olsun inş...Kızlar dogum u olmamış bekleyenler é rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Biz kızımla kuvezden çıktık o gün ateslendi 39 u gördük sonra hastane ye götürdük damar yolu bulamadılar delik deşik ettiler yavrum u serum takamadilar gözlem altında yattık.
3 gündür isal sadece süt veriyorum çok sütum yok sagma makinasi ile sagmaktan göğsüm perişan oldu.
Maflor diye bi damla verdi doktor isal ı icin onu kullanıyorum henüz isal geçmedi
Canın ya çok üzüldüm inanki neler yaşadı ya yavrucagim allahım şifa versin canım kuru dut yap çok manyak süt yapıyor yarım lt kaynamis suyun içine bir avuç at 5dk kaynat altını kapat iliyinca yersin bide ısırgan otu yap allahım bol bol süt versin kKızlar dogum u olmamış bekleyenler é rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?